Cum de a face o varietate sirenă coada de opțiuni de fabricație cu imagini video

Cum de a face o varietate sirenă coada de opțiuni de fabricație cu imagini video
Costume Mermaid - soluție eficientă pentru orice partid rochie fantezie. Asigurați-vă că nu este atât de dificil la domiciliu, problema principală constă în coadă „pește“. Desigur, în unele cazuri, se poate face fără ea, făcându-l o simulare, de exemplu, purtand o mult mai redus în genunchi și evazate fusta în jos. Dar, în cele mai multe cazuri, o astfel de „coada“ nu arata prea impresionant. Deci, va trebui să lucreze la crearea sa.Pentru a face coada de o sirenă la domiciliu, aveți nevoie de următoarele materiale:

• material elastic în albastru, turcoaz, tonuri de verde sau argintii;

• Veți avea nevoie, de asemenea, un fir de aceeași culoare;

• gumă de spălat;

• foarfece de croitorie;

• din plastic subțire, flexibil, pe care le puteți cumpăra într-un magazin de materiale de construcții;

Poti sa te uiti pentru un model în web finit. Și poți să faci un pic mai ușor - suficient pentru a cerc conturul viitorului Little Mermaid picioarele diluat la ușor, și apoi se adaugă un pic pentru a se suprapun la cusături.

Înainte de a face o sirenă coada ar trebui să măsurați cantitatea necesară de gumă. Acest lucru se face acest lucru - guma de înfășurat în jurul șoldurilor, și apoi - a reunit în jurul picioarelor modelului. benzi elastice nu strânse pentru a nu constrânge în continuare mișcările. Cantitatea primită tăiat în două părți - în porțiuni din spate ale cozii față și. necesitatea Gum cusute pe partea interioară a acestui produs extraordinar, cu tensiune scăzută. După aceea, este necesar să se coase cele două jumătăți ale cozii. Rămâne de a produce o aripioară. Baza pentru aceasta este necesar să se taie plasticul. Apoi, ar trebui să fie acoperite cu material textil, și apoi coase de-a lungul partea de jos a cozii, astfel încât gaura pentru picioare rămân libere. Un astfel de costum este arata foarte eficient cu pantofi cu toc înalt, deoarece aripioara va rămâne în poziție verticală. Dar va trebui să se mute în pași mici.O altă versiune a cozii

costum Mermaid pentru copii, puteți utiliza o altă opțiune. În acest caz, aveți nevoie pentru a găsi un model extrem de redus la fuste lungi până la genunchi. Acest „coada“ necesită fin luxuriante, care pot fi realizate din mai multe navete de tul sau organza. Puteți folosi, de asemenea, dantelă face volane etajate. Că acestea sunt voluminoase, trebuie să introduceți de-a lungul marginilor unei linii de sârmă sau de pescuit subțire. Se poate face la sfârșitul fusta si coada bifurcată reale. Pentru a face acest lucru, taie două elemente identice - față și spate - cu capetele despicate. Ele sunt, de asemenea, tratate cu un zig-zag și inserat de sârmă sau linia de pescuit groasă. picioare Mermaid, desigur, va fi un pic mai Peek de sub fuste, dar într-un astfel de costum ar fi convenabil pentru a muta copilul. Apropo, materialul pentru fusta de a alege flexibil.

pantsuit sirenă

sirenă coada pot fi făcute în proiectarea de pantaloni. rachete de semnalizare tradiționale nu sunt potrivite. Dar puteți alege jambiere strânse, care sunt în partea de jos va fi bordurate cu volane de dantelă și volane de organza. Aceste elemente fac stratificat și să formeze precum și în cazul cu o fusta.

Nu uita pentru a decora o coadă sirenă elemente spectaculoase. Dacă aveți timp și dorință, puteți paillettes sale translucide arma care imită scalelor. Utilizați margele, strasuri, paiete si alte materiale pentru decorare. Din fericire, Internetul și revistele pot acul „spiona“ o mulțime de idei interesante gata. Adesea, aceste detalii și dezvoltă imaginea gata făcute, astfel încât acestea nu sunt mai puțin importante decât tăiat și hrana pentru animale.

Împărtășiți c prietenii tăi: