Cum de a face bani cu mâinile lor Instrucțiuni topiara

Face bani topiară este într-o clipă, principalul lucru - pentru a înțelege tehnologia pentru a crea un astfel de obiect de artă, câștigă popularitate în rândul fanilor decor neobișnuit și oamenii la îndemână. Și dacă ai face cunoștință cu opțiunile de înlocuire a elementelor meserii și diferite moduri de a decora coroana și pot, puteți crea un „arbore de fericire“ exclusiv. copaci de bani poate deveni nu numai un decor minunat pentru orice interior, dar, de asemenea, cadou util pentru un prieten, de familie și chiar șeful.Pentru a afla cum să facă un topiara copac bani, puteți face cunoștință cu o clasă de master pe crearea unui suvenir mare de resturi de materiale.

Este demn de remarcat faptul că acest hack nu va costa mai mult decat versiunile clasice copaci de fericire, cu excepția cazului, desigur, nu va folosi aceste note. Acesta va fi prezentat ca opțiuni de buget, și cu adevărat valoroase.

copac floare

Prima clasă de master va fi dedicată producției de formă topiara clasice, dar în acest caz nu va fi creat florile din țesături și hârtie simplă, la fel ca în versiunea tradițională, și a bancnotelor. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de următoarele materiale și instrumente:

 1. 1 proiect de lege de suveniruri (pot fi achiziționate de la magazinul de cadouri și glume, sau comanda on-line).
 2. 2 vaze, oală sau alt recipient adânc, care va fi după decora.
 3. 3 pistol de lipit.
 4. 4 panglica de satin.
 5. 5 Gips, dar este posibil și alabastru.
 6. 6 cablu, sârmă sau stick-ul la un trunchi de copac.
 7. 7 foarfece.
 8. 8 meserii șirag de mărgele de plastic pentru baza. Acesta poate fi realizat din hârtie, lipici și ață.

Cum de a face bani cu mâinile lor Instrucțiuni topiara

Cum sa faci un copac bani cu mâinile, ghid pas cu pas va spune. Souvenir nu poate fi doar un cadou mare, dar, de asemenea, pentru a decora interiorul orice cameră. Acest atelier de lucru începe cu faptul că aveți nevoie de bancnote special pliate. Acest lucru se poate face o varietate de moduri, ca variantă poate fi utilizată într-una din imaginea afișată 1.

Când va fi gata numărul necesar de preparate de flori, puteți începe să le utilizați pistol de lipit pe o bază sferică. Numărul de flori pot fi diferite în funcție de ceea ce volum ar dori să primească Topiary numerar.

bază pregătită Secure cu butoiul este posibilă prin intermediul unei soluții de ipsos sau folosind ipsos. Tencuiala trebuie sa fie consistenta de smantana. Trunchiul substratului trebuie coborâte la fundul vasului și se toarnă soluția pe partea de sus. Imediat sol gips recomandat decora iarba decorativa, șindrilă sau alte materiale în vrac, deoarece în stare uscată la tencuiala este dificil să se atașeze ceva.

Cum de a face bani cu mâinile lor Instrucțiuni topiara

Când hack este uscat, puteți începe decorarea. panglici satin utile, diverse margele, facturi asociate cu aur sau fir de argint, frunze verzi de carton, etc De asemenea, puteți face cu mâinile un pic de potcoavă - .. ghid pas cu pas pe fotografie 2. Acest produs se va potrivi perfect in articol realizat manual pe subiectele monetare.

Ați încercat mai multe remedii pentru hipertensiune? Dacă continuați să „trage în jos“ pastila de presiune în timp, ea se întoarce din nou. Hipertensiune - cauza principala de accidente vasculare cerebrale și crize hipertensive. Aflați care recomanda renumitul cardiolog Leo Bokeria. astfel încât tensiunea arterială a fost întotdeauna 120/80.

producția materializări elementelor compozite ale compoziției

Pentru a face bani Topiary nu să reglementeze regulile stricte și a unui cadru de la începutul până la sfârșitul procesului. Procesul in sine - este o lucrare de creație, astfel încât toată lumea este liber să funcționeze ca este convenabil, în orice ordine și se aplică pentru că materialele și instrumentele disponibile, în funcție de situația financiară și alte oportunități. Luați în considerare câteva exemple de modul de a crea un topiara de bani prin utilizarea mijloacelor la îndemână.Cum de a face bani cu mâinile lor Instrucțiuni topiara

Coroana bazei arborelui pot fi cumpărate de la magazin, din spumă sau următoarele materiale:

 1. 1 spumă. Puteți cumpăra materiale pentru meserii de orice formă, și după propriile sale mâini pentru a atinge sferice.
 2. 2 ziare, lipici și sfoară. Este necesar să se rostogolească o minge de ziare, după lipici și înfășurați piesa de lucru firului.
 3. 3 burete floral sau o minge moale.

