Cum de a elimina parul la domiciliu pentru totdeauna - ok-sanatate - portalul acesta veți găsi

Pe vise ale pielii netede de aproape toată lumea, dar parul nedorit de pe corp este deosebit de preocupat de femei care doresc să fie mereu frumuseți. Aparat de ras, epilator, zahăr, ceară și miere - o listă a instrumentelor primare în lupta pentru o piele ideală. Cu toate acestea, destul de obosit de nesfârșite sesiuni de îndepărtare a părului, doamnele încep să caute o metodă magică, a scăpa de părul nedorit de pe corp o dată pentru totdeauna.







Cum de a elimina parul este frumos

Cum de a elimina parul la domiciliu pentru totdeauna - ok-sanatate - portalul acesta veți găsi

Astăzi napomosch apariția tehnologiei moderne, care poate elimina parul pentru cateva sedinte fara durere pentru totdeauna. Numeroase saloane de înfrumusețare au concurat cu fiecare oferind serviciile pe epilarea cuantice si cu laser, electroliza, îndepărtarea părului și așa mai departe.

Cu toate acestea, pentru a scapa de firele de păr de pe corp poate fi bun si la domiciliu, pentru aceasta ar trebui să folosească remediile populare vechi. Cu toate acestea, ar trebui să vă avertizeze că durerea va trebui să fie pacient dintr-o dată, iar unele plante pot lăsa arsuri pe piele sau provoca alergii. Dacă nu ți-e frică, apoi mergeți mai departe și începe să experimenteze.

Datorită cunoștințele pe care bunicile noastre au trecut bunicii multe moduri lor populare de a elimina parul nedorit de pe față și corp sunt bine cunoscute și astăzi, ei sunt contemporanii noștri sunt utilizate în mod activ. Astfel, înțelepciunea strămoșilor în eliminarea vegetaöia enervant pe corp și față:

Pentru a crea un mijloc eficient pentru a elimina parul pentru o lungă perioadă de timp, sau chiar permanent, au nevoie de o planta numita „drog“, o puteți găsi la farmacie. Pentru a elimina firele de păr folosind droguri, iarbă, aveți nevoie de:

 1. 150 de grame de litru iarbă uscată de apă pură. Este important să se păstreze proporțiile în pregătirea rețetei;
 2. Se toarnă apa iarbă și a pus pe foc, se fierbe până la un decoct puternic;
 3. Bulionul rezultată la trei săptămâni, ar trebui să fie eliminate într-un loc întunecat și rece, așa că el a insistat;
 4. După 21 de zile perfuzia rezultată poate fi utilizată;
 5. Pentru a face acest lucru, a pus pe mănuși de cauciuc, să ia o minge de bumbac si inmuiati-l într-o tinctura, apoi uda tamponul incepe zonele cu probleme, ușor le frecare.

Rezultatul va trebui să aștepte o lungă perioadă de timp, în cazul în care înainte de această dată ați făcut totul corect. Amintiți-vă că atunci când se lucrează cu o iarbă-droguri, trebuie să fie extrem de atent, aceasta planta este foarte otravitoare.

firele nedorite îndepărtat permanganat pur și simplu normale de potasiu, sau mai degrabă soluția ei:

 • Trebuie diluate cristale de permanganat de potasiu oarecum în apă caldă, soluția ar trebui să aibă o culoare roz deschis;
 • Pentru a elimina parul acasa tot ce trebuie sa ai grija pentru o parte a corpului, care este necesar pentru a elimina parul timp de 20 de minute într-o soluție de mangan. Procedura trebuie efectuată în mod regulat, în timp, permanganat de potasiu va arde foliculului de par, apoi firele de păr sunt pur și simplu nicăieri să crească;
 • Puteți face o baie cu adaos de permanganat de potasiu în apă, în cazul în care îngrijorat cu privire vegetației nedorite pe tot corpul, dar trebuie să fie extrem de atent în primul rând, nu exagera cu permanganat de potasiu, și, pe de altă parte, să aibă grijă să nu se ude parul de pe cap, din motive evidente.






