Cum de a face o pasta la domiciliu 3 specii inredienty, rețete detaliate

Fiecare cofetar pentru a crea propria capodoperă folosind o varietate de ingrediente suplimentare. pasta de zahar - una dintre cele mai populare dintre ele. Este mulțumită ei meșteșugari crea nu numai prăjituri și opere de artă.Lucrul cu produse de cofetărie mastic cât mai simplu posibil, iar acest lucru, la rândul său, reduce timpul pentru producerea unui anumit tip de produse dulci. Mastic poate fi producerea sau fabricarea de acasă. Informații cu privire la modul de a face o pastă de la domiciliu, în spațiile de Internet sunt multe, și încă mai trebuie să dau seama ce este, ce este făcut din și ceea ce este necesar.

Produse de cofetărie mastic de pe tort - este masa perfect din plastic, omogenă pentru produse de decorare. Acesta poate fi atât de alb și lăptos, sau orice altă culoare.

Mastic folosit astăzi, aproape toți cei care au întâlnit produse de patiserie și prăjituri decorate, prajiturele si alte confectii. Acest ingredient pentru decor pot fi cumpărate cu ușurință într-un magazin de specialitate, și se poate face la domiciliu.

Un pic de istorie

Deși în mastic utilizarea comună nu a venit atât de mult timp în urmă, a apărut în secolul al XVI-lea. Este cunoscut la momentul respectiv era ca o glazură, și a fost renumit pentru flexibilitatea și plasticitatea. În plus, materialul de etanșare poate fi depozitat pentru o lungă perioadă de timp, spre deosebire de alte tipuri de glazură.

Mastic a fost inițial sub formă de bomboane și a avut o mare popularitate, ea mai târziu a început să-l folosească pentru a decora prăjituri. Acesta este compus din apa de trandafir, zahăr, suc de lamaie, albușul de ou, pasta de zahar. Din cauza sunt excesiv de scumpe ingrediente doar pentru prăjituri mastic utilizate rar.

În 1950, mastic bubui. Metoda de prăjituri de acoperire Changed, tort acum în loc de scufundare într-un fierbinte cofetari masticului lichid într-un malaxor pastă de consistență moale, lăsată să se răcească și a fost laminate într-un strat subțire, care a fost acoperit și prăjituri.

etanșant moderne pot fi colorate în diferite culori, decorate licărire comestibile pudră decorate de timbre sau format într-o varietate de forme decorative.

Clasificarea mastic. sortiment

produse de cofetărie pe piața echipamentelor și ingredientele utilizate este în continuă expansiune, modernizarea, abilități rectificata, abilități sunt îmbunătățite. pasta de zahar nu este mult în urmă și se arată de fiecare dată într-un mod nou.

Cum de a face o pasta la domiciliu 3 specii inredienty, rețete detaliate

Singurul ingredient care rămâne valabil, - zahăr pudră, și alte complement pot fi variate: zăvoarele de masă (gelatină, amidon), componente de ou, bezele si marshmallow, masa de nuci, melasa, miere și alte ingrediente care afectează textura finală și întinderea utilizarea greutate pentru sculptarea.

soiuri de mastic

Prin numirea decor este împărțit în mai multe tipuri.

 • Universal (industrial) mastic. Diferite medii plasticitate. Folosit pentru prelucrarea de către o cofetărie, precum și pentru formarea de diferite forme și ornamentare, care pot fi utilizate după uscare.
 • Zahăr de acoperire mastic. Acest mastic este ușor de laminat la 2-3 mm și este ideal pentru deserturi capsate.
 • pasta de zahar pentru modelare. Plastic, vâscos, se solidifică încet. Pentru a crea compoziții dificile, o varietate de caractere.
 • mastic de flori. Pasta finit sau amestec uscat la frământare, care poate fi format din flori naturale, petale, la jumătatea distanței, stamine, potrivite pentru manual fin poate derulăm la o formă translucid.


Materiile prime

Pentru a pregăti masticul folosit la domiciliu următorul material de pornire pentru frământare.

