Cum de a face mai albi pielea, moda pentru ten palid, competent pentru sănătate pe ilive

Omul - o creatură care este întotdeauna dispus să îmbunătățească aspectul lor. Acest lucru este valabil mai ales doamnelor minunat. Rareori natura poate mulțumi toate capriciile și pentru a oferi astfel de aspect, ei nu doresc să se îmbunătățească. Femeile cu pielea echitabil, de multe ori suferă din cauza caracteristicilor lor, iar celălalt reprezentant al sexului frumos, dimpotrivă, doresc să lumineze propria lor, așa cum se simt pielea prea întunecată. Potrivit acestora, paloarea pielii este un semn de aristocrație și mister, precum natura feminitate si sensibilitate proprietarilor lor.Pentru a ușura pielea, puteți beneficia de facilitățile oferite de industria de cosmetice, cu toate că există modalități de a face pală piele de casă.

Există o serie de reguli care ar trebui să urmeze sexului frumos, care doresc să se lumineze pielea:

 1. În perioada de cea mai mare strălucire a soarelui - în primăvara și vara de luni - aveți nevoie pentru a proteja fata si corp de la radiațiile ultraviolete. Acest lucru se poate realiza prin utilizarea de pălării cu câmpuri mari, ochelari de soare mari și haine lejere cu mâneci lungi, pantaloni și fuste și cape și șaluri.
 2. În timpul verii, trebuie să utilizați de protecție solară cu cel mai înalt nivel SPF. Cea mai bună opțiune - este un produs cosmetic cu un filtru protector SPF 40 sau mai mare. Și lubrifia pielea feței și a corpului este necesară înainte de fiecare ieșire la stradă.
 3. Paler este pielea unei femei a cărei îngrijire constantă. Deci, nu ignora tratamente de hidratare și curățare cu scrub și alte exfoliante. Noi celule ale pielii, care apar în loc de morți, au întotdeauna o nuanță mai deschisă, care este un mod natural pentru a da paloarea pielii.
 4. Puteți apela la unele trucuri și schimba aspectul. Se observă că mai multe haine închise la culoare și culoarea părului închis la vizual face pielea mai deschisă. Același lucru este valabil pentru lac de unghii negru, albastru inchis, rosu inchis, maro inchis, violet și nuanțe similare. Aplicarea de lac poate ușura vizual pielea. Desigur, pentru o astfel de schimbare este necesar să se recurgă, în cazul în care nuanțele mai închise sunt afectează în mod avantajos aspectul, dar nu și invers.

La domiciliu, puteți ușura pielea cu ajutorul următoarelor moduri simple și de timp dovedite:

 1. De vanzare este o cantitate semnificativă de creme de albire. Puteți achiziționa una dintre ele, și utilizate în conformitate cu instrucțiunile. În acest caz, trebuie să examineze cu atenție ambalajul pentru absența unei părți din crema de substanțe nocive, care pot provoca reacții alergice.
 2. Bun remediu pentru albire este de obicei lamaie. Pentru a amesteca suc de lamaie stors cu putina apa si se aplica pe acele zone ale feței și corpului de care aveți nevoie pentru a ușura sus. Face această procedură este necesară în fiecare zi, de trei ori, iar după ceva timp va fi un efort pozitiv vizibil.
 3. Ai nevoie să acorde atenție faptului că iluminarea folosind suc de lamaie, nu se poate face toate femeile. Persoana cu pielea foarte sensibila au senzația de arsură și furnicături ale pielii, utilizarea de suc de lamaie nu este recomandată în aceste cazuri.
 4. Tratamentele cu apă pot fi, de asemenea, utilizate pentru a ușura pielea corpului. De exemplu, atunci când se iau baia trebuie să se toarnă în apă treizeci de grame de bicarbonat de sodiu, și apoi pregătite să se întindă în apă timp de zece minute. Aceeași procedură trebuie efectuată o dată pe săptămână.
 5. Baia poate fi luat cu lapte. Pentru a face acest lucru, trebuie să adăugați în baie de apă caldă tastate doi litri de lapte si patru cani de sare amara. Procedura se recomandă să efectueze o dată pe săptămână pentru a obține efectul dorit.
 6. Dacă există o dorință de a ușura pielea, este necesar să se freca fulgi de ovăz de două ori pe zi. Un astfel de instrument nu numai ca face pielea palidă, dar, de asemenea, oferă o moale și catifelată.
 7. cartofi cruzi, de asemenea, ajută pentru a ușura pielea. Cartofii se curăță și se taie în felii, care sunt suprapuse pe acele zone ale pielii care necesită iluminare. La sfârșitul cincisprezece minute, puteți elimina cartofii.

Atunci când se utilizează proceduri de clarificare trebuie să ne amintim că acasă căi de atac nu au un efect imediat. Acestea trebuie să fie utilizate în mod regulat, și numai după câteva luni, veți observa un rezultat pozitiv din tratamentele fabricate.

Moda pentru piele palida

Moda pentru pielea palidă are un trecut. piele palida a fost evaluată în Japonia antică și China, în Grecia antică și Roma antică, în timpul Evului Mediu. La femeile din înalta societate nu a fost luată pentru a face plajă sau pur și simplu expune feței și prima primăvară a corpului și o vară toridă razele tale de soare. Aristocrația preferat să apară pe străzi, înfășurat din cap până-n picioare în haine strălucitoare, neajutat, care a avut grijă de ei de la radiații ultraviolete.Femeile cu cele mai vechi timpuri a recurs la trucuri speciale pentru a ușura pielea și corpul. doamnelor excelente din Grecia antică folosit o pulbere specială făcută din făină de orez, fasole sau pisați flori de mușețel uscate. La mijlocul primului secol AD ​​doamnele romane albeasca fata si corp este de obicei folosit creta ca lapte de var. Mai mult decât atât, acest instrument nu acoperă doar fața, ci, de asemenea, piept de gât, brațe, și chiar de spin. În Rusia, pielea de albire de o muratura varză, și făină de grâu.

Pentru a realiza piele și aristocratice doamnelor de culoare deschisă, nu numai păstrîndu-se de la soare, dar, de asemenea, pentru a aplica pudra speciala pentru a ușura feței și corpului. Multe secole în urmă, pulberea albă a fost creată pe baza de plumb, care a afectat pielea femeilor mod foarte trist. îmbătrânirea precoce a pielii a fost acordată acelor femei care doresc sau trebuie să fie aplicate în mod consecvent pulbere clarificare.

În ciuda deteriorarea sănătății de dragul frumuseții, pudra alba reteta cu plumb nu a ieșit din uz până în secolul al XIX-lea. Un astfel de produs cosmetic este răspândit în rândul femeilor din Grecia și femeile romane, precum și gheișe japoneze.

În Japonia, în secolul trecut, și astăzi, culoarea albă a feței și a gâtului rămâne un atribut obligatoriu al tradiționale naționale make-up de orice femeie. Din moment ce japonezii sunt în mod natural ten inchis, pielea palida a fost intotdeauna considerat un semn al frumuseții feminine și de atractivitate.

În cercurile aristocratice moda europene din Evul Mediu a fost foarte popular un tip de sex feminin - o persoană blândă cu pielea foarte palid, părul blond buclat, o persoana cu un oval alungit, ochi mari, gura mică - a fost un semn de un aspect angelic.

Italian Renaissance a făcut apel pentru standardul de frumusețe în Grecia antică și Roma. Din nou, pielea de lumină, cum ar fi culoarea părului blond, a devenit la modă printre aristocrați.

În Renaștere și perioadele ulterioare, în al XVI - secolele XVIII, culoarea pielii de porțelan a cunoscut un adevărat boom în moda în cele mai înalte cercuri. Regina Elisabeta I a insuflat aristocrație moda rafinat pentru paloare. Elizabeth era proprietarul naturală a unui astfel de tip de ton de piele, care a încercat să facă chiar mai mult cu ajutorul unei pudre albe de lumină. De asemenea, în cursul Regina Angliei a avut o mască specială dintr-o coaja de ou, care are un efect de albire. Elizabeth nu numai lightens pielea, dar, de asemenea, a atras pe venele ei albastre, ceea ce face fata par chiar pală. După un obicei de a fi avut doamnelor din cercurile aristocratice. Femeile folosit lapte de var în număr mare: înainte de a merge afară, au pus pe fata lor, gât și piept de mai multe straturi de produs cosmetic.

