Cum de a face case pentru pisici

Cum de a face case pentru pisici
O idee excelentă pentru un DIY - case pentru pisici este o idee mare pentru un DIY - case pentru pisici. Puțini proprietari se pot numi pisica lor de companie. Același membru al familiei, drepturile lor, precum și responsabilitățile: tors, cald ne întâlnim la ușă, se joace cu copiii.Uneori, pisica mai prietenos dorește să ascundă departe și să se relaxeze sau ascuți gheare, dar nu și despre o nouă canapea pe care să urce și nu este încă permisă. pentru animale de companie cu blană în casă au nevoie de un colț, care este ușor de construit. Nu este atât de greu pentru a face o casa pentru pisici, cu propriile lor mâini. Este necesar doar pentru a alege modelul potrivit.

Cum de a face case pentru pisici
Alege asieta și stilul subiectului sub interior existent, și este ușor de a deveni centrul camerei de zi (Figura 1)

S-ar putea arata ca locul pisicii

Proiectați un cadou demn de a pisica ta ar trebui să țină cont de specificul rasei și mărimea apartamentului:

 1. Și o canapea. Pentru roci decorative - bărbați frumoși regește leneș cu păr lung - și pisici sociabile, care pot freca toată ziua printre oameni, canapea proprie adecvată sau o canapea, dimensiunea concepute pentru animal adult. Alege asieta și stilul subiectului sub interior existent, și este ușor de a deveni centrul camerei de zi. (Fig.1)
 2. Bench. Bucurați-vă de fiecare pisică. De exemplu, o cutie rotundă dintr-un set de ustensile, un coș de nuiele sau tuburi de ziar și se potrivesc pisicuță și pălărie de blană vechi. Principalul lucru este că în partea de jos a fost puternică și a fost o saltea mică și moale sau lenjerie de pat. Ar trebui să existe un gard cu mai multe părți. Poziționarea canapea mai bună decât la același nivel ca și scaunele de canapele pentru oameni. (Fig.2)
 3. Sleeve. Pentru pisicile care doresc să se ascundă, lașe și pisici umile. Iar pentru pisici tinere, cărora le place să se joace cu ele într-un catch-up. Lungimea de orice, cel mai important - un zid puternic și ascuns în condiții de siguranță departe în manșonul fiarei. Este important ca nimeni nu stă în jos, fără a da mobilier șansă să nu uitați să plece afară, și aer. (Fig.3)
 4. Casa construita. Aceasta este o opțiune bună pentru o cabana sau cabana. Într-o jumătate din cabinetul podea, un piept sau trunchi aranjat casa pisica, iar celălalt pot fi stocate și stocuri. Mouse-ul nu aluneca! Varianta de fantezie pisica la masa de lângă pat vechi și sa stabilit în ea. Apoi, cazul designer - pentru a înnobila spațiu. (Fig.4)
 5. Hamac. Va face apel la, și pisicile un vesel curios model de potrivire și îmbunătățită cu mai multe etaje de rafturi și agățat cu un hamac dedesubt. (Fig.5)
 6. complex de joc. Dacă permiteți dimensiunile camerei, sau dacă aveți mai multe animale de companie, puteți mulțumi structura lor complexă, care va fi scara, cabina, ușa din spate și poate chiar aluneca. Astfel de case sunt scumpe pentru pisici. (Fig.6)
 7. Booth. Versiunea clasica se vinde în magazine. Puteți construi cu ușurință o casă pentru pisicile cu propriile lor mâini. Ea are un acoperiș și de intrare. De asemenea, la standul are uneori o cale de scăpare.
 8. Cort. Vara, un balcon și o opțiune casă de vacanță pentru pisici cu propriile lor mâini este ușor de a construi dintr-o mare tricouri dimensiunea, baza de carton, și 2 bucăți de sârmă. Neck - intrare rotundă, un manșon - ieșirea de urgență și îndoiți de odihnă sub podele. Nu este cald, rapid și distractiv. (Fig.7)

