Cum de a face genele mai groase și mai mult în casă 1

Cum de a face genele mai groase și mai mult în casă 1

Orice fată plătește la fel de mult timp pentru aspectul lor, și, în special, make-up. Pufoase și sănătoase gene, pricepere accentuate de o cosmetică decorativă, se va adăuga și atractivitate originalitate chiar si fata cea mai inexpresiv. Nu dispera dacă ești departe de a fi ideale. La urma urmei, gene lungi la domiciliu - acest lucru nu este un vis, dar realitatea destul de fezabil. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să rămânem la câteva reguli care să aibă grijă de ei.De ce gene are nevoie de îngrijire constantă?

numai ingrediente naturale. 50% reducere pentru cititorii noștri. Nr pre-plată.

Orice fată obișnuit în fiecare zi pentru a avea grijă de părul lor. Dar, de multe ori ne uităm de gene. Cu toate acestea, la fel ca alte tipuri de păr este format din solzi de keratină. Deci, de asemenea, nevoie de îngrijire constantă și protecție față de influențele externe.

Deci, există mai mulți factori care au un impact semnificativ asupra sănătății genelor. Acestea includ în primul rând:

  • Utilizarea de produse cosmetice de calitate slabă.

Lipsa de vârstă de îngrijire a pielii duce la faptul că foliculii de par nu primesc cantitatea necesară de nutrienți și, ca rezultat, cilia cresc subțire și slăbit.

  • Nu este îndepărtarea machiajului pe timp de noapte.

În genele vopsite riscul de fractura este mult mai mare. În plus, pielea pleoapelor sub un strat de produse de machiaj îmbătrânire mai repede, deoarece porii sunt înfundate și nu primesc oxigen.

Parul nostru este o reflectare a tuturor „glitches“ în organism. Deci, nu cred că de două ori cu privire la modul de a face gene groase. Ai grijă, în primul rând, starea cuiva starea generala de sanatate si de a proteja nervii.

Cum de a face genele mai groase și mai mult în casă 1

Regulile de bază ale îngrijirii.

Deci, ce sunt regulile pentru îngrijirea genelor nu pot fi neglijate în primul rând? Există doar câteva, dar fiecare este important pentru aspectul și sănătatea ochilor noștri.

nutriție complexă și bun este cheia pentru aspect frumos. Lipsa de minerale si vitamine face parul slabit si fragil. Pentru a obține rezultatul dorit, trebuie să includă în dieta dumneavoastră o multime de nuci, fructe și legume proaspete.

  • Noi compensa lipsa de cheratină.

Keratina este responsabil pentru starea genelor. deficienta sa poate face pentru modul de utilizare a diferiților aditivi biologici, și folosind puterea. Patrunjel, piper si trandafirul contin un procent ridicat de proteine ​​cu greutate moleculară mare.

  • Noi folosim doar produse cosmetice de înaltă calitate.

Deci, atunci când aleg următorul tub de rimel se aplică atent nu numai la culoarea și forma pensulei sale, dar, de asemenea, de calitate. Un semn de o calitate bună a carcasei este textura și mirosul. Consistența trebuie să fie netedă și fără cocoloașe. Mirosul carcasei trebuie să fie subtil. În plus, cerneala de baza exfolierea pe tot parcursul zilei, poate provoca mâncărimi și înroșirea pleoapelor.Cum de a face genele mai groase și mai mult în casă 1

  • Se spală off fard de ochi înainte de a merge la culcare.

Această procedură ar trebui să fie obligatorie pentru orice femeie. rimel pe gene stânga nu poate duce numai la pierderea parului, dar, de asemenea, provoca conjunctivita. Utilizați demachiantele numai moale, care economisesc curățare. Pentru a face acest lucru, se aplică instrumentul selectat pe un tampon de bumbac si se intinde pe toata lungimea filamentelor. Lasă-l pe timp de treizeci de secunde, și apoi ușor (fără presiune), îndepărtați cu un tampon de bumbac, se deplasează în direcția de la nas la obraji.

  • Vara nu este de neglijat ochelari de soare.

un număr foarte mare de lumina ultravioleta care are un efect devastator asupra pielii, și genele.

  • Inainte de a merge la culcare și în genele pieptene dimineața.

