Cum de a face o seră pentru castraveți cu mâinile lor 1

Desigur, variantele de performanță cu efect de seră suficient de rețea, dar aș dori să dea lor pas bine dovedit-pas instrucțiunile de fabricare mâini proprii pliabil cu efect de seră. Voi începe cu inventarul / unealta. Veți avea nevoie de: o lopată. barda. șurubelniță (dacă nu este, și puteți face cu un ciocan). Acum, componente ale serei: un set de arcuri. de film. 3 bar 50x50 mm o lungime de 120 cm și 400 bar 50x50 cm lungime, șuruburi pentru lemn de 75 mm (sau cuie), cele două șipci de lemn 400 cm, un fir subțire sau un șir. Vă recomandăm să începeți cu măsurarea diferenței dintre capetele arcului, deoarece acest lucru va afecta lățimea nervurilor viitorului seră. Lățimea paturilor, este de dorit să facă mai multe centimetri 30-40. Formarea unui pat și fertilizat în mod activ cu îngrășăminte humus și minerale, ascuți pene topor și la scurtă în partea opusă a aceluiași ax în mijloc și pe margini (aliniate vizual pe centrul crestei), astfel încât marginile paturilor nu fărâmița. bar lung se atașează la deja înfundă cu șuruburi sau cuie. Datorita design-cadru stabilit va permite mai dure si arcuri nu pentru a merge adânc în pământ și să fie la aceeași înălțime. Urmatorul arc Strung aproximativ la fiecare două picioare. Vă recomandăm arc ușor pentru a sigila mici unghiile cu o bară orizontală. Un detaliu important: dor de o sârmă subțire sau sfoară prin fiecare dintre arcele, formând astfel un fel de „celulă“. Această manipulare este necesară pentru a se în cele din urmă castraveți năpădite urmau să fie prins „mustață“ lui. Apoi, ia cantitatea necesară a filmului (cu o marjă de pe toate laturile) și clemă la un capăt al filmului între două reechkami. Acest lucru va permite mult mai convenabil pentru a deschide / închide sera. Iar tușa de finisare: un film acoperit cu cărămizi sau ceva greu pe creasta perimetrului. parnichok gata! Poate că sunt prea meticulos spus totul, dar sunt profund convins că mulți au început să se angajeze în grădinărit de la zero, iar aceste detalii le va ajuta în acest sens. Toate cele mai bune și bune recolte, prieteni!

Poate că există un maestru mâinile de aur, care va face un focar perfect pentru castraveți. Dar m-am făcut, nu au materiale și experiență în acest sens. Prima dată - a săpat o zonă dreptunghiulară mică, de 30 de centimetri adâncime. Acolo a plantat semințele de castraveți și se acoperă cu bandă din celofan. Asta e - seră a fost gata. Apoi, fiecare godeu a fost de stabilire doar un borcan pentru un timp și castraveți cresc foarte bine. cadru mai folosit de metal vechi de la poarta. De asemenea se referă la film, dar există o mulțime de ea a fost necesară.

Castravete de sere este format dintr-un cadru și un materiala.Eto de acoperire permite chiar înainte de plantare răsaduri de castraveți, nu se teme de înghețuri de noapte.

Avem un cadru metalic gata făcute, sudate la colțuri și dug.Udoben o seră, ceea ce poate fi mai ușor să-l mutați în fiecare an, în partea de sus a ogorode.S adăpostind cu efect de seră de film și gata.

În funcție de fertilitatea solului, poate fi pre-fertiliza patul de humus sau mai târziu face îngrășământ solubil.

Nu uita în zilele calde, însorite, deschide filmul răsadurilor nu este „ars“.

Cum de a face o seră pentru castraveți cu mâinile lor 1

Prima lui cu efect de seră, am făcut așa cum este ilustrat mai jos

Cum de a face o seră pentru castraveți cu mâinile lor 1

Singurul lucru care a luat în considerare - este partea însorită. Despre restul nu deranja chiar, deși nu se îndepărteze de la „clasici“)

Scoateți jumătate din suprafața baionetă, a pus gunoiul de grajd proaspăt, întoarce pământul înapoi. În continuare ne construim că în fotografie, apă și aterizează într-o zi sau două răsaduri împingeri castravete. Totul. Va crește, astfel încât va fi nicăieri pentru a le-a pus.

Acesta a fost verificat în mod repetat)