Cum de a face mai ușor axile

Cum de a face mai ușor axile

Axile, sau doar axile, este de fapt o zonă foarte sensibilă și delicată a corpului, si nu este un secret faptul că multe femei să încerce să-l ascunde de vedere altele, din cauza faptului că pielea este semnificativ diferită de culoare de pe pielea mâinilor, ea devine mai inchisa, si nu arata, nu foarte estetic plăcut. Happening este din utilizarea frecventă a deodorante, îndepărtarea părului și transpirație.Aceasta este o problemă foarte frecvente, astfel încât în ​​articolul de astăzi ne vom uita la toate produsele naturale disponibile care pot ajuta ușura pielea subraț.

transpirație excesivă

Dacă suferiți de transpirație excesivă și aceasta este cauza principala întunecarea a pielii, în axile, încercarea principală pentru a bloca porii după diferite antiperspirante, care sunt acum în abundență în magazine. La urma urmei, cu sudoarea de toxinele din corp și alte substanțe nocive. În acest caz, problema trebuie să fie diferită.

Pentru a controla transpirație excesivă poate face următoarele:

  • Utilizați produse cu proprietăți așa numitele legare, de exemplu, ceai verde sau o infuzie de avocado os.
  • O tinctura de salvie posibil să se utilizeze atât în ​​interiorul cât și utilizate pentru aplicare locală, și anume aplicarea la zona cu probleme sub forma unei comprese.
  • O posibilă utilizare a acestor spori Lycopodium (Lycopodium sau altfel) și a plantelor de sulf. Sporii absorbi sudoare, încetinirea propagarea bacteriilor care provoacă un miros neplăcut. Ele împiedică, de asemenea, posibilitatea apariției unor iritații și erupții cutanate. Ei trebuie doar să fie aplicate în zonele de transpirație, evitând în același timp contactul cu răni deschise (dacă este cazul).
  • Face față cu transpirație excesivă în axile, puteți folosi argila roșie (trebuie să fie amestecat cu apă și „spălare“ subsuoară, folosind o compresa sau un prosop).
  • În cele din urmă, controlezi emotiile, deoarece o stare nervoasa duce, de asemenea, la transpirație excesivă.

Cum de a face mai ușor axile


Un număr mare de celule moarte ale pielii

Pielea este regenerează în mod constant, dar uneori există probleme cu eliminarea celulelor moarte ale pielii sale, și ei doar aduna pe stratul superior (exterior). Pentru a evita acest lucru, este necesară o dată pe săptămână (sau cel puțin o dată la fiecare două săptămâni), imediat înainte de depilare (pentru a nu provoca iritații) fă-ți o exfoliere blândă folosind un aparat obișnuit de bicarbonat de sodiu. După această procedură, pur și simplu clătiți subsuori cu apă și se aplică o cantitate mică de cremă hidratantă.

Cosmetics, având în componența sa de alcool sau arome puternice

Zona subraț nu este recomandat să folosiți produse cosmetice dure, pentru că, după cum sa menționat deja, pielea în această zonă este foarte subțire și delicată, dar încă supuse în mod constant la epilat. Este mai bine să opteze pentru vehicule naturale și ecologice, cum ar fi deodorant de alaun (piatra alaun), deodorant solid, etc.

Cum de a face mai ușor axile

Se poate întâmpla este că, din cauza igienei necorespunzătoare sau din alte motive, infecția ajunge în axilă. Aceasta zona este adesea umed (care contribuie la dezvoltarea bacteriilor patogene), de aceea este foarte important să se încerce să mențină subsuori sunt întotdeauna curate și uscate. Pentru aceasta, puteți utiliza, de exemplu, un deodorant pe baza de arbore de ceai, care are activitate antibacteriană și antifungică, sau pur și simplu cumpăra uleiul esențial de arbore de ceai, se adaugă câteva picături în cremă hidratantă în fiecare zi și se aplică la subsuori pielii.

frecare constantă de îmbrăcăminte

Și haine aproape de amenajare prea poate provoca, de asemenea, iritarea și întunecare a axile pielii, din acest motiv, mai ales ar trebui să evite hainele din materiale sintetice (cu mâneci înguste, strâmte și curele înguste), care este în contact cu pielea poate duce la rezultate nedorite.

Clarificarea cu resurse naturale

Fiecare gospodină, ea nu este conștient de ea, are în mâna lui este foarte eficient, și cel mai important, remedii naturale care ajuta ușura pielea subraț într-un mod natural, fără a provoca prejudicii sănătății sale.

Lamaie ajuta la eliminarea celulelor moarte ale pielii de pe suprafață și, în același timp lightens zona subraț, care a întunecat-a lungul timpului. În acest caz, lamaie actioneaza ca un deodorant, deci este aproape ideal pentru utilizarea de zi cu zi. Cum de a face acest lucru? Doar taie lamaie in jumatate si freaca subsuori lor. Apoi, așteptați un pic, până când pielea este uscată, și puteți obține îmbrăcat. Singurul lucru pe care nu este necesar să se recurgă la această metodă, imediat dupa epilat sau ras, din motive evidente (pot apărea iritații sau mâncărime).

suc de cartofi

Sucul de cartofi are, de asemenea, o „albire“ a proprietății, și, dacă aveți un blender sau storcător, puteți încerca acest instrument. Pentru a face acest lucru, trebuie să obțineți sucul de la o mică bucată de cartof și a pus-o zonă subraț cu un tampon de bumbac.

peroxid de hidrogen