Cum de a elimina papiloame în căile de atac acasă populare

Cum de a elimina papiloame în căile de atac acasă populare

Uneori, defecte cosmetice provoca probleme de greutate, și apoi vom merge la cosmetician, pentru a rezolva problema.

Dar noi știm astăzi, cum să eliminați papilom la domiciliu, astfel încât este complet dispărut și nu au recidivat.În acest scop, există o serie de măsuri pentru care probabilitatea reapariției acestui fenomen neplăcut este redus foarte mult.

Ce este un papilloma

Acesta este un mic tumori benigne care apare pe suprafața pielii umane, în cazul infecției cu virusul papilloma uman sau HPV. Pentru a le prinde, din păcate, este foarte simplu - doar o simplă strângere de mână, astfel încât majoritatea oamenilor de pe planetă, într-un fel sau altul, sunt purtători.

HPV este cel mai frecvent observate la femeile adulte, și toți cei care suferă de imunitate scăzută. Papiloma apare oriunde pe piele și nu este întotdeauna posibil să-l eliminați la domiciliu.

Păstrați acest lucru în minte atunci când se decide să înceapă de auto-tratament la domiciliu.

Cum de a elimina remedii populare papiloame

Există mai multe bine-cunoscute, dovedite și sigure metode de a scăpa de această problemă.

Este deosebit de eficient în negilor dure, excitat.

În scopuri terapeutice este adecvat plantelor numai maturi, în vârstă de 5 ani, dar sucul său are un efect keratolitic. Acest lucru înseamnă că va exfolia delicat celulele pielii de la suprafata.

Se taie foaia pentru a expune pulpa, aplicați pe zona afectată a pielii și fixați banda. Țineți timp de cel puțin 4 ore, apoi da „respire“ și re-a instala.

Cum de a elimina papiloame în căile de atac acasă populare

Infuzia de rostopască

Farmacia este vândut și apă și alcool. În funcție de natura papiloma alege medicament. Pentru unul uscat și se potrivesc grosier în a căror compoziție are alcool și pentru delicate și mici este mai bine să se utilizeze o soluție apoasă.

Aplicați rostopască numai pe zona afectată, cu ajutorul unui aplicator special furnizat. Pentru a spori eficiența procedurii, pielea este mai bine de a pre-abur afară. Pentru a face acest lucru, tăvi se potrivesc cu o soluție slabă de sodă.

ulei de arbore de ceai

Este considerat lider de necontestat în lupta împotriva oricăror probleme ale pielii, fie că este vorba de acnee, comedoame, sau papiloame. În structura sa sunt volatile, din cauza care nu este doar un defect cosmetic fixat, dar se luptă cu motivul pentru producerea acestuia, influențând HPV. Acesta este utilizarea de ulei de arbore de ceai este capabil de a elimina re-apariția unui număr de negi.

Aplicați un punct de aplicator său timp de două săptămâni, în dimineața și seara exact papilloma, și locul aplicatorul se potrivesc meci normal.

Tinctura de Păpădie

Pentru a efectua tratamentul, este mai întâi necesar să se pregătească.

  • Umpleți până la capetele superioare ale înfloririi păpădia orice borcan dimensiune și se umple cu alcool.
  • Capac etanș și se lasă într-un loc întunecos timp de 14 zile.
  • Pe măsură ce timpul trece de mijloacele gata lubrifiază papiloma de 3-5 ori pe zi.

Păstrați medicamentul numai într-un frigider.crema de usturoi

Pregătiți-vă că nu este la fel de dificil pe cât pare.

  • Shred 2-3 catei de usturoi - vom avea nevoie de 1 linguriță materii prime tocate - sunt amestecate cu 2 lingurițe Crema pentru copii.
  • Bine interveni pentru a crea o consistență uniformă, și de a folosi după cum urmează.

Se taie dimensiunea de o bucată de bumbac pad papiloma pus abundent pe el unguent aplicat pe piele și adezivul de ancorare timp de 3 ore. După cum a trecut timpul, îndepărtați folia de și pielea mea sub jet de apa.

Cum de a elimina papiloame în căile de atac acasă populare

Pentru a obține rezultatul dorit de 3 până la 4 săptămâni de la aplicare pe zi. Usturoiul are de asemenea activitate antivirală, deci poate elimina HPV cel puțin local.

Cum să eliminați săpun papiloame

Faptul surprinzător, dar papilomavirus pot fi eliminate cu ajutorul acestei știm cu toții, bani low-cost cu o schimbare!

Tot ceea ce este necesar este să se aplice un strat gros de săpun pe negilor înainte de culcare. Acest lucru ar trebui să fie făcut pentru cel puțin 3-4 nopți. Impose mai bine tampon de săpun de bumbac, pentru a nu deteriora papilom - acest lucru poate duce la infecție.

Prin utilizarea regulată, după un anumit timp, tumora începe să se micșoreze.

De asemenea, săpun tar poate fi utilizat. Acesta diferă de ingredient suplimentar economic în compoziție: gudron de mesteacăn natural. Se adaugă într-o cantitate de 10%, ceea ce face ca acest produs deosebit de eficient în lupta pentru puritatea pielii.

Iod pentru a elimina papiloamelor

Penny înseamnă eliminarea verucilor pe picior în câteva zile! Principalul lucru de reținut: utilizarea de iod în acest scop nu poate fi decât în ​​sezonul rece, atunci când nu există nici un risc de contact cu zona tratată la lumina directă a soarelui.

Aplica-l cu un tampon de bumbac în fiecare zi în papilom. Poate necesita de la 3 până la 6 tratamente, după care va începe să se micșoreze.

amoniac

Aplica-l în același mod ca și cel de iod - în sezonul rece, am pus un tampon de bumbac punct. Dar nu să fie ars trebuie să fie sigure și lubrifia pielea din jurul crema de grăsime.

Cum de a elimina papiloame în căile de atac acasă populare

fir de legare

Dar, în afară de remedii populare pentru îndepărtarea negilor la domiciliu, au dezvoltat un sistem industrial. Să le examinăm.

Drugstore mijloace pentru îndepărtarea negilor la domiciliu

Opțiunea principală și cea mai eficientă pentru a elimina acest defect de piele este considerata crioterapie, cand tesutul este distrus sub influența azotului lichid. Procedura este efectuată de către un profesionist, respectiv, suntem în așteptare pentru un rezultat de succes garantat.

Dar farmaciștii au venit cu unele moduri mai sigure și relativ nedureros pentru cei care nu doresc să se aplice cosmetician.

Ele sunt impregnate cu compoziția, distrugerea țesutului cutanat, și sunt potrivite pentru formațiuni excitat.

Papiloma suprapuse local pe droguri și se lasă timp de 3 ore. În acest timp, o parte a papilom dizolvat. Apoi, pentru a elimina fara durere tencuiala de pe partea de sus a pune o minge de bumbac umed ușor înainte și scoateți banda.

Numele pot varia, dar ideea este că acesta nu este un extract de plante medicinale în fața noastră, și compoziția specifică, papilom coroziv.

Aplica-l pentru a evita arsurile negilor poate doar aplicator. După ceva timp, pielea ei blackens, iar ea cade de pe papilom.

Acum, că știi cum să eliminați papilom la domiciliu. Nimic complicat despre el, și asigurați-vă că pentru a obține ales de către cel mai eficient mijloc de masă în rândul!

Citește mai mult Posts Related:

Cum de a elimina papiloame în căile de atac acasă populare
Dieta pentru demodecie
Cum de a elimina papiloame în căile de atac acasă populare
Cum să scapi de soarele de vară
Cum de a elimina papiloame în căile de atac acasă populare
Cum de a trata o durere în gât
Cum de a elimina papiloame în căile de atac acasă populare
Cum să utilizați urzici pentru păr

carte gratuită „orhidee.
Un ghid practic „carte“ Acasă
kit pentru orhidee "