Cum de a face internetul în țară - consolidarea modem 3G

Așa cum am scris într-un articol despre căutarea și selecția de case în localitate - Internetul este una dintre cele mai importante servicii de mine și familia mea necesare pentru o existență normală. De exemplu, televiziune sau radio poate fi complet absentă, dar internetul ar trebui să fie o necesitate! Imediat se pune întrebarea: „Cum de a face Internetul în sat?“ - Eu pentru mine am găsit o soluție de lucru!De ce în satul Internet?

De ce este atât de important pentru omul modern, în sat on-line. Pot să vorbesc pentru mine.

În al doilea rând. Internet - un depozit de informații utile! Aceasta, desigur, un punct de evident, dar mă voi concentra pe ea mai mult. Faptul că noi ca popor în multe viață urbană și rurală, la necunoscut ferma! Cel mai bun mod de a învăța - să învețe din experiența altora, iar acest lucru este posibil în persoană și de lectură, cum ar fi forumuri sau bloguri cu experiență colegi de specialitate. Cărțile, desigur, de asemenea, o sursă importantă de informații, dar a găsi o carte bună, în primul rând este dificil, și în al doilea rând costisitoare (furate, e-carti, nu iau în considerare). Internetul este o necesitate pentru educația copiilor!

Ceea ce Internetul în țară? Care sunt opțiunile de Internet în sat?

Desigur, totul depinde foarte mult de zona! Astfel Opțiuni Internet din sat, pe care ne-am mutat pentru a include capacitatea de a se conecta la Internet prin intermediul 4 operatori de telefonie mobilă, precum și să aibă un internet ADSL prin cablu de la Rostelecom. Ultima epuizat, deși posibilitățile sale - nu există porturi libere de pe partea furnizorului. Doar vorbind despre începutul organizarea unei linii de fibră optică din aceeași Rostelecom. Atunci când se întâmplă acest lucru nu este cunoscut, dar noi sperăm! În acest caz, nu aș spune că avem unele „rece“ sat la cel mai apropiat oraș, 30 km Talitsy. Și la un oraș mare de Tyumen este de 100, dar este într-o altă zonă.

Cum de a face internetul în țară - consolidarea modem 3G


Dacă nu există internet de celulare sau prin cablu în sat nu a considerat, atunci singura opțiune este de internet prin satelit. Dar este foarte, opțiune foarte costisitoare. Pentru o conexiune la internet mai mult sau mai puțin confortabil prin satelit va avea zeci plătească lunar de mii de ruble. Acesta este motivul pentru care nu a luat în considerare opțiunile de sate îndepărtate, fără o conexiune la internet.

Cum de a consolida internetul 3G? Cum de a consolida EDGE la 3G?

În casa noastră, singura opțiune disponibilă sa dovedit a fi Internet mobil. Chiar și atunci când am ales casa am verificat nivelul de acces în casă și pe locul doi operatori diferiți (MTS, Megafon). Cele două nivele de semnal diferite, se arată în diferite locuri, dar mai ales margine. Am verificat cu o tabletă - pagina deschisă, care la acel moment era de ajuns. Pe viitor am planificat pentru a îmbunătăți semnalul de la o antenă externă.

Astăzi, există mai multe opțiuni pentru antene externe, dar pentru a fi utilizate cu orice 3G \ 4G modem de antenă adecvat, cu o unitate specială de cazare de modem. Acest bloc este plasat un modem obișnuit USB. Unitatea conectată la cablul coaxial antenă, și transmite un semnal de la antenă la modem prin intermediul a două plăci situate în interiorul carcasei.

Cum de a face internetul în țară - consolidarea modem 3G

Acest kit poate fi găsit în magazine online sau în magazine specializate care vand antene (prin satelit, etc). Am avut noroc - în Talitsa acest magazin a fost, și au fost disponibile kit Remo Connect Street, pe care am achiziționat-o.

Cum de a face internetul în țară - consolidarea modem 3G

Cu ajutorul acestei metode simple am cățărat casă întreagă și a găsit sub acoperișul unui punct cu destul de sigur de recepție 3G chiar și fără câștig de antenă. Speedtest arată 2-3 Mbps, care la mine pentru obiectivele mele a fost mai mult decât suficient! Apoi, totul este simplu. În acest loc am agățat antena și a trimis-o în jurul la partea laterală a stației de bază.

Cum de a face internetul în țară - consolidarea modem 3G

Prin modul în care, în cazul în care direcția de stația de bază, nu arăți învățat înainte sau nu, puteți conecta modemul la unitatea de antenă la computer și rulează modemul 3G de la programa operatorului pentru a viziona puterea semnalului.

Alte intrări interesante

Evaluează acest articol