Cum de a face case pentru pisici
Poziționarea canapea mai bună decât la același nivel ca și scaunele de canapele pentru persoane (Fig.2)

Mai ales natura feline dicta diferite modele de case. Cat Mama iubește structura în trepte pentru a privi afară pentru dușmanii de mai sus și mai jos (în casă) ambuscadă. Cat-vânător ar putea dori casa, au ridicat deasupra solului, dar el a fost de dormit, este probabil să fie în altă parte. Micul pisoi va necesita casa proporțională sau o bancă confortabil, și numai atunci când el crește și a arătat caracterul, ar trebui să fie nedumerit de această casă. Înainte de a face o casa pentru pisica cu propriile sale mâini, aveți nevoie pentru a decide cu designul său.

Cum de a face case pentru pisici


Lungimea de orice, cel mai important - un zid puternic și ascuns în condiții de siguranță departe în manșonul fiarei. Este important ca nimeni nu stă în jos, fără a da mobilier șansă să nu uitați să plece afară, și acces la aer (Figura 3)

Materialele care nu pot fi utilizate

La fabricarea casei pentru pisicile cu mâinile lor nu pot fi utilizate cu materiale dure sau mirosuri caustice. Pisica pur si simplu nu va merge într-o astfel de locuință, și numai pisoi, mult mai puțin plumb.

Nu puteți folosi vopsea și solvenți. În afară de miros, ele pot conține substanțe care pot otrăvi pisica. Prin urmare, nu vopsea pereții casei de carton rămase de la repararea mijloacelor de apartament. Dacă folosiți adeziv, acesta trebuie să se usuce timp de 3 zile înainte de a vă stabili în pisica casa ta.

Nu este necesar să se utilizeze materiale care sunt rapid pletos din ghearele, floare de fibre lungi, se deteriorează. Prin urmare, înfășurat zgârierea posturi de iută din cordonul ombilical, de obicei, groase.

Cum de a face case pentru pisici
Varianta de fantezie pisica la masa de lângă pat vechi și sa stabilit în ea. Apoi, cazul designer - pentru a înnobila spațiu (Figura 4)

De unde se poate construi o casă

Ar fi o dorință de a construi o casa pentru pisica cu propriile sale mâini, și materiale de la muncitorul de origine va fi întotdeauna. Cel mai simplu tip - casa pentru pisica din cutie. buna sa de a face cu copiii.

Sarcina principală a adulților - pentru a ridica o cutie în mod corespunzător. Pentru pisici de marime medie se potrivește caseta de aproximativ 40 cm în înălțime și lățime. diametru de intrare de aproximativ 15 sau 20 cm. O cutie mare de pisica nu recunoaște, și a închide caseta a doua oară nu mai urca. Deși o cutie foarte mare poate fi împărțit în mai multe compartimente, și va fi o plimbare bun pisică.

Cum de a face case pentru pisici
Hamac. Va face apel la, și un vesel pisici curios se potrivesc și modelul îmbunătățit cu mai multe etaje de rafturi și agățat de un hamac în partea de jos (Figura 5)

Desigur, o astfel de acasă are dezavantajele sale. Casa pentru pisica din cutie este de scurtă durată, este prea ușor, flips poate încreți și să fie topit. Dar este posibil să se construiască o altă casă în loc de una. Vrei - faci o serie de colibe de persoane diferite, a pus orice decoratiuni, conectați mai multe cutii în nave spațiale și batiscaf subacvatice. Pet fotografii între diferite tipuri de case - este că plăcerea pune o pagină într-o rețea socială mama în timp ce tata cu copiii se pregătesc „să se predea“ elementul următor pentru o pisica cu propriile sale mâini.

