Cum de a face panglici de flori

Asigurați-vă flori din panglici - activitate foarte simplu chiar și pentru începători. Aceasta este o modalitate foarte bună de a decora proiecte de îmbrăcăminte și crearea de artă din nailon, satin, mătase și alte materiale cu propriile lor mâini. Te îndoiești? Încearcă să facă!


trandafiri panglică

Cum de a face panglici de flori

Acest ghid va învăța cum să facă flori simple, trandafiri cu mâinile lor din satin sau satin. De asemenea, de lungime corespunzătoare, aproape orice material, chiar și șnururile pantofului se va potrivi. Dacă se va umple de o parte, va fi capabil să facă rozete o jumătate de minut!

 1. În primul rând, ridica materialul - sunt esențiale textură și culoare. Culoarea tradițională de trandafiri - rosu sau roz, dar se poate face floare verde sau chiar negru, pentru un efect special. Apoi se taie aproximativ 20 cm: este mai scurt intervalul, cu atât mai dificil de a lucra cu el, mai mult - mai mult tesut rămâne.
 2. Ori banda, astfel încât cele două jumătăți sunt perpendiculare una pe cealaltă. Acea parte a benzii, care este în partea de jos, se aplece la jumătatea distanței. Acum, partea superioară a fost la partea de jos. În acest fel, ambalați banda atâta timp cât nu se termină.
 3. Fixați capetele libere ale benzii între degetul mare și arătător. Nu vă faceți griji pentru proiectarea rezultat - aceasta nu se încadrează în afară, ci pur și simplu va fi extins într-un fel de pătrate acordeon. Acum, să ia un capăt liber al benzii și care deține un al doilea bine, ușor-l trage spre tine, trăgând acordeonului: pliului se vor afla aproape unul de altul, transformându-se în petale. Trăgând panglica până când rozeta nu va fi mărimea potrivită și forma. Nu trageți prea tare - flori pur și simplu se destrame și trebuie să înceapă peste tot din nou.
 4. Cu atenție nod Legați de pe partea din spate pentru a primi trandafiri si aduna excesul de material. Mai bine pentru a transforma un trandafir pe cealaltă parte și împingeți panglica cu degetul până cravată un nod. Nu este nevoie să o facă prea tare, astfel încât petalele nu sunt întoarse.
 5. Primul tău a crescut, a făcut cu propriile sale mâini, gata!

Sfaturi pentru incepatori:

 • Este mai lungă centura, cu atât mai mult puteți face petalele unui trandafir.
 • Pentru meserii de finalizare final poate fi atașat la o bucată de sârmă subțire a crescut ca tulpina și înveliți-l, iar capetele libere de culori pentru panglică decorativă. A se vedea că tulpina a fost proporțională cu floare, altfel va arata urat.
 • Cu cât țesutul, mai clar va fi petale de flori, în cele din urmă. Deci, un material textil din satin moale decât cel din nailon.
 • Lărgirea centura, mai multe flori vor fi, și vice-versa.
 • De trandafiri satin roșu poate face buchete minunate și să le dea pentru sărbători cu o cutie de bomboane de ciocolată. Un cadou făcut cu propriile lor mâini, va fi întotdeauna binevenit.

flori simple pentru incepatori needlewomen

Cum de a face panglici de flori

Pentru a face acest ornament, puteți selecta banda din orice material si orice textura, dar este cel mai frumos să se uite de panglici de satin. Tehnologia de performanță este foarte simplu, chiar și un copil va putea face față cu ea, iar rezultatul este extraordinar de bijuterii interesante și originale, realizate cu propriile sale mâini.

 1. Ziua threading un ac. Se taie o bucată de bandă de aproximativ 30 cm în lungime.
 2. Începând cu fiecare parte în partea de jos, aproape de margine, începeți să introduceți panglica pe un ac cusături mici. In acest fel, coase partea de jos la marginea opusă, extinzându-se pe lungimea firului.
 3. Trageți banda de pe ambele părți, trăgând marginea firului în care este posibil. Acum banda arata ca un fluturas.
 4. Organizarea de transfer rezultând într-un cerc, cravată capetele de fire pe un nod dublu, aduna excesul.
 5. Lipire capetele tăiate ale benzii împreună, astfel încât au uitat în interiorul floare.
 6. După ce adezivul este uscat, aveți nevoie pentru a face o floare plat - l l-au pus sub o presă mică.
 7. În centrul de flori Lipiti butonul, astfel încât să acopere cusătura, și lăsați să se usuce lipici.
 8. Lucrarea este completă! Aceste flori pot fi folosite ca broșe, butoane sau bijuterii - totul depinde de dimensiunile imaginația și meserii.


