Cum de a face gene sfaturi și rețete groase și lungi

Cum de a face genele mai groase - această problemă este relevantă pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos. Transformarea părului, astfel încât acestea să devină mult timp, întuneric, dens, puteți puteți folosi rimel, deasupra capului, încadrare artificială. Dar există secrete, fără utilizarea de o varietate de tehnologie de cabină. Luați în considerare diferitele opțiuni pe care fiecare fata ei au ales.Cum de a face gene sfaturi și rețete groase și lungi

Este posibil să se facă gene mai groase la domiciliu

Frumusețe și densitatea părului se poate face la domiciliu, cu ajutorul unor produse cosmetice simplu, demnitatea care este disponibilă în mod public. efectua numai diverse proceduri cu cili trebuie să fie în mod sistematic, deoarece numai de îngrijire constantă este capabil de a consolida structura, pentru a îmbunătăți aspectul părului.

ingrijire in timp util ar trebui să primească sprâncene, gene. Nu uita că structura ei nu sunt diferite de parul de pe cap, dar și mai mult alimentat mai puțin.

Diferite metode de modul de a face sprâncene, gene mai groase la domiciliu discutate în detaliu mai jos.

Metode de îmbunătățire a genelor

În plus față de aplicarea a parului o varietate de formulări cosmetice, nu uita regulile:

Cum de a face gene sfaturi și rețete groase și lungi

Utilizarea rimel

Cu ajutorul rimelului se poate face vizual genele acasă gros și lung. Există diferite tipuri de rimel rezistent la apa: lungirea material de umplutură. Fiecare dintre ele are propriul efect. Utilizați aceste produse cosmetice este necesar, în funcție de rezultatul pe care doriți să obțineți.

Dacă utilizați rimel ar trebui să știți despre aplicarea tehnologiei:

  • îndepărtați peria, ușor umezește cu un șervețel pentru a rămâne pe un șervețel smocuri de rimel, dar nu toate vopseaua;
  • Începeți cu pleoapa superioară, așezați peria cât mai aproape posibil de rădăcinile părului și se deplasează dintr-o parte în alta, încet vopsea;
  • un strat de acoperire toate firele superioare, dupa ce se usuca, se aplică în același mod al doilea strat;
  • pe același principiu acoperă genele pleoapei inferioare.

cerneală machiaj cu aplicarea corectă oferă o vie și de neuitat, dar există o semnificativă DAR: mascara - nu cel mai sigur mijloc, va da genele un aspect superb, se va face un aspect vizual mai dens, dar există câteva pericole care pot apărea cu utilizarea frecventă a acesteia:

  • alergii până la dermatită;
  • oboseală și iritare a ochilor în contact cu particulele;
  • prezent în corpul rășină indezirabil impermeabil rimel, acestea sunt dificil de îndepărtat de pe piele.

Astfel, cerneala - o opțiune bună pentru a face sa arate mai deschis și luminos larg, dar, din cauza posibilelor reacții ale metodei nu poate fi atribuită maximă securitate.

Utilizarea de remedii populare

remedii populare dacă sunt aplicate în mod corespunzător ar putea oferi rezultate mai bune decât produsele cosmetice.Pentru gene sunt mai lungi, pot fi utilizate fie ulei de ricin repejnoe. Rețineți că, din cauza uleiului de ricin pentru a se întărește genele, brusture le face mai mult de foliculi de activare și de a stimula creșterea economică.

Sfaturi pentru utilizarea uleiurilor:

  • înainte de utilizare, asigurați-vă că fondurile nu provoacă alergii, este probabil ca utilizarea de ulei în formă nediluată poate cauza;
  • Uleiurile pot fi aplicate timp de aproximativ 10-20 minute, la expirarea acestui timp, îndepărtați cu atenție mijloacele de bumbac pad;
  • tipuri de uleiuri pot fi alternate - aproximativ trei săptămâni pentru a aplica un singur tip, apoi face o vacanță de câteva săptămâni pentru a repeta același curs, dar cu cealaltă.

ulei de migdale potrivite. Când se folosește hidratează și hrănește părul, ei devin pufos, docil. Almond facilitate nu va provoca o reacție alergică, care este potrivit pentru femeile care au ochi sensibili si pielea din jurul pleoapelor.

