Cum de a face panourile de tavan cu propriile lor mâini

Panouri de tavan cu propriile lor mâini este capabil de a face chiar și un adolescent. Principalul lucru - corect ales de instrucțiuni și trebuie să fie atent. Aceasta este una dintre cele mai simple și mai ieftine opțiuni de finisare a plafonului. Acesta este de obicei instalat în băi și toalete, coridoare, uneori, în zonele rezidențiale. 1. rezistență la umezeală excelentă. Datorită lui, și anume panouri din PVC sunt montate pe tavan baie.
 2. Ușurința de îngrijire. Este suficient ștergându, ocazional, o cârpă uscată sau umedă. Toate poluarea este foarte simplu eliminate.
 3. Versatilitate. Ei furnir loggii și balcoane.
 4. construcție plafon din material plastic este capabil de a ascunde orice defecte în tavan (chiar și la scară mare și cea mai semnificativă), utilități (cabluri electrice, conducte, cabluri). Acesta vă permite să construiască în centrul atenției elemente.

Cum de a face panourile de tavan cu propriile lor mâini

Pot alege orice compoziție de interior

Articole din PVC sunt prezentate în magazine într-o gamă largă. Acolo perete (rigid și greu), tavan (lumină, dar suficient de fragil). Plafonul - un fragil, chiar și o presă de mână mică sau instrument de asamblare este în măsură să părăsească adâncitura, și strica aspectul. Lucrul cu ei necesită o îngrijire specială și de îngrijire.

Ele pot varia foarte mult în lățime, textură și culoare. Uneori suprafața imită lemnul, marmura sau alte materiale de finisare populare. Unele tipuri de croitor-a făcut în așa fel încât să creeze iluzia unui plafon placare cu plăci de lemn. Alții oferă o imagine de ansamblu a unui monolit, mai ales atunci când sunt privite superficial.

panouri din PVC pot fi:

 1. Lucioasă, acoperite cu un lac special.
 2. Mat neacoperite.
 3. Colorate sau cu model. În acest caz, fabricarea tehnologiei materialelor de construcție sunt după cum urmează:

• transfer de imagine de fuziune cel mai economic și formă comună;

• echipament special a făcut o imprimare directă cu rezoluție înaltă; astfel, simulate structuri și modele cu o multitudine de nuanțe și culori (marmura, lemn).

Este important să nu facă o greșeală și să cumpere lucruri de calitate, indiferent de modul in care structura si culoare paleta poate poseda.

Cum de a face panourile de tavan cu propriile lor mâini

Produsele Plafonul prezentate diferite în textură, relief și opțiuni de paleta coloristica

Cum de a face panourile de tavan cu propriile lor mâini

Opțiune plafon din material plastic - suport de construcție cu alternante mată și crom scoate în evidență

Start necesar pentru a calcula numărul exact de elemente de fixare și de ei înșiși elementele.

 1. În primul rând aveți nevoie pentru a calcula aria exactă a plafonului (multiplica lungimea laturilor sale). Apoi, numărul rezultat este împărțit la suprafața primei părți (este listat pe ambalaj). La aceasta, se adaugă numărul de 20-15%, rotunjirea la un număr mai mare. Această sumă ar trebui să fie alocate pe segmentul.
 2. Se calculează numărul necesar de profil de montaj. Desenați o diagramă a plafonului, respectând scara de dimensiunea sa. Desenați linii paralele de-a lungul primei părți a acesteia. Aceste linii vor servi drept marcaje pentru fixarea profilelor de montare. Se crede că distanța optimă între profilurile paralele-aranjate egal cu 50-61 cm. Pe baza acestei contoriza numărul total de profil.
 3. Pentru a face profilul perimetrului de tavan, pentru a primi un design UD dur. Pentru a monta bare transversale (în cazul în care acestea sunt, în general, ele sunt utilizate numai în zone întinse peste 6m2), să ia o brichetă - CD.
 4. Apoi, se calculează consumul de elemente de fixare necesare pentru profile si elemente de plafon din PVC. Pentru a face această notă la tavan elementele de fixare în sine profilele de montaj (1 diblu 0,5 m profil) și elementele de fixare folosite pentru fixarea panourilor pe profile. Necesită șuruburi cu o palarii destul de largă. Cumpara-le la rata de 1 buc. 0,5 părți de lungime m.
 5. Uneori ai nevoie pentru a calcula numărul de muluri plafon. El închide decalajul bine. Pentru a achiziționa cantitatea corectă a întregului perimetru al divide prin 3 (aceasta este lungimea standard a produsului). Apoi, rotunjite la un multiplu de 3 m într-un mare fel.


