Cum de a face o pasta la domiciliu - cele mai bune rețete

Decor modern de produse de patiserie cu mastic - un alt mod de a crea bijuterii, sunt identice fel de mâncare, elegant, opiniile și decorațiuni tematice subliniază sărbători și momente speciale. Există mai multe rețete, cum se face o pasta la domiciliu pentru simplu tort și produse la prețuri accesibile.Reteta de mastic din bezea

Cum de a face o pasta la domiciliu - cele mai bune rețete

Marshmallow - bomboane, vag amintind de nalba sau bomboane. Spre deosebire de marshmallow clasic, compoziția lor nu este deloc sau au o cantitate mică de albușuri de ou batute spuma, care dau o specială bezea moale „topire“ textura. Aceste bomboane - greutatea amestecului de gelatină dizolvat și zahăr lichid, biciuit în care fierbinte și la acesta s-a adăugat stabilizatori, arome și coloranți. După răcirea adezivului, iar masa poroasă densă tăiat în bucăți și laminate într-un amestec de amidon și zahăr pudră 1. 1.

La domiciliu, puteți face bomboane marshmallow pentru mastic dintr-un amestec de zahăr. sirop de fructoză și gelatină, precum și pentru stabilizarea spumei și pentru a preveni cristalizarea zahărului ia suc de lămâie sau soluție de acid citric.

 • 150-200 bomboane g marshmallow
 • 400-500 g dintr-un amestec de zahăr pudră și amidon într-un raport de la 1 la 3. 1. 1, în funcție de gustul dulce dorit
 • unt 1 lingura
 • 1 lapte linguriță sau apă

Cerne amestec pudră de amidon și pentru a evita incluziuni mari, printr-o sită fină. Într-un castron se toarna laptele, a pus ulei, se toarnă bomboane și pune în cuptorul cu microunde timp de 10-30 secunde, în funcție de modul, sau într-o baie de apă. Candy se topește un pic și un pic de creștere a volumului. Ei au nevoie pentru a adăuga 70-100 g dintr-un amestec de solide și se amestecă. Rezultatul este o suspensie lichidă. În această etapă, puteți adăuga colorant și aromatizant. Apoi se adaugă în porțiuni cu pulbere de amidon și se amestecă cu o lingură până când un amestec foarte gros a fost turnat. tura ei pe masa pentru amestecarea de arme pe stratul de zahăr pudră. Mâinile se unge cu unt cald la acest amestec este mai bine foarte lipicios din spatele lor. Mastic frămîntă, adăugând pulbere pe o masă sau un amestec cu amidon până când devine argilă moale.

Sfaturi și trucuri

 • Amidon îmbunătățește proprietățile mastic, atât în ​​timpul fabricării sale și în produs, ceea ce le face mai puțin lipicios, rigid și fragil. Dar există rețete și fără amidon.
 • Pentru culori diferite de mastic, acesta trebuie să fie împărțită în porțiuni în etapa de masă lichidă și se adaugă diferite culori.
 • Posibil să se pregătească chit și fără adaos de lapte.
 • Pentru a prepara masticul ciocolata adaugă 100-150 g de ciocolata neagra.


mastic Rețetă cu gelatină

 • 5 g de gelatină
 • 60 ml apă
 • 2 linguri de fructoza fara slide-uri
 • 1 lingura de unt, fără slide-uri
 • 700-800 g de zahăr pudră

Gelatina avans se adauga apa si se lasa sa se umfle (40-50 min), apoi se încălzește până la fierbere până când se fierbe fără dizolvare completă. Adăugați untul și fructoza, se amestecă, se filtrează și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Dacă este necesar, puteți adăuga vopsea, deși pasta alb gelatinos arata foarte elegant. Masa răcită în porțiuni mici pentru a adăuga zahăr pudră densitate admisibilă pentru amestecare lingură. Apoi inserați masa pentru a trece o movilă de pre-a făcut din zahăr pudră și continuă să se framanta pana cand starea de arme elastice.

Reteta tort mastic lactic

 • 1 cutie de lapte condensat
 • 1.5 cesti de lapte praf
 • zahăr pudră măcinarea fină
 • colorant alimentar

Se amestecă lapte condensat și lapte praf la starea de lut moale. În cazul în care laptele condensat va fi foarte lichidă, este necesar să se mărească numărul de componente uscate. În acest caz, în scopul de a obține un mastic dulce, este necesar să se adauge 1 cana lapte praf, 1 cana zahar pudra, toate se amestecă până când un aluat nelipicios. Apoi se adaugă colorant alimentar sau pudră de cacao.

Masticul terminat poate fi păstrat în frigider timp de până la câteva săptămâni, într-o pungă de plastic sau alimente folie bine ambalate.

tort decorare mastic

Pentru decorarea cu mastic, ar trebui să fie pregătit un tort sau un biscuit. În interiorul prăjiturile tort poate lubrifia orice crema, gem, frișcă. Pe marginea exterioară a prăjiturile sunt toate necesare pentru a frotiu de unt (ulei) smântână, care trebuie, de asemenea, pentru a lubrifia cu atenție suprafețele superioare și laterale. Se face sens pentru a pune crema in 2 straturi. După aceea, curățați tort în frigider. În cazul în care crema este suficient se intareste, se alinia rapid spatulă cald sau un cuțit, încercând să suprafață maximă plată, fără defecte.

Masticul este rulat cu un sucitor la o masă, unsă și presărată cu zahăr pudră (disponibil din amidon), până la o grosime de 5 mm, de cotitură pe de o parte la alta, astfel încât foaia nu se va lipi la masă. Această foaie este apoi ridicat de sucitorul, și a pus pe tort. În primul rând, este necesar pentru a netezi suprafața superioară a mâinii mastic din interior spre exterior, este strâns presat la tort. Apoi, foaia este presată pe suprafețele laterale și netedă în jos. mastic Surplusul de-a lungul marginii de jos poate fi tăiat cu un cuțit sau foarfece.

chit de decorare cu mâinile lor

Mastic colorate pot face aranjamente florale, figurine de animale și păpuși. Elemente pentru produse în vrac pot fi tăiate dintr-o foaie subțire de matrițe de mastic expandat pentru cookie-uri tăiate cu un cuțit pe șablon de carton. Pitch pentru culori diferite pot fi formate prin utilizarea o linguriță, umplându-l în pasta laminată. Rose se poate face din cercurile obișnuite de ușor diferite dimensiuni. Primul cerc ar trebui să fie înfășurat într-un tub etanș, înfășurați cu următorul text și lipirea în jurul, deplasând cercurile rămase unul față de altul, îndoire înapoi în porțiunea de interdicție aeriană departe a feței. Acest lucru ar trebui să se facă mâinile ușor umede. Frunză ruptă dintr-un strat subțire de mastic și trage dungi scobitoare sau laterale bont cuțitului. cifre diferite pot fi turnate în prealabil să se usuce, ambalate cu atenție și a pus pe depozitare pentru o lungă perioadă de timp.

Deoarece masticul este ușor de a absorbi umezeala din aer și poate fi neclară, este semnificativ pentru a forma un tort complet cu puțin timp înainte de servire.

Știind cum să facă pasta pentru tort, vă puteți simți ca un copil în clasa sculptarea din lut sau sculptor pentru a crea o capodopera. Vă dorim nu numai un apetit bun, dar, de asemenea, de mare succes!

Ce reteta mastic preferi?