Cum de a face gene lungi si groase la domiciliu viața mea

Cele mai bune rețete pentru gene lungi si groase

Cum de a face gene lungi si groase la domiciliu viața mea

Dragi cititori, rețineți că moda pentru subțire, pe coafuri si haine schimbare, zipping-a lungul anilor și vârstele. Dar genele lungi și pufoase au fost întotdeauna a avut loc la mare cinste, ei sunt capabili de a face ochii sa para expresiv și frumos. Vârful de popularitate a venit în anii '50 ai secolului 20, atunci când simbolurile frumuseții erau femei, cum ar fi Greta Garbo, Merlin Monro si Sofi Loren cu genele sale incredibile. Astăzi, moda este foarte diversă - are un loc și splendoare artificială, și simplitate naturală. Și așa, cum să facă gene lungi și groase, se întâlnesc în acest articol.


Cauzele pierderii cililor

Fiecare cililor are între 50 și 150 de zile, dar firele de păr sunt în continuă creștere, iar în momentul pierderii sale este gata să înlocuiască nou. Restaurarea genelor și actualizarea are loc în mod continuu. Provoac-i următorii factori sunt pierderea:

Rețete pentru gene cu uleiuri

Pentru a realiza densitatea cili și a sprâncenelor, pentru a le întări, pentru a consolida creșterea poate fi la domiciliu, folosind masti naturale. Variante utile pentru punerea în aplicare și menținerea naturale în care nenumărate.

Periodic, aveți nevoie pentru a face o masca, care conțin ingrediente, cum ar fi Usma, ricin, ulei, ulei de pește, vitaminele A și E.

Vaselina este probabil cel mai simplu mijloc de a consolida. În fiecare seară pleoapele și să le masaj linia de creștere a părului, timp de 5 minute, apoi se clătește cu apă caldă. Vitamina E ajută la întărirea genele și sprâncenele și pentru a spori creșterea lor. Avem nevoie pentru a lua un tampon de bumbac umezit cu o soluție de vitamine și mișcări precise pentru a pune, prin cresterea parului. Masca sau un amestec din această substanță poate cuprinde, de asemenea, orice ulei cosmetic - măsline, persic, ricin.

Sprâncenele cresc mai bine, cilii sunt lungi, în cazul în care amestecul se poate face mai des cu ulei de măsline și ulei de jojoba. Pentru a face acest lucru, conectați ingredientele în raportul 1: 1 și se încălzească un pic. Amestecul trebuie aplicat la sprancene de netezire mișcări, în timp ce în același timp, puteți face un secol de masaj de lumină.

Cum de a face gene lungi si groase la domiciliu viața mea

Pentru a spori creșterea economică și pentru a consolida sprancene la domiciliu, puteți încerca mijloace exotice - emu ulei. Acesta este considerat cel mai bun de aer condiționat și un factor de creștere, și comentarii cu privire la aceasta pot fi găsite în multe resurse de produse cosmetice.

Firele de păr cresc mai bine atunci când ser utilizarea bazată periodic pe aloe, ricin și ulei de migdale, în raportul 2: 1: 1. Amestecul poate fi adăugat puțină miere. Glicerolul și se amestecă ulei de ricin intr-un raport de 1: 2, tamponul amestec umed și procesul cilia și linia de creștere spranceana înainte de a merge la culcare. Compoziția poate fi depozitată într-un recipient ermetic sigilabil.Reteta pe bază de ulei de ricin și rom este considerat un mod eficient și popular, pentru a pregăti masca, amesteca-le unul câte unul și se aplică ușor evitarea contactului cu ochii. Consolidarea favoarea prin adaugarea unei lingurite de ceai negru foarte puternic preparată.

Activarea creștere a părului creștere ajută amestec de uleiuri - acesta este cel mai bun instrument pe care le puteți utiliza la domiciliu, recenzii de cea mai buna reteta. Pentru această rețetă trebuie să luați 5 picături de următoarele uleiuri:

 • migdale;
 • germeni de grâu;
 • seminte de in;
 • ulei de ricin;
 • roz;
 • Grapeseed.

