Cum de a face o pasta la retete de acasă cu imagini video

Niciodată o sărbătoare nu a făcut fără tort. Dar acest popor yummy au cerințe speciale.

Nu este suficient pentru tort delicios. Vederea modernă a lucrurilor și astăzi cele mai recente tehnologii dicta cerința ca un astfel de atribut al masă festivă a fost cel mai frumos.Cum de a face o pasta la retete de acasă cu imagini video

Astăzi, mai mult și mai mult pentru a decora tortul folosit mastic. Ea însăși a acoperit confectionarea de ea face frumos și diferit în cifre de performanță. Există chiar și femeile care sunt din această masă sculpta întreaga compoziție.

Masticul este o masă care constă din diferite zaharuri și agenți de îngroșare (cum apar și sintetice în mod natural). Este ușor de a face la domiciliu, dar pot fi achiziționate în magazin.

Acasă - aceasta este o opțiune pentru suporterii de produse naturale. Produsele sunt fabricate de bunurile furate industrie și se caracterizează prin prezența în compoziția sa a componentelor artificiale.

Vorbind obișnuit în limbajul uman, mastic - un lut care permite moda si decor sunt comestibile.

tipuri de mastic

În domeniul de cofetărie oferă doar două tipuri de masticuri:

Aceste tipuri diferă între ele numai prin complexitatea de fabricație și de preferințele personale cofetari. Asta una, cea de a doua - ideal pentru prepararea decoratiuni.

Mastic pe bază de produse lactate este zahăr pudră, și lapte condensat. După amestecarea acestor componente, este posibil pentru a realiza plasticitatea dorită pentru lucru. Greutatea este ușor de fabricat, este plăcut să lucreze cu.

Pasta de Gelatina preparare mult mai mult. Acesta este un proces destul de îndelungat. Mai mult decât atât, nu pierdeți timpul când gelatina se răcește, dar încă nu-și pierde elasticitatea.

Aceste tipuri de mastic au subtipuri specifice:

  Cum de a face o pasta la retete de acasă cu imagini video
 • miere;
 • industriale;
 • Marțipan și altele.
 • Pregătirea opțiunii mierii se bazează pe faptul că componentele utilizate în mod tradițional, se adaugă miere de albine. Masa rezultată este posibil să se producă de la ea o varietate de cifre și să nu vă faceți griji, că ei se năruie.

  Sub mastic industriale să înțeleagă ceea ce este vândut în magazine. Pentru producția sa necesită echipament special, astfel încât este creată exclusiv pe producție.

  În centrul versiunii marțipan are toate ingredientele tradiționale, dar această compoziție se adaugă migdale. Cifrele din acest mastic nu este turnat pentru a crea inscripția nu este necesar. Scopul său principal - produse de cofetărie acoperite.

  În funcție de ce utilizarea finală a mastic, poate fi:

  1. Zahăr (și calitățile adezive suprafața acoperită a articolului, este folosit pentru modelarea decoratiuni simple, compoziții de forme);
  2. Flower (este ușor de operat, este din material plastic, bine rulat, isi pastreaza forma excelenta si se usuca rapid - folosit numai atunci când modelarea bijuterii și flori);
  3. Modelarea (principala ei caracteristica - moale în interiorul și în afara din greu, pentru că este lent de uscare, devine posibil pentru a crea diferite forme și pentru a oferi mai mult timp pentru a procesului).

  În funcție de destinație, mastic este împărțit în următoarele tipuri:

  Mass, destinată modelării - un agent de îngroșare, care este prezent în cantități mici. Acest lucru permite să o lungă perioadă de timp pentru a menține vâscozitate. Folosit pentru a crea cifre și detalii care împodobesc prăjitura.

  Masă proiectat cusute, laminate în foi, iar apoi suprafața sa este acoperită confecționare. Ca atare, există multe agent de îngroșare în greutate, produs atât de strâns ar trebui să se facă rapid.

  Cum de a face o pasta pentru un tort de la domiciliu

  Printre artiștii implicați pregătirea de produse de patiserie, a dezvoltat anumite rețete de mastic. Fii atent la cele mai comune.

  lactate universale

  Prepararea universal mastic lactic pe baza utilizând următoarele ingrediente:

  • Colorant alimentar shades necesare;
  • 160 gr. lapte (uscat);
  • 200 gr. lapte (condensat);
  • 160 gr. zahăr pudră;
  • 2 h. L. suc de lămâie;
  • 1 h. L. brandy (nu pot fi adăugate).