 • Pentru mastic zahărul utilizat zahăr pudră, gelatină (cantitate mică), acid citric. Simplu figurine turnate și flori. Se usuca incet, ne permite să dea o formă neobișnuită a produsului.
 • Cum se face o pasta de gelatină? Este necesar să se amestece zahăr, gelatină, amidon, sirop de glucoză. După uscarea pieselor destul de greu și de multe ori nu utilizabile, dar un astfel de material de etanșare este ideal pentru consolidarea, elemente de sprijin.
 • Frământare mastic lactic produs folosind pudră de culoare galben deschis zahăr, lapte condensat, formula pentru sugari. Soft suficient să nu se usuce imediat. Ideal ca cusute la tort, crearea elementelor ornamentale.
 • Mastic de nalba. nalba de mestecat uzat, zahăr pudră, arome adăugate, dacă se dorește. Universal poate fi folosit pentru acoperirea și pentru a forma elemente decorative.
 • Masticul miere un liant este miere. Are o textură moale. Este folosit pentru modelare și sculptura.
 • Frământare mastic faina de migdale utilizare marțipan. Excelent pentru acoperire, perfect laminate în strat subțire.
 • În ciocolată element de bază de mastic este ciocolată și marshmallow soiuri de bomboane, smântână. În cazul în care lotul nu este foarte strâns, de mastic poate fi format astfel de elemente decorative diferite, și pot fi de asemenea folosite ca acoperire.

cofetărie producție ales compoziția de mastic GOST corespunzător, produse cu diferiți aditivi aromatici și aromatizanți, o varietate de diferite palete de culori.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că pasta, fierte la domiciliu, va fi inferior în gust sau aspect. Este necesar doar pentru a alege rețeta potrivită pentru mastic și perfecționa abilitățile lor în gătit ei.

Mastic: cât de ușor este să o faci singur? 3 retete simple

pastă de ciocolată

Masa Made este ideal pentru acoperirea prăjituri și modelare. Este moale, timpul de solidificare devine piatra.

 • ciocolată neagră - 100 g;
 • Gumă de marshmallow (nalba) - 90 g (culoarea nu contează);
 • cremă (30% CI) - 40 ml;
 • unt - 1 lingura;.
 • coniac - 1 lingura;.
 • zahăr pudră - 120 g

Într-o cratiță la foc mediu necesar pentru a topi ciocolata. Ciocolata topita adauga o bezea, topit masa nu până la sfârșitul anului, se adaugă smântână, unt și brandy. Păstrați pe aragaz pana se omogenizeaza, trebuie să se amestecă în mod constant.

Marshmallow atunci când creșterile încălzite în volum de trei ori, astfel încât tava de dimensiune corespunzătoare trebuie să aibă grijă în avans.

După îndepărtarea de la căldură se adaugă zahăr pudră, în mod constant a interfera cu o lingura. Atunci când masa devine gros și elastic, este necesar să se continue frământare manual. Masa finit este cald, bine, elastic, absolut nu se lipi de mâini. Mastic pregătit.

Depozitare: mastic depozitate în frigider într-un recipient închis. Pentru utilizare după depozitare la frigider pasta de ciocolata au nevoie de un pic mai cald în cuptorul cu microunde.

Mastic cu lapte condensat

Acesta poate fi folosit atât pentru procesarea de către un tort, și pentru a forma decorarea principală, pentru a face flori din mastic la fel de ușor și neproblematică. Mastic este ușor de preparat, are un set minim de ingrediente, are un gust superb.

 • lapte praf - 1.5 cesti;
 • sub formă de pudră de zahăr - 1-1,5 cupe;
 • lapte condensat - 150 g
 • Într-un vas adânc se amestecă pudra (1 cana) și lapte, se adaugă lapte condensat, se amestecă bine.
 • Amestecul ar trebui să fie pus pe masă și vsyp zahărul glazură în cantități mici, se framanta pana devine elastic si nu se mai lipeste de mâini. zahăr pudră poate dura un pic mai mult - nu te uita la consumabile și consistența finală a pulpei.

Cum de a face o pasta pentru un tort de la domiciliu în culori diferite?

Este foarte simplu - este necesar să se împartă pasta albă gata de a adăuga componente și fiecare colorant alimentar de culoare dorită. Se amestecă bine până la culoare uniformă.

Mastic din bezea

Universal. Este cel mai ușor. Ideal pentru decorarea tort din mastic.

 • bezele - 170 g;
 • zahăr pudră - 500 g;
 • Crema (uscat) - 80 g;
 • suc de lamaie - 1 lingura;.
 • zahar vanilat (varf de cutit).

Zephyr năruie, se adauga sucul de lamaie si trimite în cuptorul cu microunde timp de 35-40 de secunde. Masa caldă de must bine cu o lingura. Se amesteca zaharul pudra cu crema de vanilie si uscate. Amestecul rezultat s-a adăugat o cantitate mică de o masă marshmallow și se frământă bine. Masa gata de utilizare, atunci când opritorul aderă la mâinile.

mastic de culoare în această rețetă va depinde de culoarea marshmallow.

Regula de bază de utilizare mastic - evita contactul cu apa. Apa poate fi utilizată pentru elemente „lipici“, se aplică o cantitate mică, de preferință, o perie. În cazul în care, cu toate acestea, apa a venit pe pământ și să strice consistența, se adaugă zahăr pudră și se framanta din nou la starea dorită.