Cum de a face arcul ceapa de casă cu mâinile lor

Supraviețuirea în situațiile extreme sălbatice și implică producția de alimente. este necesară alimentar pentru a menține activitatea funcțională a corpului și a proceselor mentale. Supraviețuirea fără alimente va fi dificil. Producția de alimente - un proces important în timpul de supraviețuire.Obține hrană în natură pot fi modalități de strămoșii noștri. Probabil cea mai eficientă metodă de producție de alimente este de vânătoare pentru animale. Carnea de animale sălbatice - un aliment foarte hrănitoare și eficiente pentru supraviețuire.

Cum de a face arcul ceapa de casă cu mâinile lor
În acest articol, vom lua în considerare un instrument cu care puteți vâna animalele cu eficiență ridicată. Da, producția de alimente astfel de instrument presupune vânătoare activă, care este un proces complex, care necesită abilități specifice. Dar rezultatul, care are ca scop procesul de producție de alimente cu ajutorul acestui instrument poate recupera toate investițiile de timp și energie.

Deci, ce fel de instrument? Da, vorbim despre ceapa. Ceapa - aruncarea arma care este folosită pentru săgeți. arc de vânătoare tradițională are o performanță ridicată la gama si letalitate. Cand ceapa poate fi utilizată în mod eficient pentru a vâna pentru animale de orice fel și dimensiune.

Ne petrecem un pic de istorie. Ceapă - o armă veche, care a fost folosit de om de mii de ani. Săpăturile arheologice au arătat că o astfel de armă a fost folosită de om de 64 de mii. Cu ani în urmă (în rupestru s-au găsit săgețile SIBID).

Mai mult decât atât, pe toată perioada de dezvoltare umană, un simplu arc ca o armă, a fost una dintre cele mai eficiente arme de luptă și de vânătoare. Potrivit istoricilor, acest tip de armă a fost folosită ultima dată în 1813, la Leipzig, trupele române.

În timpul nostru, arcul folosit pentru fotografiere sportive și concursuri. De asemenea, persoanele care doresc să se simtă greutățile și deliciile de vânătoare cu un arc, l utilizați.

Orice mai, hai sa vorbim despre cum să faci un arc. Real luptă sau arcul de vânătoare nu se face într-o singură zi. Lemnul, care sunt de planificare pentru a face acest lucru, să pregătească o „naștere.“ Lemnul de prova trebuie să treacă prin mai multe etape de preparare, care este un proces de lungă durată.

Datorită o pregătire atentă, arcul de luptă, care se face prin tehnologia tradițională, poate dura o lungă perioadă de timp. Bineînțeles, că în timp ce supraviețuirea nu vom avea timp să facă o ceapă de casă simplu, bun și puternic.

În ciuda acestui fapt, o armă care se poate face manual, pot fi folosite pentru vânătoare. Dezavantajul acestui instrument este timpul de funcționare scurt, a pierdut elasticitatea lemnului.

Proiectarea arcului


Cum de a face arcul ceapa de casă cu mâinile lor
Există o mulțime de materiale și literatură și cum să facă un arc. În acest articol considerăm versiunea clasică a arcului și o versiune simplă de casă. Versiunea clasica va fi luate în considerare pentru dezvoltarea generală și ca o copie a imita, dar o versiune de casa pentru vânătoare în pustie și în pădure.

Ceea ce este și cum să facă un arc, care este similar cu clasic?

ceapa aspect clasic este format din următoarele componente:

Pe lângă configurație clasică, există funde bloc inversorul și altele. În ciuda tuturor speciilor folosesc același principiu.

Pentru ceapa de casă se poate folosi un baton solid fără bază pronunțat. În acest caz, o astfel de armă ar consta din umeri si coarda arcului. Acest design este folosit pentru o perioadă scurtă de timp, de câteva ori pentru vânătoare.

Ce material este adecvat?

