Cum de a face fata alba

Cum de a face fata alba
Din zilele împăraților consiliului pentru femei, și tenul alb chiar pal a fost un simbol al aristocrației și unele delicatesă. tonul pielii de porțelan a fost întotdeauna un indiciu că o femeie sau o fată face parte din clasa superioară de oameni care nu sunt încadrați în muncă în aer liber.Orice ar fi fost, dar sunt momente când oamenii au fost împărțiți în regi și muncitori, de mult apuse. Cu toate acestea, pielea albă nu-și pierde relevanța și valoarea deosebită pentru această zi. Acum, un număr destul de mare de reprezentanți de sex feminin prin toate mijloacele încerca să albeasca pielea lor pentru a face radia o lumină interioară, și să fascineze toți cei din jur. Deci, să ia în considerare tehnicile de bază și regulile care vă vor ajuta să deveniți un fericit proprietar de o piele alba. Următoarele va discuta modul de a face fata alba.

Reguli care trebuie urmate imediat pentru a restabili și de a păstra culoarea albă.

Primul, și, probabil, regula cea mai de bază pe care trebuie să respecte în mod constant de oameni cu pielea alba - pentru a evita efectele nocive ale radiațiilor solare directe. Acest lucru nu înseamnă că tot timpul trebuie să se ascundă în umbră, pentru că organismul atât de sigur suferă de deficit de vitamina D, care, după cum bine știm, este produs de piele, sub acțiunea luminii ultraviolete. Sunteți în soare, dar întotdeauna purta o pălărie cu borduri largi, și unge corpul cu protectie solara speciala.

Cum de a face fata alba
Datorită dezvoltării rapide a științei, cum ar fi cosmetologie, putem face fata cu aproape orice defecte ale pielii, inclusiv pete pigmentare. Metoda cea mai consumatoare de timp nu face fata alba este de a folosi creme speciale. Dar trebuie să le utilizați cu precauție. Foarte adesea, un producător adaugă la compoziția unei astfel de cremă este prea activă, și, uneori, chiar și componente agresive care produc cu ușurință reacții secundare, cum ar fi reacții alergice. Din aceasta rezultă că, dacă aveți pielea foarte sensibila, ar fi mai bine evita astfel de creme sau o abordare foarte riguroase pentru studiul compoziției lor. Este important ca crema este format de înaltă calitate și ingrediente naturale.

Asigurați-vă fața albă pielea va ajuta banii oamenilor. Există o serie de tehnici populare și rețete care pot face fata alba a pielii. Un avantaj semnificativ al acestora este că acestea sunt sigure și utile, prin urmare, să nu fie în măsură să dăuneze sănătății dumneavoastră prețioase.Reteta de albire a pielii pentru fiecare zi.

Pentru utilizarea de zi cu zi, vă puteți pregăti lotiune de bulion de patrunjel si suc de lamaie, luate în proporții egale. Cu un tampon de bumbac sau un disc lubrifia o astfel de persoană compoziție în fiecare zi după procedura de curățare. În același timp, nu trebuie să uităm că de lamaie uneori reduce secretia de sebum, astfel încât lotiune nu este de dorit pentru cei cu pielea uscata.

Cum sa faci o fata alba, cu ajutorul uleiurilor esențiale.

Remarcabil albi pielea uleiuri esențiale de lămâie și portocală.

Cum de a face fata alba
În plus, ulei portocaliu uniformizează tonul pielii și oferă un impact îngrijitor minunat. Este suficient să cantitatea dorită de cremă obișnuită picura una sau două picături de ulei esențial ales și se aplică pe față. Dar, apoi, din nou, dacă sunteți alergic la citrice, atunci această metodă vă cu greu potrivită ca pielea după aplicarea cremei se va transforma roșu și cuptorul.

Mască pentru față de albire.

Există, de asemenea, un arsenal de măști pentru albire a pielii. Pentru ei a fost un judecător bun, este necesar să le folosească cel puțin o dată pe săptămână. Înainte de a aplica înălbirea măștile de față trebuie să fie bine curățate și pentru câteva minute pentru a acoperi o cârpă înmuiată sa în apă fierbinte.

pielea fetei va fi mai alb decât un ordin de mărime după aplicarea Scrubs făcute pe bază naturală. Compoziția Scrubs de înălbire includ de obicei, zahăr din trestie, miere, lapte, și, desigur, fulgi de ovăz. Aceste ingrediente naturale fac curățare a pielii excelent, exfolierea celulelor moarte, ceea ce duce în cele din urmă într-o strălucire decolorat, proaspete și sănătoase.

măști eficiente, care Neobișnuit includ suc proaspăt de lămâie. Astfel de amestecuri nu numai că se va confrunta cu mai albă, dar, de asemenea, hrănește cu vitamine. Puteți utiliza, de asemenea, albire suc proaspat de gutui regulat. Pentru a face acest lucru, freca de fructe pe o răzătoare sau se taie cu ajutorul unui blender si se stoarce sucul din pulpa. înălbitori bune fața de galbenele. Florile acestei plante au nevoie de un cotlet bun, și doar stoarce sucul de la ei.

Produsele lactate fac fata alba a pielii.

Pentru a ajuta la albirea o persoană puteți veni și produse lactate.

Cum de a face fata alba
De exemplu, se prepară o mască din următoarea compoziție: o lingura nu este foarte gras brânză de vaci amestecata cu doua linguri de smântână și se presară într-o lingură de sare pentru ei. După, se aplică în mod uniform pe față și se lasă timp de cincisprezece minute. După ce se spală departe masca de pe față, nu uitați să aplice o cremă hidratantă.

Și, desigur, nu putem spune că cei care doresc sa faca tenul mai alb sau pal, sunt obligate să efectueze un stil de viață corect și echilibrat. La urma urmei, toate de stres noastre, anxietate, precum și organele interne ale bolii, în primul rând afectează ten sănătos.

Faceti o fata alba, nu este atât de dificil, dacă utilizați în mod regulat oricare dintre tehnicile descrise mai sus. culoarea pielii Alb - este, în orice caz, foarte eficient. Și dacă este specifică aspectul dvs., nu vă fie teamă să sublinieze acest lucru. Deci, în orice caz, nu fi leneș și nu uitați să aibă grijă de tine și de sănătatea ta!

Acum, toate dus în masă tan, du-te la solar, se bucură de bronzare. Și m-am alăturat în rândurile de „omul alb“, nu doresc să fie o ciocolată, mi-a placut intotdeauna pielea alba, cum ar fi Renata Litvinova și Enn Heteuey. Lactic atinge albul și caș de lămâie măști de piele. pielea palidă dă noblețe și rafinament. Chiar și pe un fond de ten palid evidențiate uimitor ochi, sprâncene și buze!

Eu chiar vreau să devin alb, dar cum? Dă-mi un sfat.