Cum de a face marmura din beton, cu mâinile lor

Instrucțiuni pas cu pas pentru producerea de marmură din beton (ciment), cu propriile sale mâini:

Ia-o formă de poliuretan (special) și 2 părți toarnă nisip râu sitat cu 1 parte ciment uscat (beton), se adaugă umplutura (pietricele foarte mici sau chips-uri marmura), ceea ce ar da volum și aromă, se amestecă.Următoarea etapă de lucru cu mai mulți coloranți pentru a obține pete, dungi și puncte de diferite culori, adăugându-le la 1% din volumul amestecului de ciment, un amestec uscat preparat anterior. Se obține un amestec uscat marmura cu efect de marmura naturala.

adăugarea suplimentară de 0,2 părți de apă, mai întâi 80% din volumul total, se amestecă ușor, apoi un plastifiant în cantitate de 1% din amestec de ciment, amestecat ușor și, după 30 de secunde, în timp ce soluția devine plastic și „va pluti“, turnând restul de apă de 20% și din nou se amestecă ușor.

Așa că am făcut marmură și beton (ciment), cu propriile sale mâini. suprafață lucioasă, de înaltă rezistență, figura frumoasa si marmura eco-friendly în interiorul tău va mult timp pentru tine și familia ta vă rugăm.

Cum de a face marmura din beton, cu mâinile lor


moderatorul a ales cel mai bun răspuns

Acest tip de operațiune este utilizat pe scară largă în site-uri de fabricație, scări și blaturi de bucătărie cu praguri. O condiție obligatorie este semifabricatul armătura de grilaj pentru beton, următoarea întrebare este un material de umplutură pentru beton, apoi decide ce să folosească - chips-uri de marmură, zdrobit mici sau mijlocii și cât de mult de a utiliza, în acest din urmă aspect va depinde de aspectul produsului finit.

Cum de a face marmura din beton, cu mâinile lor

Cum de a face marmura din beton, cu mâinile lor

Framantati betonului și completați formularul necesar pentru noi de plasă armat și să dea rece. lustruire roți abrazive realizate cu diferite valori ale abrazive, în câteva zile de la mari la mici, în cazul în care este necesar, pentru a umezi suprafața un pic și se îndepărtează deșeurile produse în mod constant. Resurfacing făcut într-un mod haotic, fără a repeta mișcarea constantă într-o direcție, și fiecare etapă a schimbării discurilor abrazive cu particule mai mici necesită o șlefuire lungă și atentă. După șlefuire roțile sunt utilizate cu adăugarea de paste speciale de lustruire.

Cum de a face marmura din beton, cu mâinile lor