Cum de a face panourile de tavan cu propriile lor mâini

 1. Folosind nivelul clădirii, este necesar să se partiționează linia profilului de fixare (UD) în jurul perimetrului de tavan, încercând în același timp pentru a atinge planul orizontal ideal. Trebuie să se retragă din plafonul de la 5 la 10 cm, uneori mai mult. Totul depinde de curbura sa și dimensiunea corpuri de iluminat. În această lucrare, utilizați o măsură de bandă și un nivel de apă.
 2. Profilul pe perimetrul strâns atașat la perete. Este necesar să se evite golurile și crevase. Pentru placa montată profilului transversal (CD) - panoul fundație montaj.
 3. Apoi, la benzile care sunt fixate pe un design perimetru montaj mulaje de profil în formă de L (utilizând șuruburi).
 4. Înainte de a începe să umple spațiul panourilor, este necesar pentru a deschide toate comunicațiile interne ascunse (conducte, fire), fac găuri în detaliu sub lumina reflectoarelor.
 5. montare directă pornește întotdeauna de la perete. Se taie exact de-a lungul întregii lungimi a tavanului, folosind un mic ferăstrău (mai bine - pe metal).
 6. Primul panou este foarte strâns inserat în profilul pregătit în formă de L este fixat pe toată lungimea șuruburilor și se introduc următoarele strâns între ele și sunt atașate la profilul șinelor.
 7. Dacă aveți planuri de a decora în continuare plafonul unei plinte, nu uitați să lichideze panourile montate pe margine în benzile în formă de L ale pereților de capăt.
 8. De obicei, cel mai dificil de montat ultimul detaliu. Lățimea sa este adesea necesar să se adapteze la distanta, care este lăsată la perete. După care a fost foarte atent inserată în bara în formă de L.

Cum de a face panourile de tavan cu propriile lor mâini

Secvența de instalare de corpuri în tavan plastic

În cazul în care cap de afis a venit cu ușurință, atunci pot exista unele probleme. Ei trebuie să fie în măsură să prevină.

 1. Este foarte posibil apariția mirosurilor neplăcute în baie, un dulap sau o altă cameră. De obicei, acest lucru se datorează mucegai și ciuperci se vor multiplica sub potdelkoy. Prin urmare, suprafața trebuie să fie pre-tratate cu soluții speciale.
 2. Nu lipi cuie lichid de plastic direct pe beton - este lipsa inacceptabilă de ventilație între căptușeală și tavan.
 3. Tratați atenți la calitatea de plastic. Din această perioadă a vieții sale depinde. Alungare ieftin, exista riscul de tavan, deforma rapid, decolora, cu efecte toxice. Ieftine din PVC dezamagi transparență. Dacă activați lumina, trebuie doar să apară toate comunicațiile interne.
 4. Nu uita firele conductoare paralele. De ce să fac ceva amintesc de multe ori după ce a făcut. Asigurați-vă că pentru a verifica luminile înainte de instalare.
 5. Uneori, în timpul instalării în locul profilului metalic necesar folosit scânduri de lemn și bastoane, în loc de șuruburi - do panouri capse reperare. Mulți cred că este mai ușor și mai ieftin. Ulterior, cu toate acestea, astfel de dispozitive nu achita, aplicarea lor se transformă mari probleme (în special în zonele în care există crescut nivelul de umiditate). Wet de bază, din lemn uscat, în mod inevitabil, deformat, distorsionat, care rezultă în aspectul exterior răsfățat de tavan, și, uneori, - întreaga structură se prăbușește.

Cum de a face panourile de tavan cu propriile lor mâini

Tavane suspendate din PVC - o soluție excelentă pentru decorarea loggia

Toate aceste recomandări simple, enumerate în acest articol va fi un indiciu mare. Dobândi materialele de calitate necesare, stoc timp și răbdare și să fie pregătit să facă totul în conformitate cu instrucțiunile.

Este posibil ca demonstrație vizuală va ajuta să stăpânească mai bine tehnologia dispozitivului de tavan din panouri de plastic practice:

 • Cum să conectați mașina de spălat cu mâinile la alimentarea cu apă sau rezervor
 • Ridicarea de sarcini, fără echipament special - cum să calculeze și să facă abordate cu propriile mâini
 • Cum de a utiliza diferite tipuri de testere și consiliere cu privire la alegerea unui multimetru
 • Ce este screper - răzuire tehnica si fabricarea propriile lor mâini