Cum de a face în așa fel încât întotdeauna norocos - secretul vieții

Cum de a face în așa fel încât întotdeauna norocos - secretul vieții

1 Factor: Claritatea

Claritatea înseamnă că știi exact ce vrei. Claritatea - 80% noroc și cel mai important factor de noroc. Toți oamenii de succes au o idee complet clar ceea ce doresc și ceea ce trebuie să facă pentru a obține ceea ce vrei.Nereușită om, are de obicei o mai ghinionist idee destul de vagă a ceea ce vrea de la viață.

Una dintre cele mai simple exerciții pe care le puteți face pentru a vă duce la început - este doar să ia o bucată de hârtie și scrie o listă cu 10 goluri care doresc să realizeze în termen de 12 luni. Sunt de acord, este într-adevăr exercițiu foarte simplu!

Cu toate acestea, doar 10% dintre oameni o fac. Uimitor, aceste 10% primesc acum toate binecuvântările pe care alții doar visează.

Factorul 2: Activitate

Activitatea este prezentată în numărul de cazuri pe care le-ați implementat. Când faci o mulțime de lucruri, aceasta crește probabilitatea ca unele dintre lucrurile pe care o faci bine, la momentul potrivit, în direcția cea bună.De exemplu. Dacă arunca o minge în coș un număr infinit de ori, crește probabilitatea ca vei ajunge la coș.

De asemenea, în afaceri și viața. Toți oamenii de succes se concentrează pe acțiunile care duc la rezultate concrete.

Deci, ești norocos, face mai multe acțiuni care conduc la rezultate. Cu cât faci, mai multă energie primite. Cu cât este mai acțiune, mai multă experiență. Mai multa experienta, mai multe rezultate pozitive pe care le va avea. Și aceasta înseamnă, probabil va deveni o persoana de succes.

Factorul 3: Energie

Energia este un factor cheie de noroc. Când vedeți cât de mult timp pentru a face oameni de succes cred că ei au mult mai multă energie decât altele. Aproape toate de succes „noroc“ dis-de-dimineață. Ei lucrează mai multe ore în timpul zilei, lucrează chiar și în seara. În același timp, ei au suficientă energie pentru învățare. Ei investesc timp în ele însele în curs de dezvoltare pentru dezvoltarea de afaceri sau cariera lor.

Ca urmare a studiului, Dr. Tomasa Stenli, iar el si echipa sa intervievat 2500 de milionari, 84% dintre milionari au declarat că au devenit independenți financiar din cauza disciplina și munca grea. Doar milionari remarcat faptul că de-a lungul vieții lor, ei au fost dispuși să lucreze mai greu și mai mult decât oamenii din jurul lor.

Sunt de acord, nu este surprinzător faptul că acestea sunt marathoners treptat trase înainte și apoi „a fugit“, pe de altă parte.

Du-te la pagina următoare făcând clic pe numărul său de mai jos.