Cum de a face o cameră ascunsă în MTS pentru o singură dată sau întotdeauna

Cum de a face o cameră ascunsă în MTS pentru o singură dată sau întotdeauna

Compania angajate în comunicații, este bine cunoscut faptul că oamenii doresc de multe ori pentru a păstra numărul tău în secret. Operatorii au oferit mult timp servicii speciale pentru acești clienți, de exemplu, puteți ascunde numărul de MTS. Utilizarea serviciului elimină necesitatea de a cumpăra, sau chiar „stânga“ cartele SIM separate, și de a folosi link-ul în mod obișnuit.
Opțiuni pentru modul de a ascunde numărul de MTS


Despre AntiAON serviciu

abonați MTS pentru a ascunde numărul dvs. de telefon poate utiliza serviciile și AntiAON AntiAON la cerere. Numărul simplu AntiAON de serviciu va fi ascuns pentru toate apelurile efectuate. Când trebuie să număr definit atunci când se solicită o anumită persoană, sau [numtel] va trebui să fie formate înainte de numărul abonatului # 31 # [/ numtel].

[Stil Colorbl = »verde-bl»] Important! Societatea nu garantează că numărul ascuns nu este determinat de MTS pentru apelurile către abonații care sunt conectați la alți operatori. În practică, în cele mai multe cazuri, serviciul funcționează corect în toate apelurile. [/ Colorbl]
Activarea serviciului MTS AntiAON

Cum de a face o cameră ascunsă în MTS pentru o singură dată sau întotdeauna
Cel mai rapid mod de a activa oricare din seria AntiAON de servicii - pentru a apela la aplicația de Internet sau asistent pentru a gestiona servicii MTS. Dar se poate și cu ajutorul USSD-comandă face:

  • Pentru a activa serviciul este necesar pentru a trimite o cerere simplă AntiAON [numtel] * 111 * 46 # [/ numtel]. Activarea costă 17 de ruble. dar a doua zi este încă 3,95 p va trebui să dea pentru serviciu.
  • AntiAON conectat la comandă cerere [numtel] * 111 * 84 # [/ numtel]. Costul legăturii sale va fi de 32 de ruble. și în fiecare zi, abonatul va plăti 1,05 p. Astfel, costul fiecărui apel cu creșterea CLIR cu 2 ruble.


Servicii de dezactivarea AntiAON MTS


Pot afla numerele ascunse în MTS

Cum de a face o cameră ascunsă în MTS pentru o singură dată sau întotdeauna
Numerele ascund de multe ori oameni care au intenții foarte proaste, iar abonatul este util să se știe. care nazvanivaet. În acest caz, există două modalități de a găsi un număr ascuns:

  1. contactați poliția cu aplicația corespunzătoare;
  2. utilizați serviciul de la MTS SuperAON.

Costurile SuperAON scumpe. Într-una dintre activare este necesar să se plătească 200 de ruble. și mai târziu, de asemenea, să plătească 6,5 p pe zi. Acest lucru asigură o operație AntiAONa mai mult sau mai puțin fiabile și oferă o oportunitate de a muta trecut motivele pentru numărul apelantului.

Mesaj de navigare