Cum de a face heliu acasă - foto și video

Cum de a face heliu acasă - foto și video
Asigurați-vă acasă heliu

Până în prezent, este imposibil să ne imaginăm una fără baloane luminoase petrecere cu heliu. Heliu in casa pentru a crea aproape ireal, dar nu este un proces simplu. Această substanță este ferm în viața noastră. Datorită heliu baloane sunt o lungă perioadă de timp să rămână în stare umflată și încânta copii și adulți. Dar mulți oameni nu știu, este o substanță care a fost inventat mult timp în urmă de Norman Lockyer.Istoria apariției heliu

Oamenii de știință au descoperit Aceasta substanta din lume, destul de aleatoriu în studiul de atomi de lumină. Trebuie spus că substanța ca și heliu a fost izolat pentru prima dată doar în 1895. Cumpărarea copilului dumneavoastră o minge, care este umplut cu heliu, nu crezi despre modul în care aceasta va fi de ajuns, până când în cele din urmă dezumfla. Heliul este vândut în sticle, iar dacă vă decideți să-l cumpere, apoi gata pentru ceea ce este distractiv, nu este ieftin.

Cum de a face heliu acasă - foto și video
Cum a shgely

Dacă încă întrebam cum de a face acest lucru, vă rugăm să citiți instrucțiunile noastre și a testa puterea lor în chimie. Ei bine, pentru început ar trebui să știți că 1 \ 2 substanțe este tocmai în scoarța planetei. Cea mai mare parte este concentrată într-un înveliș din granit. Prin urmare, dacă vă simțiți cu tărie că aveți nevoie de heliu, pentru producția sa trebuie să intre în mină, iar tu trebuie să înțeleagă că trebuie să se apropie de formarea de granit. Pentru călătoria disperată să dea roade, ar trebui să se pregătească pentru ea foarte bine.

Ca pompă cu gaz natural

Heliu acasa get - aceasta este o sarcină pentru cei care nu se tem de dificultăți. Evident, va trebui să aducă cilindrii dumneavoastră. Această capacitate, tu care, după un succes de pompare heliu, puteți să-l păstrați. Heliu ar trebui să pompa așa-numitele acumulări libere de gaze naturale, sau de gaz de uraniu, de asemenea, numite surse de uraniu. Ați dat seama deja că acest lucru nu este o sarcină ușoară.

Înțeleg că, dacă doriți să obțineți heliu, atunci trebuie să muncească din greu pentru gloria, și amintiți-vă un adevăr simplu care heliu acasă de la improvizate pentru a crea pur și simplu nu este posibil. Desigur, puteți crea un substitut de înaltă calitate, dar este heliu preparat din materiale pe care le puteți cumpăra în magazin nu sunt posibile. Dacă nu se poate crede, apoi derulați în manuale de chimie banale. E despre obtinerea de heliu nu va găsi nimic. Chiar dacă da peste o declarație prin care promite o fără griji de re-crea aceste lucruri și cumpărarea de toate instrumentele pe care le vryatli obține rezultatul dorit.Utilizarea de gaze și utilizarea acestuia

În cărțile pe care le veți găsi fotografii, heliu, cu imaginea sa și proprietățile sale. Pentru a obține heliu, va trebui să cumpere planta, astfel încât să-l creeze, veți avea nevoie de o mulțime de echipamente. Ca o metodă pentru producerea de heliu în industrie, în scopul de a efectua acest proces, ai nevoie de un gaz bogat heliu. Este posibil să se utilizeze alte gaze, dar pentru aceasta trebuie să se aplice metoda de răcire profundă.

Pentru a obține heliu ca în fotografie, va trebui să ia în considerare faptul că această substanță are o temperatură foarte scăzută de răcire. Puteți face următoarele și a obține heliu lichid, dar trebuie să fie foarte atent. Veți avea nevoie de un rezervor cu gazele naturale obișnuite și așa-numitul dispozitiv pulsație. Dacă nu știi ce este, suntem încântați să vă informăm că, în acest instrument ar trebui să fie înțeles de cameră, prin care gazul este răcit și colectat.

Cum de a face heliu acasă - foto și video
Pompa de gaz, astfel încât să

Apoi, va trebui să completați în același timp, alternând cu container pe jumătate închise, cum ar fi un gaz, care este alimentat din duze. Apoi, se poate trece la încălzirea cu gaz, pentru a crea o tranziție a căldurii în mediu rece, prin urmare, este necesar să se facă astfel încât gazul eliberat în frig. Acest lucru trebuie făcut până atunci, până când gazul sa răcit complet. Trebuie să vă asigurați că toate camerele de luat vederi in curs de gaze străine și în cele din urmă nu a fost doar heliu. Această metodă este perfect pentru oricine care dorește să obțină tip de heliu lichid. Rețineți că substanța poate fi obținută numai la o temperatură de 5,22 kelvin. Ar trebui să fie conștienți de faptul că substanța lichidă - nu este ușor de heliu. Acest lichid la temperaturi scăzute, nu va îngheța, iar dacă este nevoie să se schimbe starea de agregare, presiunea ar trebui să fie modificată în acest sens. Deci, pentru aceasta trebuie să creați o presiune de 25 atmosfere.

Ce se poate face cu heliu, dupa ce a primit

Cel mai probabil, ai nevoie de heliu a fost de a umfla baloane de vacanță. Să presupunem că ați reușit să obțineți heliu. Acum este necesar să se stabilească modul în care să se umfle în mod corespunzător bilele. Acest lucru este destul de simplu, ne grăbim să vă asigur, este necesar să se pună mingea într-o duză mică gaură și Ventel încet deschis, care este echipat cu un balon. După aceea, mingea este umplut cu heliu, și puteți, de asemenea, treptat, aproape Ventel.

Cum de a face heliu acasă - foto și video
Așteptarea de heliu de uz casnic nu va fi mai rău

În scopul de a economisi timp și nu pentru a umfla fiecare minge în mod individual, puteți utiliza Sizer. Acesta este un dispozitiv destul de simplu care vă va ajuta să pună în aplicare perfect bile de dimensiuni regulament. Pentru a vă ajuta să înțelegeți această bucată de carton simplu sau un material, cum ar fi plastic, care este necesar să se taie o gaură care corespunde dimensiunilor lumii.

reteta pentru

Este foarte ușor de a găti. Pentru a face acest lucru, se toarnă într-o sticlă de plastic obișnuit de oțet. Veți avea nevoie de o jumătate de cană de această substanță. Apoi, va trebui să se toarnă 5 linguri de bicarbonat de sodiu într-o minge convențională, care poate fi achiziționat în magazin. După aceea, a pus un castron si se presara in bicarbonat de sodiu din ea într-o sticlă. Începe o reacție chimică, și ai un balon umflat.

Cum de a face heliu acasă - foto și video
Se prepară heliu la domiciliu și nu a torturat

În acest caz, dacă încă într-adevăr au preferat să heliu, este necesar să se acorde o atenție deosebită la depozitarea de heliu. Ar trebui să fie conștienți de faptul că pentru asta ai nevoie de o cameră specială. Este posibil să se producă și în aer liber de stocare. Dar, rețineți că a mâncat vă păstrați balonul în stradă, acesta trebuie să aibă în mod necesar grijă de protecție de la ploaie. De asemenea, este necesar să scoateți cilindrul din locul unde lumina soarelui poate străluci pe ea.