În plus față de ulei, face gene lungi si groase pentru a ajuta la taxe diferite plante aromatice, plante, extracte de musetel, galbenele, aloe. Planta uscată preparată, se pare infuzia, care este îmbibată vată. Este aplicat la ochi și așteptați 10-20 de minute. Poate fi folosit simultan comprese cu uleiuri esențiale.

Utilizarea ser stoca și geluri

Pentru a afla cum să facă gene mai groase și mai întunecat, suficient pentru a aplica la orice departament de frumusețe, care oferă o varietate de mijloace. Înainte de a alege un produs, ar trebui să citiți comentarii sau puteți achiziționa un lucru inutil sau dăunător.

Cum de a face gene sfaturi și rețete groase și lungi

Seruri si geluri, care au contact direct cu ochii, este necesar să se aibă în vedere ca un mijloc. Componentele eficiente sunt acizi grași, diverse uleiuri, pantenol, bimatoprost. Acesta din urmă, în compoziția sa conține o substanță care are un efect pozitiv asupra genelor și creșterea părului.

Înainte de utilizare, de testare pentru alergii aceste produse, deoarece ochii - o parte ofertă a feței sale și o greșeală poate fi costisitoare.

medicamente

În farmacii, farmaciștii obișnuiți cu întrebări despre cum să facă un gene groase la domiciliu. Soluție de tratament popular este un ulei de ricin pentru a face parul mai gros. Efectul său este descris mai sus. Acesta este disponibil în orice farmacie, la un cost rezonabil.

Puteți achiziționa, de asemenea, un set de vitamine utile pentru creșterea cililor A E - medicament Aevit. Medicamentul este fabricat capsule, care trebuie să fie deschise cu atenție casa și pus pe rădăcinile cililor.

Multe fete sunt interesați dacă este posibil să se combine ulei de ricin și Aevit. Expertii recomanda aplicarea complexului pentru a spori efectul.

În plus uleiuri Aevitum, produse medicamentoase alte rețele sunt prezentate pentru a îmbunătăți genelor - ser, geluri de păr de luare de produse puternice, reducând.

tratamente de înfrumusețare

Industria de frumusețe modernă oferă o varietate de tratamente de înfrumusețare pentru cili:

Laminarea este realizată prin răsucirea a rădăcinilor cu aplicarea compoziției terapeutice pe vopsirea genelor keratinosoderzhaschego.

Cum de a face gene sfaturi și rețete groase și lungi

Botox - o procedură similară. Principala diferență - compoziția terapeutică pătrunde în firele de păr, cili, care prevede recuperarea structurii și efectul procedurii de lungă durată.
Capacitatea - care unește gene artificiale pentru naturale cu adeziv. Procedura oferă o vedere mare a parului, dar de scurtă durată, așa cum este necesară corectarea regulată.

Reguli de îngrijire a genelor

Nu trebuie să uităm că, în plus față de o varietate de produse chimice, există câteva reguli care trebuie urmate pentru efectul maxim a fost modul de a face gene groase și lung:

Nutriție adecvată - să cilii crească, au nevoie de vitamine. Adecvate găsite în nuci, legume, fructe proaspete.

Keratina - ceea ce este necesar in dieta, o proteina care face până genele naturale. Un procent mare de cheratină conține paprika, măceșe, pătrunjel.

abordare atentă la selecția de produse cosmetice. Principala greșeală este că, atunci când alege un rimel ne acorde o atenție deosebită la culoarea, forma pensulei, dar în orice caz, calitatea. Acest lucru poate afecta negativ sănătatea ochilor și chiar mai biciului.

Dacă sunteți în soare, nu uitați să poarte ochelari de soare. Acest lucru va proteja parul de la o acțiune puternică UV.

Alegeți o metodă potrivită pentru îngrijirea zilnică a genelor, atunci ei te vor încânta cu o lungime excelenta, densitatea și volumul în fiecare zi.