Cum de a face o tastatură midi

Profitați de un program special pentru a face MIDI-tastatura unui calculator convențional. De exemplu, FL Studio, tastatura mouse-ul Bome lui, Virtual_MIDI_Keyboard. Descarcă Virtual app pian midi, accesând link-ul de pe vmpk.sourceforge.net. Acest program va remaparea cheile de la tastatură pe care le face să-l utilizați ca un midi.Găsiți vechi sintetizator cu handicap, se scoate din ea un număr de chei, aruncați restul. Se va potrivi cu orice dispozitiv, cel mai important lucru este că, în momentul în care apăsați între cele două contacte este scurtcircuitat. În acest caz, puteți utiliza pentru a face jucărie pian electric pentru copii de la tastatură MIDI lui.

Ia tastatura calculatorului nedorite, acesta trebuie să fie de lucru și să aibă o ieșire USB. Acest lucru este necesar pentru funcționarea simultană a unei tastaturi de calculator și MIDI. Dezasamblați, veți vedea că în momentul apăsării două contacte se închide pe diferite „plenochku“, se pornește de la bord, care, la rândul său, are de asemenea două părți cu contacte. Pe o frunză de hârtie pe care scrie ace corespund ce butoane. Plimbare pe localizarea tastelor pentru a evita confuzia.Solder fiecare lungime tranzacțiile cu carduri de contact de 15-25 cm, cu capătul deposedat. Acest lucru este necesar, astfel încât să nu se lipi firele din cheile de pian la bord, deoarece există un spațiu mic, și va fi mai ușor să le împletească. Ia cheile de un pian, lipire fiecare contact pe tastele de cablare. Vei primi ca urmare a unui număr de chei cu peri.

Ia-o bucată de hârtie cu schema, și răsuciți firele de pian cu fire de la o tastatură de calculator. Deschideți aplicația virtuală pian midi și du-te la tab-ul „Edit“, selectați „Comenzi rapide de la tastatură“ și atribuiți butoanele potrivite la un moment dat. Ieșiți din program. Crearea unui midi-tastatura este finalizată.