Cum de a face masti de carnaval cu propriile sale mâini


Cum de a face masti de carnaval cu propriile sale mâini

Cum de a face masti de carnaval cu propriile sale mâini

Forfecarea hârtia în bucăți mici de două feluri: una cu un câmp curat al ziarului, iar celălalt cu litere, astfel încât să nu te confuz. Se prepară adeziv (nu urât mirositoare și nu sfărâmicios după întărire). În plus, dacă este necesar să se par collect-l păstrați pe fata, fata frotiu vaselina și se află în fața oglinzii. Dacă vă este frică să impună o hârtie pe fata, puteți cumpăra un gol pentru masca. Ele pot fi găsite în magazine pentru creativitate. Masca va trebui, de asemenea, să se aplice ulei sau vaselina înainte de a începe.Resturi Mochite primul strat cu litere (desigur, fără adeziv) și lipindu pe față. Apoi strat lepite resturi deja curate pe lipici. Următorul este un strat de adeziv pe litere, apoi - curat și așa mai departe la grosimea dorită. Primul strat trebuie sa fie mai mare decât celelalte, pentru a face față nu a primit lipici la alte straturi de decupaje din ziare. Nu vă faceți griji cu privire la forma de masca. La urma urmei, tu apoi tăiați excesul.

Dacă faci o masca cu ajutorul piesei de prelucrat, primul lucru pe care îl fac aspectul măștii viitoare. Puteți închide întreaga față, dar puteți face o masca, care acoperă doar jumătate din față. Aici este doar imaginația ta. Marcați conturul măștii, dacă este necesar și să înceapă de hârtie pastă în același mod ca și în cazul în care faci o masca, lipirea fața ei. Nu uita că în ochii și gura lipirea sus nu este necesară. Puteți lipite cu atenție și o bucată de hârtie în jurul fantelor.

Lăsați masca să se usuce, îndepărtați-l de persoana sau din piesa de prelucrat și se lasă să se usuce peste noapte. Dimineața, verificați dacă masca este întărită. Dacă da, atașați la față și marca cu un creion sau stilou pe spațiul ei tăieturi pentru ochi și, dacă este necesar, pentru gura. Acum sostrig foarfece cu toate măști inutile, decupaje pentru ochi si gura, face un cuțit ascuțit papetărie. Nu uita apoi pentru a lipi masca în jurul marginilor de bucăți de hârtie la marginile a lungul timpului, nu despletit, și care nu au înțepătură pielea. Dacă ați făcut-o masca de lipire de hârtie la piesa de lucru, apoi, de regulă, ochii lui nu au fost tencuite în proces și poate sări peste acest pas.

Tăiați dintr-o țesătură groasă frumos (de exemplu, catifea), o bucată de dimensiunea masca cu o alocație mică pe perimetrul. Începe încet pentru a lipi de catifea „față“ măști. Odată terminat cu acest lucru, lipici lipirea zone de tesut din interiorul măștii, și a tăiat cu grijă materialul de pe prize de ochi și gură.

Imprastiati lipici interiorul măștii, chiar înainte de a ajunge la margine. Acum obkleyte mască și o cârpă în interior. Apoi decoreaza cu „fata“ a strasuri masca, patch-uri de tesatura argintie, dantele și alte lucruri. În cazul în care lipici catifea benzii de rulare, scoateți-l cu o cârpă umedă. Cumpara o casa sau sa cautati orice gumă (o bandă elastică, de preferință transparent, pentru rochii sau sutiene), și atașați-l masca pe părțile laterale. Asta e tot.