Pentru a face un arc cu mâinile lor trebuie să fie din lemn. Lemn necesar pentru umeri și baza. Un astfel de arbore poate fi găsit în cele mai multe orice pădure. Abordare, practic orice care crește în centrul România și Ucraina. Cele mai populare sunt:

De obicei, bazele sunt alegerea material durabil și rezistent. Umerii să fie făcute dintr-un lemn de flexibil și elastic. În plus, umerii ar trebui să fie puternic. Nu vrem să se plece rupt în jos după câteva porțiuni.

Coardă de arc. Despre șirul vom vorbi în detaliu într-un articol separat, dar să spunem că șirul ar trebui să constea dintr-un fir sau altele asemenea. Coarda arcului trebuie să fie puternic și suplu. Un astfel de material trebuie să reziste la sarcini grele, ceea ce creează un copac îndoit.

În cele mai vechi timpuri arcul a fost făcută de:

  • Tendoane de animale;
  • păr de origine animală;
  • plante;
  • scoarță de copac.

Desigur, în șirul sălbatic pot fi realizate din alte materiale: haine, fire și altele. Dar ia metodele de mai sus adoptate ar putea avea nevoie de ele.Cum de a face arcul ceapa de casă cu mâinile lor
Pentru a ști cum să facă un arc, trebuie să știe cum să facă fundație. Baza - este mânerul, care este principala parte a structurii.

La baza este atașat umeri, care este mecanismul de lucru de ceapa. Din cauza modului ferm fundația va ține umerii, aceasta va depinde de eficiența întregului mecanism.

Deci, cum să facă fundație. Baza, în prova clasic, din lemn masiv si durabil. Acesta trebuie să reziste la sarcini grele, care creează o forță

Tipic, baza este tăiat de la bord, care este compus din lemn nefragil. Mânerul trebuie să stea confortabil în mână. Ar trebui să fie sloturi și montaj pentru fiecare braț și ghidajul pentru săgeată raft.

În unele cazuri, mânerul este utilizat ca suport. Acest lucru se face atunci când faci arc simplu, cu mâinile lor și nu folosiți ansamblul.

Adică, faci o armă de casă de acest tip dintr-o bucată solidă de lemn (tija), și fixați suportul, în interiorul arcului, între umeri și coarda arcului. În acest caz, se va consolida puterea împușcat, și pentru a aduce puterea întregii structuri.

Uneori, pentru a crește puterea, șipci de lemn fixate în loc mânerul.

Dacă o astfel de armă tăiat dintr-o bucată solidă de lemn, atunci trebuie să faci fundație. În această realizare, structura prova, baza sau mânerul trebuie să fie mai mare în circumferință decât umeri.

Când faci bara pentru săgețile, nu exagera, puteți face o astfel de adâncime care minimizează rezistența întregii structuri.

În unele cazuri, pe baza domeniului de aplicare stabilit, ceea ce contribuie la împușcarea Reperarea pe distanțe scurte.

Pentru construirea arcul nu este recomandat de design pliabil în sălbăticie. Baza se face prin tăierea dintr-o tijă de lemn sau atașarea de fâșii mici de lemn pentru umeri.

Acest lucru va economisi timp și pentru a îmbunătăți eficiența întregii structuri.

Uneori, pe baza tesatura rana recomandată sau frânghie, care va îmbunătăți ergonomia arma.


Cum de a face arcul ceapa de casă cu mâinile lor
Umerii - acestea sunt elemente de design arc, care îndeplinesc funcția de lucru. În cazul în care tija - partea în care totul este fix, atunci umerii - elementul de muncă.

Prin caracteristica sa de design, umerii sunt următoarele:

În primul rând, ia în considerare versiunea decupaje. Umerii de acest tip sunt utilizate în prova aranjament clasic.

Aceste umeri sunt realizate din lemn, care se recoltează în timpul iernii, când copacii sunt latente și au puțin suc.

Un astfel de lemn este ideal pentru uscare suplimentară. Uscarea este necesară pentru a crește puterea și pentru a preveni deformarea arcului în viitor.

uscarea lemnului este o lungă perioadă de timp. În cele mai vechi timpuri, nașterea unui băiat în familie, tatăl lemnului recoltat pentru viitorul tir cu arcul. Tot în timp ce copilul a crescut, ceapa, cum se spune, a crescut cu el și puterea câștigă.