Cum de a face case pentru pisici
Astfel de case sunt scumpe pentru pisici (Figura 6)

În cazul în care pisica o idee mai ales a placut, puteți continua să experimenteze. Pereții interiori ai casei de carton duplicat pentru a încălzi materialul hidrofugă la un lipici fierbinte, în afara tesatura mobilier capitona sau atașați elemente suplimentare. Aceasta casa pentru pisica din cutie va arata aproape ca un lucru real.

Cum de a face case pentru pisici
Cort. Nu este cald, rapid și distractiv (Figura 7)

O altă soluție ecologică

O altă tendință de modă în proiectarea de DIY - strat de lipire carton ondulat.

Această metodă poate asigura pisica de companie casa ultramodernă cu propriile sale mâini. Patterns va consta în formă la domiciliu, în cadrul unei etape egal cu grosimea cartonului.

Cum de a face case pentru pisici
Acest perete dur - pisoi frumoase din materii prime naturale (Figura 8)

În ciuda simplității ideii, este o soluție eco-friendly, și puterea pieselor lipite permite mobilierul, chiar și pentru adulți. In acest fel, un spațiu ideal obținut forme rotunjite, casa în formă de ouă, vaze, turn medieval. suprafețe de tăiere cu triunghiuri mici arata decorativ, amintind atat artei africane si desen tehnic. Pe lângă acest perete dur - pisoi frumoase din materii prime naturale. (Fig.8)

pisica lângă casa cu propriile sale mâini este mai dificil de implementat. Este cam la fel ca și în magazin pentru animale de companie. Când aveți timp liber și de reziduuri de a face nici o tapițerie mai rău. Diferite elemente de aspect de circuit.

 • pentru pereți, acoperișuri și baze de construcție: placaj foaie, bord sau MDF, plăci aglomerate;
 • conectare: șablon de hârtie cerc de dimensiunea dorită sau alte forme (arcade, cap de pisică, care spune o fantezie);
 • padding: pluș, covoare, țesături grele de mobilier;
 • de stabilire sub tapițeria - spume;
 • accesorii mobila: colțuri, elemente de fixare;
 • Tevi din polipropilena - Rack;
 • scara, cel mai bun lemn;
 • scul cordon iută și PVA lipici.

Fabricația tehnologie pas cu pas:

 1. Se taie detaliile de design ale cifrelor sau pe cont propriu.
 2. Încercuiți modelul de intrare de pe detaliile de fațadă și de băut. Hole mai ușor să se ocupe cu o banda de cauciuc. Dacă face o casa pentru pisica cu mâinile, apoi asigurați-vă că fiecare casă pisica are o usa din spate. Acesta poate fi chiar un pic mai mic în dimensiune.
 3. Punerea design precum și orice mobilier: în colțuri, balamale, șuruburi și piulițe. Este necesar să se asigure rezistența și stabilitatea, deoarece pisicile vor sari! Nimic nu ar trebui să scadă. Și asigurați-vă că pentru a explica copiilor mici care vizitează pisica nu poate urca pe scări.
 4. Toate deschiderile mâner, cele mai bune benzi de salvare lipici și cauciuc. Adecvate autoadezive și, deși este mai puțin durabil.
 5. Înainte de asamblarea finală a casei (când acesta din urmă perete rămâne) capitona-l în materialul ales, plasarea unui strat de spumă de cauciuc.
 6. Treat detalii tapiterie exterioare ale casei pentru pisica. Unul dintre pilonii - zgariere - trebuie să înfășurați strâns cablul, rândul său, pentru a porni. Start lichidare ar trebui să fixeze dispozitivul de fixare, apoi la rasplelos nimic. Coil pentru a efectua pe lipici.

Casa Cat e gata. Din nou, asigurați-vă că clădirea nu răsturna nici măcar accidental pe picioare lângă mobilier și echipamente, adezivul sa uscat, a lucrat frumos.

Pentru housewarming a reușit, poate fi pus în interiorul unei jucării Catnip puțin sau familiar. Felicitări pentru pisica ta!

Galerie: case pentru pisici cu mâinile (15 poze)