Dacă nu doriți să utilizați în tehnica lor papier-mache locul de muncă, puteți încerca să facă o hârtie masca obișnuită. Puteți face cu ușurință o pasăre mască, având la îndemână doar lipici, hârtie colorată, foarfece și gumă de șters. Ei bine, dacă va fi la îndemână chiar și o mică bucată de carton, dar puteți face fără ea. Ce este o pasăre, ea depinde doar de imaginația și culorile disponibile dumneavoastră. Dacă aveți o hârtie maro, puteți crea o mască de bufniță, în cazul în care hârtia mult, și constă dintr-o varietate de culori, puteți face o Hummingbird masca, în cazul în care dominat de culoarea portocaliu și galben de hârtie, puteți face o masca Firebird. Ei bine, dacă aveți la îndemână, există doar hârtie neagră, puteți crea o mască de ciori.Ia-o bucată de carton, astfel încât partea care este mai mare, este poziționat orizontal. Ori în jumătate de bord, ceea ce face o verticală ori mai exact în mijloc. Această parte va fi baza pentru masca. Trebuie să desenați forma viitoarei masca de păsări. De regulă, se va închide doar o parte a feței. Cel mai adesea forma ovala face. Nu uitați să taie locul unde va fi montat cioc de pasăre. Fa-o, vom separa. Puteți face Fundație margini drepte și netede, și, pentru a arăta imaginație, face model masca fantezie pentru viitor. Dacă nu știi ce forma tăiat, puteți utiliza un șablon pentru o mască.

Cum de a face masti de carnaval cu propriile sale mâini

Aveți grijă să nu facă distanță prea mare între găurile pentru ochi. Cel mai bun să taie conturul măștii viitoare, apoi aplicați-l persoanei exact în mijloc, și numai după ce ați trasat nivelul ochilor, tăiate găuri ovale sau rotunde.

Acum, ia de hârtie colorată și să înceapă să taie penele de pasăre o mască pentru viitor. Pentru a reduce semnificativ timpul, puteți plia hârtia în cel mai mare număr posibil de ori și apoi se taie. Așa că utilizați numai o pereche de foarfece de circulație poate face o cantitate mare de pene. Forma poate fi arbitrară, dar cele mai multe dintre penele sunt tăiate în formă de frunze. Se taie din spațiul de pliere, astfel încât foarfeca taie foaia în forma unui arc. După extinderea pene de hârtie la masca.

Când se taie toate penele, apoi se bucură de un suport pentru masca. Veți avea nevoie de o gumă obișnuită. Cumpara-l, poti la orice magazin de îmbrăcăminte. Dacă doriți, puteți utiliza banda. Apoi, va trebui să ia două panglici de măsurare aproximativ o jumătate de metru fiecare. Guma de mestecat poate atașa una. Când purtați o mască, gumă pur și simplu se va întinde. Prin urmare, este necesar să se aleagă lungimea în funcție de volumul capului. Amintiți-vă că guma să poarte o mască ar trebui să aibă o ușoară tensiune. Încearcă să nu depășească 50% din maximul posibil. Atașați panglica la partea de jos a capsatorului ordinare masca. Pe fiecare parte a pus câteva capse.

Acum, pentru cioc. În funcție de specie, masca pe care doriți să creați, selectați culoarea carton, care va fi ciocul. Cele mai multe păsări este fie negru sau maro. Ori de carton în mijloc în două părți egale. Înainte de tăiere carton, face măsurătorile necesare. Lungimea ciocului poate fi orice dimensiune, în funcție de dorințele dumneavoastră. Dar partea care este atașat la masca trebuie să fie egală cu lungimea nasului pe masca. Nu uitați să lăsați o distanță mică de la baza ciocului, astfel încât ai putea lipi. Pe baza face unele mici tăieturi verticale, pentru a face mai ușor, apoi pasta.

Adeziv ciocul la masca, cauzand lipici la locurile în care ați făcut reduceri. După ce adezivul este uscat, începe să facă din pasarea. pene lipite nevoie doar de la baza lor. Mai mult de jumătate din hârtie pen-ul trebuie să fie liber. Începeți cu marginile pasta masca, se apropie treptat de centru. Pentru decupaje pentru ochi s-au dovedit spectaculoase, decorul poate fi suplimentată cu pietre sau pene de o culoare diferită. Nu uita că, atunci când măștile de păsări de aceeași culoare, poziția de pliere poate fi diferită. Este mai bine să picteze peste său stilou simțit-vârful sau creion.

Cum de a face masti de carnaval cu mâinile fotografia lui

Cum de a face masti de carnaval cu propriile sale mâini

Cum de a face masti de carnaval cu propriile sale mâini

Cum de a face masti de carnaval cu propriile sale mâini

Cum de a face masti de carnaval cu propriile sale mâini

Cum de a face masti de carnaval cu propriile sale mâini

Cum de a face masti de carnaval cu propriile sale mâini