Cum de a face în așa fel încât băiatul în dragoste cu tine, cu ajutorul magiei

Cum de a face în așa fel încât băiatul în dragoste cu tine, cu ajutorul magiei


Astăzi vom vorbi despre modul de a face astfel încât băiatul îndrăgostit de tine cu ajutorul magiei. De asemenea, ia în considerare cele mai bune rețete de magie pentru a ajuta pe băiat să se îndrăgostească la orice vârstă, chiar dacă el iubește un altFetele peste tot secolelor colectate nu numai rețete de frumusețe și dragoste, dar, de asemenea, a învățat să folosească ritualuri magice pentru a le menține. Această cunoaștere este trecut din gură în gură, din generație în generație. Principalele curatori și colectorii de cunoaștere magică a frumuseții este Sage. fetele de azi a „moderniza“ și a încetat să mai folosească aceste cunoștințe secrete.

Cum de a face în așa fel încât băiatul în dragoste cu tine, cu ajutorul magiei

Dar iubesc, după cum știți - o forță teribilă, așa că dacă sunt sau nu să evite care colectează și să păstreze strămoșii pentru noi? Voi menționa doar câteva dintre ritualurile magice care vă pot ajuta să vă asigurați că băiatul în dragoste cu tine. Alegeți în sine pe care o preferați și bucurați-vă de bine, pentru că iubirea - aceasta este cea mai bună vraja.

După ce în aer liber, se spală roua de dimineață. Rosa nu colectează în magazin, și scufundat în palma ei și frecat fața lui. Mai bine încă, se află în roua, și apoi, fără uscare, pentru a da pielea uscata. Apeluri în același timp, numele iubitului ei

Iată un alt ritual bun. Ia un ou si separa albul din gălbenuș. proteine ​​Vzbey și se aplică pe față și gât. După 15 minute de proteine ​​Se spală cu apă (de preferință, din fluxul de rulare), iar gălbenușul ingrop pronunțată într-o tufă de trandafiri. Se crede că simbolul trandafir al iubirii, în acest caz, o fată puterile sale magice.

Cum de a face în așa fel încât băiatul în dragoste cu tine, cu ajutorul magiei


O dată pe an, este util să se scalde în luna plină în apă deschisă, și luna ar trebui să se reflecte în apă. În timp ce pentru scăldat trebuie să urmați cu atenție luna. În cazul în care norul luna naplyvet - este un semn rău dacă luna în timp ce înot rămâne curat, înseamnă în mod necesar chtomalchik te iubesc. Înot, citiți următorul complot:

„Luna, luna, frumoasa luna,
Uită-te la mine, eu zâmbesc.
Luna, luna, luna frumos,
Dă-mi dragoste (numit numele băiatului) timp de mai mulți ani. "
Este cunoscut faptul că este dificil de a face dragoste un băiat, iar dacă îi place o alta fata - chiar mai greu. Această problemă este tratată complot, care este citit de apă în baie, și apoi o baie în ea. Ceremonia are loc în zilele de vineri. Iată complot:

„Vino Dragostea (numele băiatului), sau în cap violente sau în ochii ei, fără sprâncene blond sau roșii din sânge, nici un vene în șaptezeci sau șaptezeci de articulații. Du-te, dragostea pentru celălalt, într-o pădure întunecată pe mlaștină nisipuri mișcătoare pe stânci abrupte combustibile, coasta, la râu rapid pe nisipurile galbene. Nu sta, dragostea lui de un străin, nici în oase - un vârf de cuțit sau în organism - durere sau potyagota, nici pozevota. Dragostea pentru un alt du-te la partea de nord, unde promenada. Amin. "


Pentru dragostea de băiat pregătește atracție ceai special pe bază de plante:

flori de musetel 20g;
iarbă mentă 20 g;
rădăcină de valeriană 20 g;
flori de gălbenele galben 20 g;
chimion fructe 20 g;
urzică frunză 20 g;
semințe de fructe coriandru '20

O lingura de colectare zaley umplut până la cupa superioară de apă clocotită și se fierbe la foc mic timp de 5 minute. Să infuzat timp de 40 minute, se strecoara si se bea. Ia-o jumatate de cana de supa necesare pentru înainte de mese timp de trei zile și cred că, în același timp, despre iubitul ei.

