Cum de a face flori decorative de la șervețele de hârtie și topiară

Florile nu se plictisesc niciodată, mai ales dragostea lor pentru femei. Cu atât mai mult, deoarece acestea sunt atât de multe și ele sunt atât de diferite. Acestea pot fi create din materiale diferite, și fiecare floare va fi bine. șervețele de hârtie simplă - un material minunat pentru fabricarea de o varietate de obiecte decorative, cadouri și meserii.Cum de a face flori decorative de la șervețele de hârtie și topiară

Acestea sunt ieftine, în comparație cu alte materiale pentru creativitate și sunt ideale pentru crearea de decorațiuni interioare și cu adevărat unice și frumoase decorative. Foarte rapid și ușor, puteți face flori frumoase mari de servetele conventionale de pe masa. Aceste meserii decorative pot decora casa ta, da-le prietenilor pentru a face un cadou de la grădiniță și școală.

Să-i fie peste tot, împodobind cameră și făcându-le atmosferă confortabilă și plăcută.

Dacă nu ați lucrat cu o astfel de tehnică, este mai bine să înceapă cu formele cele mai simple. De-a lungul timpului, veți obține o compoziție magică, va fi capabil de a transfera la hârtia toată imaginația lor de a crea frumusețea uimitoare și asemănarea cu produsul original și compoziția excelentă a acestora cu diferite ocazii.

Cum sa faci flori din șervețele

Lucrurile veți avea nevoie:

Flori din servetele - pas cu pas:

Cum de a face flori decorative de la șervețele de hârtie și topiară

 1. Veți avea nevoie de patru servetele în aceeași culoare și unul - în celălalt, este mai bine să le alege, astfel încât acestea să corespundă reciproc și combinate împreună. De exemplu, albastru și albastru, roșu și roz;
 2. Desfaceti și puneți-le cu grija pe unul pe altul;
 3. Se taie marginea pânză de altă culoare, astfel încât a fost puțin mai mică decât celelalte patru, și puneți-l în mijlocul stivei;
 4. Acum, începe să pliere teanc de hârtie ca un acordeon, ca și cum ar face un ventilator sau un acordeon. Retreat centimetru și îndoiți hârtia pe o linie plană, apoi un centimetru unul și ori de hârtie într-o direcție inversă;
 5. Link acordeonului rezultat în mijlocul firului, astfel încât acesta este ținut strâns hârtia îndoită;
 6. Puteți rotunji apoi de pe marginile sau nu să facă acest lucru;
 7. Acum, rândul său, în jos marginea produsului, creând un boboc plina floare și ușor îndreptați-l;
 8. Introduceți în mijlocul unui băț de lemn sau scobitoare si lipici-l, folosind bandă dublu adezivă;
 9. Pentru a face aceasta nu este vizibil banda scotch obkleyte flori de tulpină de țesut sau țesut;
 10. Flori de șervețele de hârtie gata.


Astfel de produse vor fi similare cu cuișoare. Picioare-tulpini pot fi învelite frumos cu panglici de șervețele verzi sau hârtie de aceeași culoare prin lipirea acestora pe tulpina frigaruile, astfel încât se dovedesc frumoase garoafe hîrtiei artificiale sau crizanteme, buchet de ele pot fi puse într-un vas decorativ.

Papadia de servetele

 • trei șervețele galbene;
 • capsator cu capse;
 • Cartea verde;
 • bețișoare de lemn pentru tulpini;
 • Scotch față-verso;
 • foarfece;
 • lipici.

Cum de a face păpădie:

Cum de a face flori decorative de la șervețele de hârtie și topiară

 1. Împărțiți servetele pe straturi, adăugați-le împreună de patru ori;
 2. Capsator fixați păpădie în mijloc;
 3. Apoi tăietura pătrată rezultată, margini de rotunjire transformat într-un cerc;
 4. Marginile cercului mijlociu taie bucăți mici de 1 cm în lungime;
 5. Acum apasă ușor degetele Topsheet ca și în cazul în care pentru a colecta centrul său;
 6. Noi facem același lucru cu fiecare strat nou;
 7. Din frunze colorate hârtie tăiat verde și fâșii subțiri, înfășurați tija de shpazhek;
 8. Stick bandă adezivă cu două fețe pentru banda de hârtie verde stem și Bud masca;
 9. Păpădie gata.

În această tehnică, puteți crea o compoziție de culori, combinându-le împreună și crearea de buchete frumoase de pe masă.

Topiara de flori artificiale

Dintre aceste flori pot fi făcute Topiary - arbore mic decorativ realizat din flori artificiale, asa cum este facut din alte materiale decorative: boabe de cafea, coajă, scoici, conuri, castane și alte materiale. Acest copac va decora camera, plus elegant minunat pentru celebrarea sau poate doar să fie creativ și un cadou bun.

Cum de a face flori decorative de la șervețele de hârtie și topiară

Pentru Topiary aveți nevoie de o mulțime de flori - aproximativ 20 mijlocii și aproximativ 30 - mici, acestea ar trebui să fie lipite pe minge, a făcut din ziar. Cu toate acestea, puteți cumpăra în magazin pentru gherghef mingii special de polistiren, care este ușor de a lipi muguri. De preferință, culori inserând de servetele pentru a topiara folosind arma lipici, acesta va fi mai rapid și mai puternic.

ramură a unui copac este foarte potrivit pentru butoi topiara, iar baza va fi un frumos umplere decorativ oală, un vas sau un cerc mare, care poate fi decorat cu decupaj si vopsele, benzi de lipit de material.

În cele din urmă, puteți decora mărgele rezultate panglici ornamentelor, paiete, pene - toate ca dorintele inimii și imaginația va permite. Astfel, un mod foarte simplu și rapid, putem crea un decor foarte interesant pentru casa noastră.