Pentru această procedură, trebuie să utilizați o perie specială. O astfel de procedură ar fi un masaj mare pentru pielea pleoapelor, creste circulatia sangelui la foliculii de par pentru a accelera creșterea genelor și a le face mai puternic.

  • Genelor saturantă nutrienți.

Orice cosmeticieni sfătui să utilizeze într-o varietate de uleiuri naturale de îngrijire a face cu ei masaje și comprese. La urma urmei, numai prin efectuarea unor astfel de proceduri pe o lungă perioadă de timp, puteți obține rezultate bune.

Cum de a face genele mai groase și mai mult în casă 1

Cum de a face gene mai lungi și mai gros la domiciliu.

Desigur, uleiurile naturale nu pot face genele saptamana manichiurate. Cu toate acestea, dacă le utilizați din timp în timp, și pentru o lungă perioadă de timp, gene puternice și groase sunt garantate. Iată câteva remedii naturale recomandă utilizarea Estheticians:

Este considerat un bun mijloc de a avea grijă, hrăni și reduce în mod semnificativ pierderile. Aplica-l mai bine în seara, după eliminarea machiaj. În acest scop, o perie speciala sau o perie din carcasă (adică uscată pre-tratate). Încercați să evitați contactul cu membranele mucoase.

De asemenea, are un impact pozitiv asupra genelor, ceea ce le face puternic și pufos. Acesta trebuie să fie aplicat pe toată lungimea firelor de par și se lasă timp de douăzeci de minute.

  • Ulei din semințe de struguri.

Este un tonic excelent, calmeaza si intareste creșterea genelor. În cazul în care, dacă se amestecă cu migdale sau ulei de germeni de grâu, în proporții egale și folosit ca o mască, este posibil să se obțină rezultate bune în câteva săptămâni.

Bulion multe ierburi intens hrăni și hidrata. De exemplu, musetel, salvie și albăstrea sunt ideale pentru îngrijirea genelor. Decoctul din aceste plante pot face loțiuni. Pentru a face acest lucru, înmuiați un tampon de bumbac și pune-l pe zona ochilor timp de câteva minute. De asemenea, supa poate fi înghețată și frecat ochii cu cuburi de gheata. O astfel de procedură ar avea un efect bun tonic asupra pielii pleoapelor.

Nu este un secret faptul că vitaminele A și E au un impact direct asupra creșterii genelor. Utilizați-le cea mai bună soluție în ulei. În acest scop, ele sunt amestecate cu ulei de ricin intr-un raport de la unu la patru și amestecul rezultat a fost utilizat ca o mască. După finalizarea procedurilor necesare pentru spălarea ochilor cu apă caldă (sau umedă șterge disc).

Cum de a face genele mai groase și mai mult în casă 1

Sucul de aloe este amestecat cu orice ulei cosmetic într-un raport de la unu la doi. Amestecul rezultat a fost frecare ușoară a pleoapelor de-a lungul liniei genelor pentru două sau trei minute. Acest masaj accelerează metabolismul în foliculii de par, și astfel accelerează creșterea.

Pachete de ton de ceai negru si da pielii prospețimea vârstei. Ei pot face în orice moment. De exemplu, tampoane de bumbac înmuiat în ceai negru preparată și se lasă timp de secole pentru câteva minute.

Măsuri de precauție.

Cum de a face genele mai groase, folosind mijloace naturale pe care le cunoașteți deja. Dar utilizarea de uleiuri naturale pentru îngrijirea necesar să se respecte anumite măsuri de precauție. Într-adevăr, în cazul uleiului care intră iritatiile mucoase și o varietate de reacții alergice. De aceea, înainte de a utiliza orice amestec de uleiuri, bulioane asigurați-vă că nu alergie la o componentă. Tu ar trebui să fie, de asemenea, atent și masaj. Piele de pleoape de-a lungul biciul este foarte delicată, astfel încât toate mișcările ar trebui să fie sensibil și fără grabă.

gene groase. Cât timp să aștepte pentru rezultate?

Primele rezultate vor fi vizibile după câteva zile. Cu toate acestea, trebuie înțeles faptul că genele - un fir de păr. Prin urmare, pentru a obține rezultate vizibile în ceea ce privește creșterea lor va trebui să aștepte câteva luni.