Cum de a face dosar invizibil 1

folder ascuns sau invizibil în Windows 7

Cum de a face dosar invizibil 1
mecanism standard pentru Windows pentru a ascunde foldere vă permite să controlați vizibilitatea fișierelor de pe computer. Fotografii, documente de dosare, fișiere de sistem, și multe altele. Cu toate acestea, înainte de a vă spun despre cum să faci un dosar invizibil pe Windows, ar trebui să învețe despre unele nuanțe foarte importante.

În primul rând, folderul ascuns, nimic special nu diferă de directoarele obișnuite, altele decât cele care a marcat cu un atribut special „ascuns“. Deci, cum directoarele și fișierele din interiorul sunt încă disponibile pentru program. Cu alte cuvinte, se deschid documentele și fotografiile lor prin dublu-clic pe mouse-ul, și voință. În acest sens, nu se schimbă nimic.

În al doilea rând, directoarele ascunse sunt ușor de detectat de către managerul de fișiere. De asemenea, este important să realizăm că fișierele din dosarul sunt disponibile atunci când caută în Windows Explorer. Dupa ce a citit articolul poate face un experiment simplu. Deci, dacă doriți să ascundeți informațiile, este necesar să se aibă grijă de asemenea, și numele de fișiere. În plus, cunoscând calea directă către directorul, puteți deschide oricând în Windows Explorer.

În al treilea rând, directoare invizibile nu crește nivelul de securitate. Aceste directoare sunt întotdeauna să fie găsit, iar acest lucru va fi discutat mai târziu. Deci, dacă într-adevăr doriți să ascundă de oameni neliniștite ale fișierelor, ar trebui să utilizați programul pentru a cripta fișiere și foldere.

În al patrulea rând, pe internet pot găsi modalități de a utiliza caractere speciale și pictograme transparente pentru directorul. Foarte nu recomandăm utilizarea lor. Motivele sunt multe. Aceste directoare pot fi șterse accidental în zona de alocare. Unele programe nu răspund foarte bine la nume cu caractere speciale, și, prin urmare, pot apărea erori. Găsiți aceste dosare, atunci acesta va fi extrem de dificil. Si mult mai mult.

Prin urmare, ceea ce face un dosar invizibil în Windows, ar trebui să înțeleagă că acesta este un mecanism simplu, și nu trebuie să se aștepte mai mult de la el. Cu toate acestea, este foarte util în multe cazuri, atunci când este probabil ca utilizatorii șterge în necunoștință de nimic important (valabil mai ales pentru incepatori).

Notă. Așa că am sfătui să se familiarizeze cu programul de revizuire pentru a ascunde foldere.

Cum de a deschide folderele ascunse în Windows 7

La început, vă voi spune cum să deschidă folderele ascunse în Windows 7. Aceeași procedură este necesară pentru problema inversă, adică, pentru a opri afișarea directoarelor ascunse în Windows. Dar, primele lucruri mai întâi. Să începem.

1. Deschideți Windows Explorer și faceți clic pe butonul „Alt“. În partea de sus a unui șir de caractere cu calea la meniul dosar ar trebui să apară. În ea, selectați "Tools"> "Folder Options".

Cum de a face dosar invizibil 1

2. În fereastra care se deschide, faceți clic pe tab-ul „View“. Apoi, în „Opțiuni avansate“, derulați până jos și selectați „Afișare ascunse fișiere, directoare, și unități de stocare“. Și, în cele din urmă faceți clic pe „OK“

Cum de a face dosar invizibil 1

3. Acum, toate fișierele invizibile sunt afișate în Windows Explorer.

După cum puteți vedea, controla vizibilitatea foldere ascunse în Windows 7 este destul de simplu. Mai mult decât atât, în această fereastră, o mulțime de opțiuni interesante, de exemplu, puteți selecta fișiere și foldere utilizând casetele de selectare. Acum, puteți trece mai departe.

Cum de a face dosar invizibil în Windows 7

Înainte de a vă învăța cum să facă un dosar invizibil în Windows 7, urmați instrucțiunile anterioare, dar în loc de element „Afișează fișierele ascunse.“ Set „Nu afișați fișierele ascunse, foldere și unități de stocare.“ Pentru a opri vizibilitatea directorul în Windows Explorer. După aceasta, utilizați următoarea declarație:

1. Deschideți Windows Explorer pe directorul părinte. Cu alte cuvinte, deschideți folderul pe care doriți să le ascundeți și du-te la nivelul următor. Apoi, pe direcția pe care doriți catalogul, „Properties.“ Clic dreapta și selectați

2. În fereastra care apare cu setările, faceți clic pe tab-ul „General“, setați caseta de lângă „Ascuns“ și apoi faceți clic pe „OK“

Cum de a face dosar invizibil 1

3. Acum, dosarul ar trebui să dispară în Windows Explorer.

După cum puteți vedea, folderul invizibil din Windows 7 este foarte simplu. În plus, puteți oricând schimba vizibilitatea.

Pentru a face vizibile din spate director, trebuie să deschideți mai întâi folderele ascunse, și apoi în directorul setările debifați „ascunse“ și de a salva setările.

Cum pentru a șterge un ecran de laptop? sfaturi tehnice
 • De ce ar trebui medie de utilizator mai multe browsere? browser-
 • Cum se convertesc la PDF jpg? sfaturi tehnice

 • programe recente
  program de torrent uTorrent
 • Dr.Web CureIt! antivirus

 • programul /
  Cel mai bun program liber pentru a extrage textul din fișierele de programare
 • Cel mai bun program gratuit pentru a înlocui și edita icoane Programare
 • Cel mai bun program liber pentru a crea instalatorilor de programare
 • articole interesante
  De ce ar trebui medie de utilizator mai multe browsere? browser-
 • Cum se convertesc la PDF jpg? sfaturi tehnice
 • Cum pentru a verifica versiunea de BIOS? sfaturi tehnice