Cum de a face o resetare hard pe tabletă - o resetare fabrică

Cum de a face o resetare hard pe tabletă - o resetare fabrică

Reset greu în traducere directă înseamnă repornire dură. Utilizatorul accesează o anumită metodă de a reporni sistemul în diferite cazuri. Practic, atunci când dispozitivul se blochează de sistem, model uitat, sau parola. Acum ne vom uita la modul de a face o resetare hard pe placa, dar înainte ca acesta să fie reamintit faptul că toate datele personale și setările personale vor fi șterse. Cu toate acestea, există unele tipuri de plăci (chiar și pe Windows RT), în cazul în care există depozit special pentru setările personale ale utilizatorului. Deci, în acest ASUS oferă o tehnologie „Flash Disc“ (a nu se confunda cu normală unitatea flash USB sau memoria internă) și HP - iPAQ Fișier Store. Din nou aceleași astfel de dispozitive nu este mult.Cum de a face o resetare hard pe tabletă - o resetare fabrică

Butonul Reset și tot ce se referă la ea

Deci, aveți un buton de resetare pe tabletă. Partea leului de oameni cred că este butonul Hard Reset. De fapt, nu este. Practic se reduce la obișnuitul gadget de acțiune repornire este foarte rar pentru a reseta la setările din fabrică. În timp ce acesta din urmă nu poate fi garantată. Tableta poate merge doar în modul de testare. Cu toate acestea, este necesar să se folosească, dacă ai închis doar o tabletă sau ca o primă modalitate de a ajuta. Cu toate acestea, există o mică problemă. Deja de trei ani, aproape toți producătorii trebuie să-l renunțe, nu pe baza practic a utilizării sale. Ar putea fi atins prin alte butoane, astfel încât eliminarea unui singur buton nu este logic.

Cum de a face o resetare hard pe tabletă - o resetare fabrică

Cum de a face o resetare hard pe tabletă - o resetare fabrică

Butonul de resetare este întotdeauna în interiorul dispozitivului. Pentru a avea acces la aceasta prevăzut cu o dimensiune de deschidere de 1-1,5 mm. Ea a făcut, pentru a evita apăsarea accidentală. Do „Reset“ este necesară atunci când dispozitivul este pornit. Apăsați butonul cu un obiect subțire (un știft, scobitoare) timp de 2-5 secunde.

Cum să resetați tableta la setările din fabrică

Resetarea este foarte simplu și nu înțeleg frica unii oameni sunt asociate cu acest proces. nu trebuie privită doar în ceea ce privește ameliorarea pentru repararea sau refacerea sistemului. Uneori este necesar, de exemplu, vânzarea de gadget terțe părți. De ce ar vrea să vadă contactele, datele de rețea socială, chiar și interogări de căutare pe Google? De ce ar fi în măsură să recupereze (deși, uneori, încă posibil) datele, să aibă acces la fotografii personale și corespondența, etc. Desigur, ai nevoie pentru a arunca totul la vizualizarea inițială.

Cum de a face o resetare hard pe tabletă - o resetare fabrică

Instrucțiuni de resetare hard:

Cum de a face o resetare hard pe tabletă - o resetare fabrică


    1. „Recuperare“ aveți nevoie pentru a merge la modul. Pentru a face acest lucru (tableta off.) Țineți „+“ volum, și apoi faceți clic pe „Power“. Așteptați apariția vibrațiilor și eliberați puterea. Volumul, uneori, trebuie să țină pasul aspectul meniului. În jumătate din cazuri lipsesc apăsarea simultană a butoanelor o combinație a tuturor.
      Cum de a face o resetare hard pe tabletă - o resetare fabrică
    2. Navigarea în meniul este un buton fizic. Selectați șterge datele / setările din fabrică. Probabil că va fi o altă listă. Daca nu sunt bune la limba engleză și nu se poate traduce în scris presa «DA».
    3. Acum, de așteptare pentru câteva minute înainte de sfârșitul tuturor acțiunilor, a căror probe este apariția unui nou meniu în cazul în care vi se va oferi pentru a reporni tableta.

Nu este necesar de fiecare dată să recurgă Hard Reset. Există modalități de a reporni normale, datele de conectare în modul de siguranță, și așa mai departe. Pentru aceasta din urmă, pur și simplu țineți apăsată ambele butoane de volum, de îndată ce aparatul începe să pornească (al doilea ecran de boot). La întrebarea cum să resetați tableta în cazul în care este atârnat, și scoateți bateria nerealistă, există, de asemenea, o cheie fierbinte. Țineți apăsat butonul de pornire timp de 10 secunde, ceea ce va duce la o repornire, indiferent de stat nu a fost o tabletă.

Cum de a face o resetare hard pe tabletă - o resetare fabrică


Alo Reinițializare setări pot fi făcute nu numai din meniul rekaveri. Dacă rekaveri intra nu funcționează, apoi face o resetare prin preferințele tabletei. Introduceți setarea. Derulați la "Backup și resetare" și nu alege "Reset Settings" (kingdia.com/. /.). Dacă această opțiune nu reușește să efectueze, încercați să vă conectați rekaveri de prindere pe butonul de pornire + volum (-). Când volumul + placa de prindere intră în modul intermitent. În cazul în care eul nu funcționează, cel mai bine este să se întoarcă la un popor cu mai multă experiență. Nu pot cu greu la distanță de ajutor, din moment ce el a trebuit să vadă ecranul (personal nu fac), deoarece pe unele modele din meniul rekaveri intra nu este atât de simplu (opțiuni standard nu funcționează). Dacă tableta nu se aprinde și doriți să restaurați rekaveri prin intermediul, nu va ajuta. În acest caz, în general, este necesar să lumineze intermitent - kingdia.com/. /. . Așa că am recomandăm să citiți acest articol - kingdia.com/. /. .

Buna ziua! Am o tableta cu 3G prblemy XL! După ce am nazhiimayu + și puterea este prezentat cu încărcare robotului și în timpul intro-a tabletei, în colțul din stânga jos spune face -Recovery mode.ChTo?

Buna ziua, am o problemă. Tableta texet x-pad navi 8.1 virus. Virusul este eliminat din setările tabletei și nu pot să merg la ei. În acest caz, pentru a face pesete dure care ar elimina virusul și toate programele lăsând doar fabrica?

Multe mulțumiri pentru pont pentru a reseta paroloya grafică. Și ceva ce a fost deja supărat deloc. Ea a lucrat. Excelent. Mulțumesc.

Bodnar Tetyana Citat:

nu comprimat vklyuchaєtsya Lenovo. mozhu nu știu butonul de resetare. pіdskazhіt scho Robit.

Alo Mă puteți ajuta apăsând tasta de pornire și țineți-l pentru a finaliza închidere gadget

nu comprimat vklyuchaєtsya Lenovo. mozhu nu știu butonul de resetare. pіdskazhіt scho Robit.

Buna ziua, am o problemă. Tableta texet x-pad navi 8.1 virus. Virusul este eliminat din setările tabletei și nu pot să merg la ei. În acest caz, pentru a face pesete dure care ar elimina virusul și toate programele lăsând doar fabrica?

Tot ce a făcut după cum este scris. Inclus „șterge datele / setările din fabrică“, apoi a luat rândul „Da - ștergeți toate datele utilizatorului“, apoi a ales „sistem de repornire acum“, a mers pentru a reporni, dar asta nu se schimba, tableta sau nu pornește. Ce altceva se poate face?

Alo Un dispozitiv care urmează să fie descărcate? există un element „Resetarea la setările din fabrică“ în setările. Încercați să faceți o resetare prin intermediul setărilor. Pentru a face acest lucru, accesați Setări \ Arhiva TION și resetare \ resetarea datelor din fabrică. Mai mult, cred că, înțeleg. Dacă nu, atunci eu nici măcar nu știu. Poate că faci ceva greșit, poate că sistemul este buggy. În orice caz, în cazul în sine pentru a reseta nu funcționează, cel mai bine este să se facă referire la repararea sau pentru utilizator mai experimentat.

Ajutor împinge acul buton rezet și se închide și apoi doar se aprinde și nu este ceea ce nu este resetat

Alo Încercați să faceți o resetare folosind butonul de resetare și un setări. Pentru a face acest lucru, accesați Setări \ Arhiva TION și resetare \ resetarea datelor din fabrică. Mai mult, cred că, înțeleg. Dacă nu. Apoi, du-te și face rezet rekaveri greu - v-androide.com/. /. . dacă nu propria lor va reseta dispozitivul, nici prima, nici a doua metodă, cel mai bine este să contactați centrul de service, sau în cazul în care există mai mulți prieteni cu experiență, le cere ajutor.

Cum de a reseta la asus zenpad 10 (modelul p021). deblocare uitat. atunci când apăsați butonul de alimentare și creșteți volumul numai merge de putere în modul de fastboot-l ținând apăsat butonul de pornire timp de 10 secunde. și totul.

Alo Încercați ciupirea micșorarea volumului. Adevărul este că nu-mi amintesc toate combinațiile (fiecare producător face totul pe cont propriu drum). Dar te esența, și după aceea doar încercați diferite combinații. În cazul în care eul nu funcționează, apoi transporta în reparații. Nu pot ajuta la distanță, așa cum aici este necesar să participe la și să încerce. În mod similar, nu-mi amintesc apăsări de taste.