Cum de a elimina parul de pe corp la domiciliu - femeie s zi

Standardele de frumusețe în diferite perioade a variat considerabil, dar unele postulate au rămas nezdruncinat. Unul dintre ei - o piele delicată și netedă, fără vegetație în exces. Din păcate, nu toată lumea are prin natura, femeile trebuie să lupte pentru atractivitatea lor și să găsească modalități de a elimina parul de pe corp la domiciliu. cosmetologie modernă și medicina tradițională oferă metode diferite pentru a atinge dorit.  • Cum de a elimina parul de pe corp la domiciliu - femeie s zi

Cum de a elimina parul de la domiciliu

Cum de a elimina parul de la domiciliu: tratamente de înfrumusețare

cosmetologie modernă oferă metode eficiente de rezolvare a problemei de creștere a părului.

Electroliza - arderea foliculii de par de descărcare de gestiune curent electric. Această metodă vă permite să obțineți în cele din urmă scăpa de toate vegetației nedorite. Poate efectua procedura de la domiciliu și de cabină. Neajunsurile sale - durata dureroasă și lung.

Ceruire - îndepărtează firele de păr cu ceara încălzită la temperatura corpului. Au scos complet, dar carnea este viu, ci pentru că după 2-4 săptămâni de păr reapare.Vibroepilyatsiya - fire de par jumulirea mecanice. În timpul procedurii, este important să aibă grijă de sterilitate la zonele tratate au apărut iritații. Efectul unei astfel de manipulare durează aproximativ o lună, defect ei - durere.

creme depilatoare - aceste instrumente fac parul lipsit de viață, și ei cad de la sine. Procedura poate fi efectuata la domiciliu. Ea nu oferă întotdeauna un efect de 100% în cazul în care crema este compensată în mod corespunzător.

Formulările de zahăr din îndepărtarea vegetației - Shugaring. Procedura este practic fara durere si foarte eficient: parul nedorit nu apare timp de cel puțin o lună.

cosmetologie modern oferă o varietate de moduri eficiente pentru a face cu firele de păr nedorite. Fiecare femeie poate găsi opțiunea care pare a fi cel mai bine ei.

Cum de a elimina parul la remedii populare acasă

Exista remedii naturale disponibile pentru a ajuta la a scăpa de părul nedorit.

nuci suc - stoarce sucul de nuci verzi și lubrifia din belșug zonele lor cu probleme. Lipsa de bani este că pătează pielea în culoare maronie urât.

Nuc frasin - arde coji de nuci, se diluează cu apă la o stare moale și se aplică timp de 30-40 de minute pe vegetația nedorită.

Permanganat de potasiu - în fiecare seară, după un duș, șterge zonele cu probleme cu o soluție de permanganat de potasiu. Nu exagera, în caz contrar, pielea poate fi vopsit.

Semințe de urzici - mash-le într-o pastă și apoi lustruiți-le pete de zi cu zi probleme. Primul efect va fi vizibil într-o săptămână.

Cum de a elimina parul permanent la domiciliu. Este considerat aproape imposibil. Complet distruge foliculul si a opri cresterea parului este doar posibilă influență a dispozitivelor și fotoizlucheniya cu laser, astfel de proceduri ar trebui să respecte cu echipamente speciale profesionale.