În secolul al XVIII-lea doamnelor franceze sunt pasionat de o epidemie de culoare a pielii. Ei au folosit o pulbere de lumină specială, care nu numai că a dat o persoana paloare rafinat, dar, de asemenea, ascunde imperfecțiunile pielii. Ca femei, chiar și cercurile aristocratice erau bolnavi cu variola, fețele lor ar putea fi desfigurată de variola, care ar putea fi folosite cu succes pentru a ascunde pulberea.

femeie românească de modă în favoarea tendințelor europene, de asemenea, a început să se lumineze pe fata si corp. piele de porțelan a fost în vogă până în secolul al XIX-lea, inclusiv. O altă piele lumina de vârf România hobby-uri cu experiență în începutul secolului XX, în epoca decadenței. În acest moment, sa considerat chic pentru a avea un real ochi expresivi luminoase, penciled umbre întunecate și dermatograf, și buzele vopsite ruj luminos și o nuanță foarte ușoară a pielii.

În prezent, pielea palida a devenit o tendință la modă. Astfel de modificări au apărut odată cu lansarea pe ecranele saga cele mai apreciate din lume despre vampiri, „Twilight“. Nu numai vampiri cultura a devenit popular în rândul tinerilor, dar, de asemenea, pielea foarte corect, care distinge aceste creaturi ale întunericului.

tegumente palide - un semn de aristocrație

Așa cum am menționat mai devreme, un ton de piele foarte ușoară a fost considerată ca făcând parte din înalta societate. Paloarea pielii, ca un semn de aristocrație, evaluate în toate vârstele. ten și corp bronzat asociat cu munca fizică grea, în aer liber, și a fost privit ca lotul oamenilor de rând. Chiar si pielea roz sanatoasa nu a fost demn de aristocrați, ca ea a avut un țăran, petrec mult timp în mișcare și pe drum. Vechii greci, de exemplu, au un bronz natural, ia în considerare pielea lumina un semn de frumusețe și aristocratice. În babele japoneze și chineze de înalta societate au fost pur și simplu obligați să folosească praf special iluminat și merlan ca atributele machiaj de zi cu zi.

Chiar și în Egiptul antic a fost făcut produse cosmetice cu efect de albire. Preoții ei au fost făcute, prin urmare, fondurile au fost disponibile pentru oameni bogați, și, prin urmare, înalta societate. Cele mai populare procedura a fost de albire față și corp. Egiptean a avut un ten negricios, așa că doamnele din cele mai inalte cercuri ale petrece mult timp și resurse pentru a obține efectul dorit.

In Roma antica, aristocrați decolorat puternic pielea. De exemplu, soția împăratului Nero a luat bai in fiecare zi din lapte de fundurile pentru a menține culoarea pielii de porțelan. În Roma, femeile nobile sunt atât de crezut în puterea de baie de lapte, care se spală lapte până la șaptezeci de ori pe zi.

In aristocrată Evul Mediu au primit culoarea lor de culoare a pielii din cauza stilului de viață. Ei au petrecut cea mai mare parte a timpului în castele întunecate și uriașe, în cazul în care abia penetrat aerul proaspăt și soare. Datorită ședinței constantă aristocratul cooped devine dureroasa, care afecteaza culoarea pielii lor. Porțelan ten depus mărturie la numeroasele disfuncționalități în corpul de frumoase doamnelor, dar, cu toate acestea, a devenit popular ca o tendință de modă în înalta societate.

În secolul al XVI-lea, regina Elisabeta I a emis o moda pentru piele de porțelan, nu numai în rândul cetățenilor săi ilustre, dar, de asemenea, în întregul continent european. Din acel moment, un semn de aristocrație a fost considerat a fost pielea palidă a feței și a corpului.

Dacă vă amintiți lucrările clasicilor români ai secolului al XlX-lea, atunci ei pot găsi de multe ori descrierea aristocrați care aveau mâinile albe moi pline de umeri albi, piept și pufos ten de porțelan alb. În România, paloare considerat, de asemenea, o mulțime, iar semnul distinctiv al societății de mare.

Pentru a da pielii un fel de doamne aristocrate, nobile ascund chipul sub un văl de lumina soarelui orbitoare, și a folosit agenți mai puternici. De exemplu, în momentul în care a fost de a bea otet, suc de lamaie si mananca mici bile de hârtie albă. Cu domnișoare drăguțe purtat sub camfor său de arme, precum și să limiteze scopul de dieta de deschidere a culorii pielii. femeile sunt în mod constant o zi de zi în interior se ascunde de lumină UV, iar pe timp de noapte nu am dormit, pentru a da o fata paloare aristocratică.