  Cum de a face o pasta la retete de acasă cu imagini video

  Se combină toate ingredientele, cu excepția sucului de lămâie, brandy și coloranți și sunt bine frământat. Masa este malaxat la starea până când este elastic (atunci când lipirea mâinile în ea, chiar adauga zahar pudra).

  În cazul în care masa începe să se destrame, este necesar să se adauge o cantitate mică de suc de lamaie. Pentru a face masa de culoare strălucitoare la aceasta sa adăugat câteva picături de produsele de colorare.  Zahăr, gelatină

  Pentru prepararea mastic gelatină (zahăr), necesită următoarele produse:

  • 10 gr. gelatină;
  • 60 ml apă;
  • 600 gr. zahăr pudră;
  • 2 h. L. suc de lămâie;
  • colorant alimentar.

  Gelatina înmuiate în apă rece și să aștepte până când se umflă. După aceea, apa în care este plasată gelatina umflate, pus pe foc.

  Amestecând constant de așteptare pentru dizolvarea completă a gelatinei. Pentru a fi controlat, astfel încât apa nu se fierbe. În caz contrar, masticul va fi de slabă calitate.

  Apoi, zaharul pudra trebuie sa toarne pe masa, pentru a da forma unui roller coaster și face canelură. În această aprofundare se toarnă gelatina și începe masa de frământare.

  Dacă mastic se va prăbuși, trebuie să se adauge la greutatea de suc de lamaie. se adaugă Colorant alimentar dacă se dorește.

  Classical din nalba

  Pentru a pregăti masticul clasic (de nalba) este necesar:

  • zahăr pudră (suma ajustată în timpul gătitului);
  • 200 gr. marshmallow moale (bezea);
  • 10 ml de apă;
  • colorantă.

  Într-un castron incapator, care poate fi pus în cuptorul cu microunde, este necesar pentru a pune bezele si se adauga apa. Apoi, vasul este plasat în cuptorul cu microunde timp de 40 de secunde.

  Cum de a face o pasta la retete de acasă cu imagini video

  Când bezele topit, se adaugă la greutatea zahărului pudră. Malaxează până când se dobândește elasticitate.

  Cum de a face o pasta la retete de acasă cu imagini video

  Nu aveți nevoie să exagerați cu cantitatea de zahăr pudră. În caz contrar, masa va fi dur și slab predispuse la utilizare. În această etapă, se adaugă colorant alimentar, dacă este necesar.

  În cazul în care masa devine de consistența și culoarea, așa cum a fost planificat, este învelit în folie de plastic și le-a pus în congelator timp de 30 de minute. După aceea, se poate lucra.

  Cum de a face o pasta la retete de acasă cu imagini video

  ciocolată

  Pentru a pregăti masticul de ciocolată au nevoie de următoarele produse:

  • 100 gr. ciocolata neagra;
  • 50 ml de smântână -x 30%;
  • 1 lingura. l. uleiuri (cremă);
  • 10 ml de coniac;
  • 100 gr. Marshmallow orice culoare;
  • 125 gr. zahăr pudră.

  Capacitatea răspândit ciocolata, rupte în bucăți și a pus pe un foc mic. Cu focul nu este îndepărtat, atâta timp cât materialul de etanșare este complet finisat.

  Cand ciocolata este complet topit, se adaugă la aceasta o bezea. Amestecând constant trebuie să aștepte o jumătate de bezea dizolvat. Apoi se adaugă unt, smântână și coniac.

  Întreaga masă se agită în mod constant până capătă o consistență groasă uniformă. Apoi este îndepărtat de pe foc, se adaugă zahăr pudră, un pic răcit, format într-o minge și trecerea pe hârtie de copt.

  Massa gata de lucru suplimentare sau pentru depozitare.

  Cu albus de ou

  Pentru a prepara pasta cu albușul de ou, veți avea nevoie de:

  • 2 linguri. l. sirop de glucoză;
  • O livră de zahăr pudră;
  • 1 ou alb.

  În primul rând, se amestecă glucoza și albușul de ou, apoi se adaugă zahăr pudră și bine frământat. Apoi rulati într-o minge, răspândit într-o pungă și se lasă timp de 2 ore.

  După aceea frământat din nou. Atunci când masele lag rău în mâinile ei, o cantitate mică de zahăr pudră.

  Pasta Mierea este preparată folosind astfel de produse ca:

  • 2 linguri. l. miere;
  • O livră de zahăr pudră;
  • 2 linguri. l. uleiuri (cremă);
  • 10 gr. gelatină;
  • 120 ml de apă.

  Gelatina se toarnă apă timp de o jumătate de oră, apoi dizolvat complet prin intermediul unei băi de apă. Miere amestecat cu unt și se adaugă la gelatină.

  Această greutate se adaugă treptat la zahăr pudră. În timpul amestecării ingredientelor cu o masă lingura constant interferează cât mai mult posibil.

  Când devine imposibil de a interfera cu o lingura, pasta de malaxează mâinile până la consistență netedă și elastică.

  mastic și depozitare Colorare

  Dă culoare mastic poate fi:

  1. colorant alimentar gel;
  2. coloranți alimentari uscate.

  Pentru colorarea masa petelor de gel, este necesar să se picură câteva picături de culoarea aleasa. După aceea, masa este frământat.

  Cum de a face o pasta la retete de acasă cu imagini video

  Trebuie amintit faptul că necesitatea de a se framanta bine si intens. Dacă acest lucru nu se face, masa se întărește, iar vopseaua este distribuită uniform.

  Atunci când pictura greutatea uscată de vopsea, cantitatea dorită a acestora este plasată într-un recipient și apoi se adaugă câteva picături de apă. S-a adăugat Masa rezultată la mastic.

  În același timp, imediat se toarnă întregul vopseaua nu se poate. Este necesar să se scurgă o picătură în locuri diferite de mastic. După aceea amestecul a fost agitat.

  Dacă doriți să obțineți un mastic negru, este inutil să se uite pentru acest colorant alimentar de culoare. Ea pur și simplu nu există.

  Pentru a da greutate de culoare neagră, pentru a se amesteca, coloranți galben, albastru roșu de pulbere într-un raport de 1: 2: 1. În cazul în care o culoare neagră și verde, după amestecarea acestor nuanțe, trebuie să adăugați este direct în masa unui colorant roșu puțin.

  Mastic ar trebui să fie depozitate în folie de plastic (puteți utiliza o pungă de plastic) în congelator. termenul de valabilitate - nu mai mult de trei luni.

  Cum de a sculpta figurine și decorare tort

  În cazul în care materialul de etanșare este bine pregătită, sculpteaza figurine din ea nu va fi dificil. Lucrul cu masa seamănă cu sculptura lut. Pentru a conecta părțile din figuri, și în scopul de a lipi decor, este necesar să se umezește un pic de locul în care adezivul.

  Pentru a face uz figurinele Coloranții opțional. Ele pot fi realizate din mastic alb, apoi vopsea colorant alimentar.

  Decorare figurine tort a făcut mult mai ușor decât a le face. Suficient să se bazeze orice imagine și să urmeze plasarea figurilor, așa cum se prezintă aici.

  Cum de a face o pasta la retete de acasă cu imagini video
  Crema cu lapte condensat și unt pentru a face un tort mai moale și mai moale. Acest tort are o foarte plăcută gust cremos și aromă delicată.

  Citește modul de a face cel mai delicat crema de proteine ​​decorare tort și cât de interesantă poate fi de a decora un tort.

  smântână și brânză de vaci tort crema de burete nu este doar delicios, dar, de asemenea, util. Aceasta crema poate fi chiar folosit ca o tigaie sos dulce. Rețetă aici.

  Sfaturi și Secretele

  Atunci când umiditatea din interior este ridicată, pe tort din mastic, care este luat din frigider, umezeala poate forma. Cel mai bun din toate acest tort se serveste imediat. Dacă acest lucru nu este posibil, suprafața tort poate fi cârpă umedă, care va elimina umezeala.

  În timpul pregătirii mastic, poate fi dificil să se desfac. Pentru a preveni acest lucru, acesta poate fi ușor încălzit în cuptorul cu microunde.

  Cifrele din mastic gătită după uscare este depozitat într-o cutie, care trebuie să fie uscat și sigilat.

  acoperire mastic nu este aplicată pe suprafața umedă, deoarece masa este capabil să se dizolve.

  zahăr pudră, care este utilizat pentru prepararea masticului trebuie sa fie fin izmolotoy. Acest lucru va elimina diferența atunci când rulare aluatul.