Cum de a face armura maynkrafte

Cum de a face armura maynkrafte

În unele cazuri, echipamentul în joc poate fi găsit. Ea cade după ce a învins mafioti. Cu toate acestea, puterea ei de multe ori lasă mult de dorit, astfel încât crearea de blindaj Tutor de dorit.Cum de a face armura maynkrafte

Ai nevoie pentru a proteja corpul policristaline superaliaje și iridiu. O astfel de protecție poate absorbi toate daunele complet. pantaloni Quantum creste de mai multe ori viteza de deplasare. Pentru a face această armură care urmează să fie adăugate la policristaline nano-armura, iridiu, blocul motor și praf de lumină.

Datorită cizme cuantice jucatorul poate sari mult mai mare și pentru a primi mai puține daune de la care se încadrează. Pentru ei, nevoia iridiu, policristaline și cizme de cauciuc.

Cum de a face armura maynkrafte

Pentru cei care se bucură de popular joc de calculator Fallout 3, trebuie să știți cum să poarte armura de putere. care oferă protecție. În al treilea capacitatea de a purta armura folauta putere este o abilitate Quest uncelebrated. Pentru a obține această capacitate trebuie să completeze o misiune.

Cum de a face armura maynkrafte


Ia armura poate fi fura. Cu toate acestea, în scopul de a-l poarte, trebuie să se supună o pregătire specială. Fără acest lucru, caracterul nu va fi capabil să-l folosească. Du-te la Citadelă. Găsiți Paladin Gunny. El poate fi antrenat și să câștige capacitatea de a purta armura de putere. Găsiți cetatea poate fi, dacă te plimbi de-a lungul râului Potomac în sud-estul Falls Church-est. Pentru a ajunge la cetate în două moduri. Primul - este căutarea „apa vie“, pentru a sprijini Dr. Lee. Înainte de aceasta, gardienii nu sunt permise în interior. A doua modalitate - „cheating“: fără a merge căutarea de TCL pot pătrunde în Citadelă.

Un alt mod de a purta o armura de putere - este complet pe deplin toate quest-uri Operation adăugări: Anchorage.

A treia modalitate de a obține capacitatea de a purta armura - prin intermediul consolei. Introduceți player.addperk comandă 00058FDF sau SetPCCanUsePowerArmor 1.

Puteți obține capacitatea de a purta armura de „înșelăciune“ cale, câștigă un ieftin setpccanusepowerarmor special 1.

Cum de a face armura maynkrafte

construi punct de vedere tehnic o mașină în creatorii jocului nu a prevăzut. Cu toate acestea, există o mulțime de bug-uri și erori care fac crearea unei mașini posibile. Puteți muta, de asemenea, prin jocul pe porci cu ajutorul scaunului. În cele mai recente actualizări de joc, chiar a apărut un cal.

Cu toate acestea, pentru a face o mașină frumoasă și funcțională, încă mai trebuie să instalați programe de completare la joc.

Pentru a mașinii fără a instala făurite mods, aveți nevoie pentru a pune pe partea de sus a reciproc, două rânduri de trei blocuri de orice material. Partea frontală a unităților de perete este necesar să se plaseze pe șine și le-a pus pe cărucior. Blocuri ar trebui să stea torțe, faruri imita. Căruciorul trebuie să fie plantate porc înșeuați. Înainte de a conduce de pe șine trebuie să fie rupte. Troleibuz va pune în mișcare un porc. Gestionați o astfel de mașină poate, prin apăsarea butonului din dreapta al mouse-ului.

Pentru ambarcațiunile de o masina buna pentru a instala masina mod.

Pentru a construi o mașină, aveți nevoie pentru a stoca două pistoane, praf roșu, două torțe, cuptor, patru bucăți de fier, piept și șaisprezece bucăți de piele.

Pentru fabricarea de automobile trebuie să pună în crafting ferestrei pistonului în rândul din mijloc al marginii, în locul centrul praful roșu în colțurile de jos a pus torțe în celula centrală din ultimul rând - cuptorul.

roți Crafting nevoie în crafting centru de fereastră pentru a pune o bucată de fier, și în jurul valorii de opt bucăți de piele. În doi pași, puteți obține o mașină cu patru roți.