 • Dacă doriți să dea o imagine originală floare de design, puteți face la jumătatea distanței diferite dimensiuni, culori și texturi: lipici doar butoanele de pe diferite între ele prin intermediul Melt. Acesta poate fi, de asemenea, se împrăștie cu lipici și se presară mijlocul unui șirag de mărgele sau mărgele mici. Nimeni chiar ghicit că a fost creat cu propriile sale mâini!

Rose de panglici de satin

Cum de a face panglici de flori

Acum știi cum să facă propriile lor mâini de panglici de satin inimitabil trandafir de o alta, mult mai complexă. Aceste flori din panglici perfecte pentru o mare de proiecte de design. Ele pot fi folosite în buchete, boutonnieres, curele și curele, rochie, pantofi si sandale, ca ornamente de păr, adăugați slipcovers pentru decorare mobilier, etc.

Materialele pe care le avea nevoie de:

 • 1,2 m banda de satin latime de 4 cm.
 • Foarfece.
 • Ac.
 • Subiect.
 1. In ziua fir un ac și se leagă la capetele mănunchiului. Ori un colț la mijlocul lățimii panglicii și coase câteva cusături. Acesta va fi începutul centrul florii.
 2. Acum, înfășurați panglica spre celălalt capăt al unui colț de legat. Este necesar să se facă 5-6 revoluții - trebuie să fie format un cilindru îngust. Fixați baza cilindrului câteva copci.
 3. Partea liberă a benzii în partea dreaptă a unghiului de îndoire cilindru 45˚ în jos. Înfășurat în interiorul unui cilindru, în timp ce clapeta nu va mai fi vizibil. Secure toate straturile împletit cilindru. Tu forma aceste petale de trandafir.
 4. Repetați pasul 3 pentru întreaga lungime a benzii.
 5. Ultima pliere este făcută la capătul panglicii și cu atenție suturat la floarea principală.
 6. rozetă incredibil de frumos gata!
 • Prin variația unghiului de îndoire și întindere a benzii, puteți varia trandafiri aspectul

Flori, din care procesul de fabricație este descris mai jos, este un pic mai greu de făcut mai devreme, dar rezultatul va depăși toate așteptările.

flori ondulate benzi de sârmă

Cum de a face panglici de flori

Aceste elemente gherghef de panglici de satin cu sârmă seamănă cu bujori - pufos și rotund. Ei pot face un ornament pentru păr sau atașați la rochie.

Materiale și instrumente:

 • 2-4 m cu o panglică de sârmă (toate în funcție de cât de mare volum și flori pe care doriți), lățimea poate fi orice, de la ea depinde și de apariția de artefacte.
 • Gros ac lung sau quilting ac.
 • O bucată de pâslă sau alt material dens.
 • clip de păr sau PIN-ul, sau ambele.
 1. Trageți un capăt al firului, astfel încât banda a început să se adune într-un fel de jabou. Colecta întreaga lungime a acestei metode. La ambele capete ale concediu la capătul liber al firului, se fixează capetele, astfel încât să nu interfereze în activitatea ulterioară.
 2. De la marginea de pe care sapa, începe ambalaj banda din interior. Face câteva ture și sigur două-trei copci.
 3. Mai înfășurare bandă și să consolideze fiecare buclă, împletit prin toate straturile de cusături în cruce. Când devine dificil de a împinge acul este fixat la rândul precedent.
 4. Ajungând la capătul benzii, Tuck într-o tăietură deschisă și suturat la baza florii. Srezh toate exces de sârmă se termină.
 5. Tăiați un cerc de un pic mai mult simțit decât dimensiunea bazei de flori și dreptunghiului. Coase un dreptunghi pentru cele două margini opuse ale piesei rotunde. În marginea unfiled poate fi introdus un cod PIN sau păr clip.
 6. cusături Blind atașați pâsla la sol.
 7. Munca este terminat!

Opțiunile cu privire la modul de a face propriile mâini flori de panglici de satin sau segmente de orice țesut, există o varietate mare. De-a lungul timpului, tot mai mult de calificare, puteți face aranjamente florale unice și a inventa tehnologia lor de fabricație. Învață această afacere interesantă a copiilor săi, și veți fi împreună cu propriile lor mâini, care transportă frumusețea în lumea noastră!