Cum de a face bani cu mâinile lor Instrucțiuni topiara

Trunchiul poate fi construit nu numai din ramurile copacului, ci și prin intermediul:

 1. 1 Shpazhek pentru început, pliate și împachetate cu sfoară. După acest trunchi poate înfășurați firului sau panglică.
 2. 2 stick-uri de plastic, acestea sunt vândute în magazine de flori.
 3. 3 creion sau pensula pentru a picta baze.
 4. 4 bețișoare pentru sushi.
 5. 5 fire groase sau cabluri. Această opțiune este potrivită dacă doriți să faceți o Topiary trunchi curbat - în acest caz, copac bani deosebit de originale.

oală gol nu este întotdeauna disponibilă, astfel încât să puteți utiliza alte recipiente în loc de aceasta, și anume:

 1. 1 tuse ieftine, care este vândut în magazinele de grădină.
 2. 2 cana frumos sau ceașcă.
 3. 3 din material plastic castron adânc.
 4. 4 Korobochka mici.

Cum de a face bani cu mâinile lor Instrucțiuni topiara

Pentru a asigura compoziția finală poate fi utilizată ca soluție de ipsos și pietre, pietricele sau nisip.

Produsul a monedelor

Bani topiară este posibil să se construiască nu numai bancnote, ci și a monedelor. Această variantă meserii, în sensul literal ar fi de valoare, de la crearea sa vin din real zece monedă, sau o altă denumire, principalul lucru - pentru a folosi un nou bani sau curățate bine la copac rezultat stralucit.

Cum de a face bani cu mâinile lor Instrucțiuni topiara

Cum de a face bani cu mâinile lor Instrucțiuni topiara

Următoarele materiale sunt necesare pentru fabricarea unei astfel de Topiary:

 • minge de spumă;
 • zece monede;
 • pistol de lipit;
 • clei PVA;
 • oală;
 • Cabluri din aluminiu;
 • elemente decorative - bandă, paiete, dantelă, pietricele;
 • vopsele acrilice.

Ball, așa cum este descris anterior, poate fi cum să se pregătească și să facă propria lui. Instrucțiuni pas cu pas, implică ambalaj mingea cu oala de bani și bijuterii de „sol“.

monede lipite mai bine pe o suprafață non-alunecare. Prin urmare, dacă aveți la dispoziție o minge buna, este mai bine de hârtie de a pre-lipite. Monedele sunt adesea fixate în 2 straturi sau se suprapun, astfel încât numărul acestora trebuie să depășească suprafața mingea de 2 ori. Stick bani ai nevoie în următoarea ordine:

 1. 1 Începând de la partea de jos, trebuie să inserați mai întâi o monedă. Top ar trebui să fie înregistrate 2 mai multe monede, și astfel încât legat anterior a fost mai întâi în mijloc, și ei păreau la scară se lăsă pe ea.
 2. 2 creează apoi o insulă din cele trei monede ar trebui să lipiți alte pe toate laturile. Deci, pe baza scalelor trebuie să umple balonul.
 3. 3 Cu o singură locație ar trebui să fie lăsat într-o zonă mică, care va fi inserat după butoiului.

Însăși coroana copacului de bani - acesta este cel mai important pe care trebuie să facă cu mâinile, dacă luăm în considerare acest atelier special.

În ceea ce privește portbagaj, acesta poate fi realizat din aluminiu cablu, care poate fi ușor îndoit din forma. Cablu fixa suficient adeziv, introducând o coroană pre. Trunchiul ar trebui să decora panglica aurie, înfășurați cu grijă șnurul sau cânepă.

În cazul în care capătul superior al cilindrului a intrat într-o minge, apoi partea de jos a acesteia nu este necesară pentru a decora banda, acesta va păstra meșteșugurile în recipientul pregătit. Introduceți țeava, oala pentru a se toarnă o soluție de ipsos si se umple cu nisip. Rămâne pentru a decora potul în sine. Puteți să-l lipi strasuri sau autocolante subiecte potrivite, și „sol“ stropite cu paiete și monede. Master class poate determina pași, metode de decorare copac, și fantezia și ficțiune este capabil de a arăta ceea ce face fiecare meserii unice care pot fi un cadou mare.

Și un pic despre secretele.

V-ați confruntat vreodată dureri insuportabile la nivelul articulațiilor? Și tu nu știi ce prima mana:

 • incapacitatea de a se deplasa ușor și confortabil;
 • disconfort atunci când merge în sus și în jos pe scări;
 • criza neplăcut, nu fixați pe cont propriu;
 • durere în timpul sau după efort;
 • inflamație la nivelul articulațiilor și umflare;
 • ori nerezonabile și la dureri insuportabile la nivelul articulațiilor.