Cum de a face o față palidă la domiciliu

Nu toate sexului frumos vis despre aur de culoarea bronzului. Multe femei de diferite vârste pentru a decide dacă, în modul de a face fata palid in casa. S-ar părea că tăbăcire în condițiile actuale este paloarea aristocratică mai valoros. Cu toate acestea, nu toată lumea îl place.Arsurile nu primesc întotdeauna un frumos, dacă numai pentru că poate minți inegal, cauzând undeva pielea este întunecat, iar undeva, va rămâne alb. În plus, unele tipuri de aspect nu este doar de gând să. pielea albă este aceeași pentru orice culoare de păr și ochi se uita avantajos. Cum de a face o față palidă în casă. În acest articol vom încerca să răspundă la această întrebare.

Cum de a face o față palidă la domiciliu

Indicații pentru albire

Cum de a face o față palidă, și de ce ai nevoie de ea? deschiderea culorii pielii se recomandă în următoarele cazuri:

  • în prezența cicatricilor de la acnee;
  • în prezența leziunilor cutanate cicatrice;
  • culoare urata fata (galben sau prezența pete roșii);
  • arsuri solare rău;
  • pigmentarea pielii, adică pistrui.

Motivele pentru ten inegală

Înainte de a răspunde la întrebarea cum să faci o față palidă, trebuie să înțelegeți ceea ce cauzează o culoare urâtă. Lista de factori care pot strica o persoană poate include:

  • probleme digestive care pot fi rezolvate prin intermediul unor medicamente cărora li se administrează care reglementează tractul gastro-intestinal, care au primit complexe de vitamine, schimbari de dieta;
  • îngrijire insuficientă sau necorespunzătoare a pielii, o reacție alergică la un produs cosmetic, sau uscarea excesivă contrar a saturației pielii de acizi grași;
  • manifestare a unei alergii;
  • substandard sau incorect luat produse cosmetice.

Fără a aborda cauza rădăcină nu poate fi în mod eficient pielea înălbi.

Pentru a obține rezultatul dorit, trebuie să alegeți momentul potrivit pentru procedura, efectuate la domiciliu. Cel mai bun efect se poate obține numai în perioada cea mai scăzută activitate de soare (razele ultraviolete este responsabil pentru producerea de melanină în piele și apariția de pete de varsta). Astfel, un timp de toamna, atunci când vremea este ploioasă, în mod avantajos.

Cum de a face o față palidă la domiciliu

Două etape de albire

Cum sa faci propriul fața palidă? Procesul de albire realizat la domiciliu, cuprinde două faze:

Descuamarea necesar pentru a elimina pielea moarta de pe suprafața fulgilor, pentru diferiții contaminanți și accelerează regenerarea pielii. Procedura se face prin aplicarea unei suspensii pe fața unei părți borax și cinci părți de apă caldă, frecat într-o masă omogenă. Masca trebuie aplicat într-un strat uniform și se lasă până la uscarea completă, apoi se clătește. Pentru curățare eficientă a pielii are nevoie de un curs, care include cinci proceduri care trebuie efectuate o dată pe săptămână. La sfârșitul cursului pielea este pregătită pentru efectele de măști.Masca brightening poate fi compus dintr-o argilă, peroxid de hidrogen, și ulei de rozmarin și citrice. În plus față de deschiderea culorii pielii suc de castravete în formă și pătrunjel.

Cum de a face o față palidă la domiciliu

suc de lămâie

Cum de a face un ten palid? Sucul de lamaie are proprietati trasnet. Pentru a obține rezultatul dorit, puteți șterge fața inmuiat suc tampon sau felie de lamaie. Skin înainte de această procedură simplă trebuie să fie curățate cu ajutorul unor instrumente speciale.

Aceste proprietăți și altele au un suc care conține acid, și anume grapefruit, coacăze negre și castravete.

Albirea loțiuni, creme, unguente și serurile

Cum de a face o față palidă? Până în prezent, există atât de multe produse cosmetice care ajuta să dobândească o culoare uniformă a pielii, eliberându-l din toate imperfecțiunile.

Lista de astfel de agenți de multe ori sunt cele realizate pe baza de extract de castravete si lamaie. Astfel de produse cosmetice sunt albește nu numai pielea, dar, de asemenea, curăță și împrospătează-l.

Cum de a face o față palidă la domiciliu

Măștile pe bază de produse lactate

Cum de a face pielea albă și palid? Chefir, brânză de vaci și mască de smântână împrospătează pielea și de a ajuta alinierea tenului. Trebuie sa fie aplicat uniform pe pielea curățată o cantitate mică de produs lactat. Ulterior, această mască trebuie să rămână pe fata timp de zece la cincisprezece minute și apoi se clătește cu apă caldă.

Dieta oricărei persoane, indiferent dacă el vrea să ușureze pielea lor sau nu, ar trebui să fie echilibrat. O persoană care vrea să uniformiza culoarea feței, trebuie să adăugați la mai multe alimente dieta care contin vitamina C, deoarece este implicată în sinteza de colagen si antioxidanti, care nu numai că va încetini procesul de îmbătrânire, dar, de asemenea, pentru a preveni apariția de pete de vârstă.

Cum de a face o față palidă la domiciliu

Machiaj și păr

Toate măsurile de mai sus ajuta pentru a obține chiar și un echilibru, dar încă nu de un rezultat rapid. Dacă aveți nevoie pentru a ușura piele și chiar din tonul ei, puteți folosi produse cosmetice decorative. În acest scop, puteți folosi nuanta mai deschisa decat anticearcan naturale. Cu toate acestea, alegerea de bază prea ușoară nu este necesară, deoarece va fi foarte vizibile. Este extrem de important atunci când se utilizează produse cosmetice pentru tonul nu numai fața, ci și a gâtului, astfel încât să nu creeze un contrast inutile.

Cu toate acestea, nu numai că fundația poate face vizual o piele pală. fard de ochi si rujul nuante mai inchise poate ajuta, de asemenea, cu acest lucru. Același lucru se poate spune despre culoarea parului: mai întunecat părul, pielea apare mai deschisă. Și toate din cauza contrastului produs.

Dacă doriți ca pielea să pară mai deschisă, în plus să aibă grijă de ea și adecvat make-up este necesar pentru a selecta hainele potrivite. Asigurați-alb cu fața în care este posibil, cu ajutorul elementelor de garderoba de tonuri întunecate. Opțional uzura negru tot timpul, deoarece calea de a sublinia nu numai pielea albă, dar, de asemenea, neajunsurile sale. Cel mai important lucru să ia în considerare atunci când aleg haine - a crea un contrast. Deci, lucrurile sunt pastel și cele mai bune alb nu să poarte, dacă doriți să apară pală.

Cum de a face o față palidă la domiciliu

Cele mai mari keshbek 50 de magazine online cu Megabonus Popularitate keshbek utiliza servicii (retur pentru clienți din banii cheltuiți pentru a le cumpere) a crescut constant. Acest lucru este de înțeles, pentru că uneori.

Cum de a face o față palidă la domiciliu

Cum de a face o față palidă la domiciliu