În cazul în care toate componentele nu este disponibil, pentru a reîncărca, puteți face măști de doi sau trei din orice tip de uleiuri. Masca caldă cu ulei de in, de germeni de grâu și semințe de struguri într-o proporție de 2: 1: 1 a promova regenerarea și creșterea, reface structura parului.

Uleiuri esențiale, uleiuri de pește și plante aromatice

Uleiurile esențiale sunt, de asemenea, utilizate pentru a efectua consolidarea genelor la domiciliu. Face parte din astfel de uleiuri pot fi:

 • lemn de santal;
 • lavanda;
 • pin silvestru;
 • rozmarin.

Înseamnă umeziți un tampon de bumbac și foarte atent pus pe păr, ea tinde să învăluie fiecare dintre ele, astfel încât acestea să obține cele mai multe substante nutritive.

Gălbenuș de un ou - un instrument mai eficient pentru consolidarea și recuperarea rapidă a sprâncenelor. Natura a avut grijă ca toate conexiunile cele mai utile și necesare au fost colectate în gălbenuș - proteine, lipide, vitamine. Doar amestecati-l amestecati si lubrifia parul, lasand un mijloc pentru câteva minute, după care este bine clătit cu apă rece.

Masca cu ulei de pește - un instrument excelent pentru întărirea părului, recuperarea și creșterea lor. Face masca poate fi de următoarele componente:

 • capsula de ulei de pește 1;
 • cinci picături de uleiuri: ricin, migdale și cătină;
 • vitaminele A și E pe cele trei picături.

Amestecul rezultat ajută la întărirea genelor, acestea sunt lungi și să crească mai bine.

Cilia si sprancenele cresc rapid, dacă o faci în mod regulat la loțiuni acasă pe bază de plante. Un bun remediu - decoct de musetel si salvie, comprima care ajută la a face genele devin lungi, frumos și gros. Cornflower și mușețel - o combinație unică de culori pentru frumusetea genelor. Utilizați două opțiuni:

 • suc de plante proaspete este zdrobit și părul pătat;
 • decoct de plante frecat pleoapelor dimineața, înainte de aplicarea machiajului și pe timp de noapte, după eliminarea machiaj.

Usma pentru creșterea genelor

Usma - o plantă din familia muștar, care este considerat cel mai bun remediu natural pentru colorare, consolidarea și restaurarea sprâncene și a cililor. Usma cel mai folosit de Cleopatra în onoare și astăzi femeile orientale. Cum sa faci o masca de acest instrument? Este destul de simplu - stoarce sucul din frunze pe un tampon de bumbac și ușor se aplică pe păr, se lasă timp de 10 minute.

Atenție! Evitați plante suc în ochi, deoarece acest lucru poate provoca arsuri.

În cazul în care este obține un instrument, cum ar fi Usma? Multe femei de iarbă muguri cresc direct pe o floare pervaz în containere convenționale. Tulpinile de USMA plantelor lungi. În al doilea an de creștere de peste un metru. Opinii despre nevoia tot mai mare de a vorbi despre o udare bună și o iluminare adecvată, astfel încât cumpăra semințe și de a crea propria frumusete acasă biolaboratory de gene si sprancene.

sfaturi utile

Pe gene de recuperare poate dura mai mult de o lună. Toate retetele sugerat mai sus, colectate numeroase comentarii cu privire la eficacitatea sa. Ele pot fi aplicate în orice moment, și sprâncene, gene cresc mult mai bine cu ei.

Cum de a face gene lungi si groase la domiciliu viața mea

Instrumente, cum ar fi Usma, sucuri de plante, diferite uleiuri atunci când sunt utilizate în mod regulat vă va oferi o gene lungi si pufoase, groase și sprâncene frumoase. Dar dacă vă amintiți recomandările simple, prezentate mai jos, rezultatul nu va dura mult timp:

În concluzie, vă oferim o listă a celor mai bune produse cosmetice profesionale pentru sprâncene, gene de îngrijire: