Cum de a face o spumă la domiciliu, descrierea procesului și un scurt ghid

Spuma utilizată în viața de zi cu zi, în principal din jur pentru fabricarea de containere de ambalare, spuma pereții caselor izolate, asa cum se face feluri de mâncare mai ușor și solide de unică folosință. Astăzi, în secolul 21, materialul de spumă este atât de necesară în aproape orice domeniu de activitate.Procesul de fabricație a acestui material necesită utilizarea de abur și presiune ridicată, motiv pentru care nu este necesară pentru a asigura producerea de spumă în apartamentul său oraș. Este necesară spațiu de producție bine ventilat, ca fiind foarte dăunătoare pentru substanța corpului este eliberată în timpul procesului de fabricație și uscare ulterioară - formaldehidă. Conform acestui fapt, procesul de producție este mai bine organizat într-o cameră special echipată, sau cel puțin într-un garaj bine ventilat. Dacă sunteți destul de norocoși să dețină o casă privată, apoi aranja producția de spumă ca un mini-magazin de la domiciliu, nu vor fi probleme majore.

Descrierea procesului de fabricație spumă

În primul rând aveți nevoie pentru a face granule de polistiren spuma, este popular denumit în continuare - perlele. Reactorul chimic plasat imediat spumat materiale și sub presiune ridicată intră vaporii încălzite. Ca rezultat al tratamentului cu abur, masa și dimensiunea granulelor a fost crescută cu aproximativ patruzeci de ori.În al doilea pas pe care trebuie să se usuce și umplute cu mărgele de spumă de aer. Pentru a accelera procesul de uscare, puteți utiliza aerul încălzit. După creșterea volumului de granule de polistiren sub influența aburului generat în formarea acestor spații sunt umplute cu un amestec de aer, important acest proces de producție, de obicei durează până la șase ore, la un moment dat.

În sfârșit, ultimul pas este formarea (dând forma dorită). Într-o formă de pre-preparate rambleiate granule expandate și din nou, ca în etapa anterioară, cu ajutorul unui cuplu, ele sunt lipite într-o singură entitate.

spuma prefabricat, trebuie să se acorde o anumită perioadă de timp, nămol, și apoi poate fi tăiată în foi, prin intermediul unui tungsten sfori încordate conectate la baterie. Trebuie subliniat faptul că procesul de producție nu poate fi complet automatizat.

Și tu ar trebui să acorde o atenție la: echipamentul tehnic necesar pentru a începe foile procesul de fabricație a spumei, care este reactoare chimice trebuie să fie achiziționate în avans. Costul este de aproximativ suma de sute de mii sau mai puțin în ruble românești.

Dacă nu există nici bani, atunci acesta poate fi făcută în mod independent, pe cont propriu, descărcarea de desene de instalare pre-Internet. Dar trebuie remarcat faptul că, dacă o spumă de calitate excelentă, iar apoi produce echipamentele sale trebuie să fie, de asemenea, la o altitudine.