Pentru un băiat în dragoste cu tine, trebuie să taie o șuviță de păr pe Lună în creștere, și legarea lor cu bandă roșie, sape sub un copac salcie, împreună cu o fotografie a celui drag. Părul trebuie să fie tăiate în perioada de lună nouă, atunci ritualul iubirii va trece mai repede. În cazul în care se taie parul de pe Luna defecte, dragostea lui pentru tine va veni treptat.

Și această ceremonie ajută să atragă atenția și dragostea pentru tine băiat. Faceti o hex pe inel cu o piatra rosie, apoi înveliți inelul într-o pânză roșie și păstrați-l pe panglica de pe piept, nimeni nu arată. Asta hex pe inelul:

„De unde știi am iubit (numele), și-a pierdut capul. Mă pot gândi doar despre mine, ci despre celalalt si uita totul. Ca o lună clară creștere, și să vină la mine, draga mea. "
Mandrake este un talisman de dragoste puternică și amuletă în dragoste. Ia rădăcina de mătrăgună, împărțiți în două jumătăți. O jumătate din concediu la domiciliu, iar celălalt se păstrează alegerea ta. Cu această pereche talisman nu rupe, și vei simți mereu unul pe altul, indiferent de distanțele nu sunt separate.

Cum de a face în așa fel încât băiatul în dragoste cu tine, cu ajutorul magiei

Cum de a face în așa fel încât băiatul în dragoste cu tine, cu ajutorul magiei


Pentru a fi mereu irezistibil pentru băiatul său, în prima zi a lunii noi, înainte de răsăritul soarelui, culege flori de verbina. Flori uscate purta o pungă de culoare roșie cu ele sau să le păstrați sub pernă.

Fiecare piatră are o gaura naturala, este considerat un talisman de dragoste și de talisman, ajutând pentru a atrage dragostea. O astfel de piatră ar trebui să se găsească și să-l păstrați în casa ta, sau întotdeauna transporta. Condiția principală: el trebuie să fie disponibile pentru de altă parte.

Cum de a face în așa fel încât băiatul în dragoste cu tine, cu ajutorul magiei


Fa dragoste talisman de argint sau de cupru de monede antice. În acest scop, în timpul lunii ceruire sapi un ac ascuțit pe reversul monedei numele său și numele tău iubit-o. Puteți adăuga simboluri, semne zodiacale și datele de naștere. Moneda mascota să se păstreze. Cel mai convenabil mod - o gaură în moneda, proden prin ea cu bandă roșie și atârnă pe gât.

Ambra - secretia de balena sperma are capacitatea de a atrage pe băiat la fata. Acesta acționează asupra băieților cum se scrie. În mod tradițional plasate în interiorul talismane de chihlimbar și purtat în jurul gâtului.

Ia lavanda uscat, înveliți într-o pânză roșie și a pus-o sub pernă timp de trei nopți. De a adormi, imaginați-vă mental cum doriți să se uite în ochii iubitului ei. Trei zile mai târziu, părul se presara lavanda liniștit din sac (nu toate, desigur). După această ceremonie, el va crede întotdeauna de tine.
Dacă nu se poate aștepta, băiatul a căzut în dragoste cu tine, și el iubește altul, atunci această problemă poate fi rezolvată ușor. În ultima zi de vineri a fiecărei luni va trece prin câmp, unde creste o Burr, spunând:

„Ca o Burr tivul agățării meu,
Deci, și mirii agățându-se de mine,
Așa cum m-am îndrăgostit,
Și nu cu mult în urmă, și pentru el însuși numele căsătorit.
Amin. "

În nevoia de a merge singur. După ce sa întors de la o plimbare, ridica rochia cu spini și legați-le într-o cârpă. Ascundeți-l departe, pentru ca nimeni nu a văzut, și țineți apăsat până când simți că băiatul a căzut în dragoste cu tine. În a treia zi, apoi ia-o cârpă cu repom în domeniu, unde a crescut.