Cum de a face gene groase, remedii populare pentru gene groase

Cum de a face gene groase, remedii populare pentru gene groase

Fiecare fată visează de gene lungi si groase. Acest lucru nu este surprinzător: la urma urmei, cred că de femei cu gene lungi devin mai expresive. Din fericire, acum există o mulțime de moduri de a adauga volum si lungime genelor - este capacitatea lor, precum și utilizarea unei unelte speciale magazin (uleiuri, masti, etc ...). Ca parte a aceluiași în acest articol ne vom concentra pe modul de a face gene groase la domiciliu.Îngrijire de gene

Retete de medicina tradițională

Cum de a face gene groase, remedii populare pentru gene groase
Pentru a maximiza lungimea și volumul cililor poate folosi urmatoarea reteta:
1. Masca de ulei de brusture. Ea promovează creșterea sporită a cililor. bonus Plăcut din utilizarea unor astfel de mijloace ar fi da și volumul. Pentru a aplica masca va trebui să perie gene: este necesar să se pre-dip în ulei și apoi pieptene cililor (dar înainte de machiaj pentru ochi ar trebui să fie eliminate!). Aplicați produsul ușor, astfel încât să nu fie lovit în ochi. Această mască este menținută timp de 15 minute, apoi se indeparteaza cu un tampon de bumbac uscat.


2. Masca de ulei de ricin - cel mai bun remediu pentru sănătatea genelor. Dozarea la fel ca și în exemplul precedent.
3. Masca de vitamina A și ulei de ricin. Aceste două componente au nevoie să se amestecă împreună și se aplică amestecului preparat așa cum este descris mai sus. Acest instrument este benefic pentru sănătatea genelor: devine „Provocateur“ de creștere și creșterea acestora.
4. Următoarea Masca este alcătuită din mai multe ingrediente, inclusiv ulei de ricin ulei, migdale, in, trandafir, semințe de struguri, germeni de grâu. Toate componentele sunt luate în cantități egale. Amestecul a fost aplicat pe gene timp de 15 minute, după clătite cu apă călduță. Să presupunem că o anumită rețetă slozhnovat din cauza numărului mare de ingrediente, dar efectul aplicării sale, aprecia cu siguranta fete.
5. lotiuni din ierburi. Pentru prepararea ei vor avea nevoie de ceai de musetel, salvie și albăstrea. Dintre toate aceste componente se pregătește bulionul, care se aplică, în viitor, în ochi cu un tampon de bumbac. Aceasta reteta este un excelent efect nutritiv și hidratant.
Cum de a face gene groase, remedii populare pentru gene groase

6. Masca de ulei de ricin și cătină. Acest instrument este diferit de a da un efect mare expansiune și întărire. Pentru prepararea sa este necesară pentru a lua ambele ingrediente în proporții egale, se amestecă, a pus pe genele și se lasă la macerat timp de 3 ore. Apoi îndepărtați cu un tampon de bumbac.
7. ajutor excelent pentru a accelera creșterea genelor și vaselina cele mai comune. Acesta este aplicat pe gene și se lasă să se înmoaie peste noapte. Se repetă această procedură ar trebui să fie de trei ori pe lună, durata cursului - 1 luna.
În urma sfaturile de mai sus și utilizarea unuia dintre măștile de medicina tradițională ar trebui să ajute cu siguranță, într-o chestiune atât de importantă pentru multe fete, modul de a face gene mai lungi și mai groase.

Mesaj de navigare