Cum de a elimina toate urmele de marker de pe pereți, haine și mobilier - blog-stroyremontiruy

Marker este aproape în fiecare casă, au semnat drive-uri, evidențiați importante locație text și utilizate pentru un alt scop.

Problemele apar atunci când un permanent Carioca cu vârf cade în mâinile copiilor așa cum au pictat pereții și mobilier, îmbrăcăminte și sex.Elimina urmele de la un marker permanent poate în sine, dar cu diferite modele de acoperire sunt șterse prin diferite mijloace.

Care sunt markeri

Pentru a elimina cu succes urmele de marker permanent este necesar să se cunoască compoziția sa. Marcatorii turnuri de răcire:

In primul tip de colorant marker dizolvat în ulei, în al doilea apos, iar al treilea într-un mediu alcoolic.

marker de alcool este cel mai frecvent. Carioca cu un pansament alcool numit permanent, cum ar trebui să fie păstrate pentru o lungă perioadă de timp pe lemn, hârtie, laminat, sticlă și îmbrăcăminte. 80 la sută în cazul în care acesta este pe termen lung, nu este necesar.

Eliminați alcoolul colorant alcoolul nu este adevărat, pentru că avem nevoie pentru a șterge pata, nu-l murdărie. Dacă marca pe perete sau mobila vor fi îndepărtate numai cu alcool sau altă compoziție care conține alcool, pata se va transforma mai puțin concentrată, dar mai mare. Mai ușor să nu devină.Singurul instrument universal pentru a îndepărta urmele de apă, ulei și marker de alcool este pasta de dinti. Suficient să-l pună pe pata, se lasă timp de 2-3 minute și se îndepărtează ușor cu o cârpă umedă. Paste - este nu numai abraziv, dar, de asemenea, absorbant, prin urmare, beneficiile. Această regulă este generală, dar există mai ales, ca mijloc de pastă universală, dar nu magic.

îndepărtarea petelor

  • - Dacă marcatorul piesa este lăsat pe copac, apoi vin în ajutorul alcoolului. Ei umeziți o cârpă curată sau un prosop, apoi frecați ușor pata pentru a elimina complet.
  • - Cu colorant tapițerie a fost îndepărtat prin lapte degresat. În șervețel de lapte este umectat și aplicat timp de 5 minute pentru a colora. rasstvoryaetkrasku acid lactic, dar procedura va trebui să fie repetate de 3-4 ori.
  • - În cazul în care copilul dumneavoastră desena un marker pe piele, apoi ștergeți de pe traseu, prin utilizarea de protecție solară și catifea panglica, și pentru a curăța sticla și ceramica pot primi ajutor de la pasta de dinti si bicarbonat de sodiu, se amestecă în proporții egale.
  • - Petele În continuare pe marcatorul pe haine de mână bine spălate Sanitizer și o tablă albă de mobilier pot fi eliminate printr-un simplu gumă de papetărie.
  • - peretele transparent poate fi pasta de dinti. Deoarece este o suspensie lichidă, care este aplicat pentru a urmări și lăsate pe ea timp de 10-15 minute, apoi îndepărtat șervețel. Înlocuiți pasta poate fixativ sau deodorant, cu excepția culorii albe a peretilor.

Tabel utile