Ceapă nevoie să se usuce lemnul, pentru a finaliza uscarea. Semnaliza faptul că lemnul uscat poate fi spart la marginile piesei. Din cauza fisuri, este recomandabil să se facă mai lungi calculată lungimile preforme prova.

Ceva ce digresiune. Dar era necesar. Noțiuni de bază pentru fabricarea de arme pentru arc.

umeri Attachment face cu unelte de tâmplărie, prin tăierea lemnului. Umerii ar trebui să fie în formă de con, aplatizată.

Un loc în care să se atașeze planul de fundație ar trebui să fie circumferință mai mare, și au nevoie să facă sloturi lor. Aceste șanțuri adânci ar trebui să fie astfel încât să nu perturbe puterea arcul.

Umerii sunt prinse cu șuruburi sau cravată-le strâns. Uneori, aceste metode se combină împreună.

Pe de altă parte, opusă, a făcut aranjamente pentru fixarea șir. Coarda arcului este fixat cu sisteme de închidere de fier sau caneluri speciale pe umeri.

Vorbind despre umăr încorporat, spun că producția de ceapă vine cu built-in umeri prin tăierea dintr-o țaglă solidă.

Aceasta este luată, piesa de pre-preparate din lemn, și se taie din ea forma viitoare a arcului:

  • Se face o bază convenabilă, cu o canelură pentru boom-ul.
  • Făcând un umăr. Diametrul circumferinta umerilor ar trebui să scadă de la capăt la margini. O scădere a brațului inferior și superior trebuie să aibă loc în mod simetric. Acest lucru este important. Pe aceasta depinde viitorul eficiența de filmare un arc, raza de acțiune și puterea.
  • Mai mult, atunci când toate făcut, trebuie să atașați șirul.

Cum de a face arcul ceapa de casă cu mâinile lor
String - un dispozitiv care este necesar pentru tensiune de alimentare de conversie a armelor de arme pliabile considerate în direcția de tragere. Prin proiectare, coarda arcului - coarda. Șirul trebuie să fie puternic și, în același timp, delicată. Nu ar trebui să fie întins, care ar fi contribuit la o scădere a rezistenței împușcat.

String este atașat la prova navei pe cârlige speciale sau caneluri care sunt făcute pe umerii arcului.

Pentru a afla în cele din urmă cum să facă un arc, aveți nevoie pentru a face un arc. Coardă de arc din fir. Ideal monofilament. Nu este foarte întinsă și păstrează toate caracteristicile forțelor de ceapă. Montate individual conform coarda arcului cerințelor individuale ale arcasului.

Pentru a elimina disconfortul atunci când săgețile externați șir poate răni mâna și strica săgeata, din cauza grosimii, este necesar să se lichideze strat suplimentar de fire, ceea ce va reduce presiunea asupra boom-ului și pe de o parte a persoanei care impusca.

În șirul sălbatic poate fi făcută din scoarță de copac, pânză, plante și alte materiale la îndemână. Aici trebuie să acționăm pe baza resurselor pe care le au.

Asta e tot. Instanta clasic de armele noastre gata. Mai precis, ne-am explicat pe deplin cum se face în condiții normale. Și acum, să ne uităm la procesul de producție de ceapă în sălbăticie.

Cel mai simplu exemplu

Pentru a face un arc, pentru a supraviețui în sălbăticie cu propriile lor mâini, avem nevoie de:

  • O bucată lungă de lemn;
  • coardă de arc;
  • obiect ascuțit sau un cuțit.

Lemn sau stick-uri ar trebui să fie selectate din lista de copac, care este prezentată în acest articol, în materiale paragraf. Ia un băț și începe să taie forma dorită de arme. Forma descrisă în acest articol în paragrafele anterioare.

Dacă nu există nici un cuțit, nu poți tăia, dar eficiența armelor redus cu un ordin.

În continuare, să ia un arc și atașați la umeri, după ce șanțurile de pe finaluri lor.

Toate armele gata de utilizare. Dar, amintiți-vă, arcurile de acest fel nu va dura mult. Acestea sunt potrivite pentru a fi utilizate de mai multe ori.