Cum de a elimina parul în zona inghinală

Cum de a elimina parul la domiciliu pentru totdeauna - ok-sanatate - portalul acesta veți găsi

De regulă, majoritatea tânără începe să vă faceți griji despre părul nedorit în zona inghinală în timpul sezonului de scăldat, însă, pur și simplu prefera un aspect elegant și se simt de absența completă a firele de păr în acest domeniu foarte mult. Și dacă sunteți unul dintre ei, atunci ar trebui să fie conștienți de faptul că părul ras în zona inghinală este plină de tăieturi și îndepărtarea părului - o durere teribilă, și toate celelalte metode sunt destul de scumpe. Ce să fac? Dacă doriți pentru a obține un rezultat ideal, cu rapid și ușor - atunci ar trebui să încercați un mijloc gata pentru îndepărtarea părului în păr zona inghinală, pentru prima dată încercați un remediu pentru piele sensibilă, atunci va fi mai ușor să se concentreze asupra rezultatului. urmați cu strictețe instrucțiunile!

Ceara și zahăr împotriva părului

Produsele destul de popular în lupta împotriva părului nedorit este o ceară și zahăr, suntem, desigur, vorbind despre epilat ceara si Shugaring, cu toate acestea, multe femei spun că aceste proceduri sunt destul de dureroase. Cu ei, nu putem fi de acord, prima procedură este într-adevăr foarte dureros, dar atunci când a doua piele, încetează să mai fie o astfel de sensibilă și, în timp, nu rămâne fără efecte rele, cu toate acestea, în acest moment, iar firele de păr de pe corp rămâne.

În zona inghinală pot fi îndepărtate cu ajutorul ceara de par, sau utilizarea de zahăr și de a face acest lucru, puteți la domiciliu, care nu este de a vizita un salon de înfrumusețare. În interior, aceste proceduri sunt efectuate pe corp îmbrăcați în haine și păr sunt eliminate numai proeminent, în plus, tot drumul de la firele de păr nedorite compensate zona inter-fesier, indeparteaza firele de păr și în jurul labiilor, atunci se va folosi prepositional de intarzierea cresterii parului. Ca urmare a acestei metode de părul nedorit în zona inghinală pot fi uitate timp de trei săptămâni, atunci procedura este în valoare de repetarea. După fiecare îndepărtare a părului modificările ulterioare structura firului de păr, de la aceasta se ceară să devină moale, subțire, abia vizibile.

Înainte de a începe procesul de ras zona inghinală, trebuie să luați un duș, faptul că părul ud-apă mult mai ușor să-și radă. Dar, după tratamente extinse de apă, în timp ce a lua o baie, de exemplu, 20 de minute pentru pielea incepe sa rid, ceea ce complică procesul de ras.

Cum de a se rade parul pubian, fără iritații

Cum de a elimina parul la domiciliu pentru totdeauna - ok-sanatate - portalul acesta veți găsi

Câteva sfaturi importante de reținut că nu va împiedica:

 1. Razor împotriva creșterii părului nu ar trebui să se efectueze, în caz contrar iritația și înroșirea sunt garantate. Clătiți zabivsheesya lama din firele de păr, pielea trebuie să fie țineți degetul ușor, fără a se întinde, astfel încât să nu te tai.
 2. Nu exagera cu creme depilatoare și loțiuni, ca regulă, în pachet există o spatulă / racleta speciala care indeparteaza firele de păr. Aplicați produsul pe care trebuie la linia parului, crema de regret, nu este necesar, dar necesitatea de a le distribui uniform. Deteriorările timpul de acțiune în masă de 10-15 minute, așa că vă rugăm să aveți răbdare. După timpul specificat, luați racleta și linia (!) Creșterea părului le petrec foarte atent îndepărtarea cu grijă resturile de crema. De regulă, toate aceste creme sunt foarte bune pentru îndepărtarea părului cu o pereche de bikini profund.
 3. În procesul de utilizare ceară, în primul rând va avea nevoie de răbdare, nu va fi de prisos, si rezistenta. Ia primul doar o singură bandă, cu atenție și-l freca în mâinile tale, apoi împărțiți-l în două părți, plasarea atât în ​​locul potrivit pentru tine. masați ușor mod de a-l lăsa să iasă din aer. Acum, să ia o respirație profundă, ton mental și brusc, foarte brusc (!) Pentru a rupe de pe ea. Benzi de ceară, utilizate o dată poate fi folosit de mai multe ori, ceara nu va eșua, adică, toate benzile într-un du-te la deșeuri nu este necesară dacă, desigur, nu face apel Bigfoot.

Împărtășește cu prietenii:

Cu acest articol, citiți