Cum de a face pantofi pentru păpuși

Cum de a face pantofi pentru păpuși
Acest articol oferă două opțiuni pentru crearea botinochek - mai complicate și mai simple. Care dintre ele pentru a alege - pentru a rezolva singuri fiecare craftswomen. Potrivit pentru începători a doua cale - este mai puțin costisitoare și timpul și materialele. Pentru cei care doresc ceva un pic mai serios - Vă recomandăm să acorde o atenție la primul mod de a crea pantofi pentru o păpușă.Deci, prima cale.

Aceasta presupune existența stocurilor. Pantofi într-o afacere de pantofi - lucru corect și nu de mult interschimbabile. Cu toate acestea, există o lacună. Puteți lua un picior de papusa si de a folosi ca un bloc, ci mai degrabă să ia ambele picioare papusa - pentru că avem nevoie de tampoane simetrice. Pentru a netezi bumps au început degetele de relief, am încercat să bandă infasoara fiecare picior, încercând să le dea aceeași formă. În continuare, mă voi referi la aceste părți de pantofi picioare împachetate.

Notă: Această metodă este de înlocuire pad adecvat, cu excepția cazului în care vorbim despre picioare de plastic cu o bandă, care pot fi apoi eliminate. Sau, în cazul în care se presupune că pantofii să fie detașabile și lipite la picioare, care nu este, de asemenea, excluse.

Dar noi vorbim despre pantofi detașabile, astfel încât este necesar ca era „ca oameni.“ Ei bine, sau cel puțin similare. Dacă suntem mulțumiți de ceea ce au văzut rezultatul, vom merge la singurul model. Ia papusa picior, pune-l pe hârtie și scoate afară. Neregularități aducem un creion pentru a netezi liniile și se taie. Modelul interior unic este gata. Acum aveți nevoie pentru a face talpii model - este tăiat la 1-2 mm mai mare de jur împrejur. tălpi interioare decupate din carton, și externe - de preferință din carton texturat. Am tăiat talpa exterioară din carton, hârtie lipite peste cu tentă de bronz strălucitor. Detaliile sunt tăiate în perechi, în imagine în oglindă, desigur. Acum taie și se taie tocuri și adeziv PVA lipici la talpa exterioară. După uscarea completă a adezivului până când vom aduce singura netezimea margine în utilizarea piei. Vopseaua marginea unui marker negru.

Cum de a face pantofi pentru păpuși

Cum de a face pantofi pentru păpuși

Apoi, face un model al părților frontale și posterioare ale pantofului prin întinderea unui bloc de țesut umed clapa subțire. Bazându-se pe materialul despre ceea ce vrem să vedem în piele. Cut. Dacă este necesar, vom ajusta. Și așa de câteva ori, până când modelul începe să ne convine. Apoi transferat la modelul pe piele și se taie. Se umezește pielea cu apă și se întind partea frontală a primei pe bloc și da să se usuce, apoi spatele - da uscat. În timpul utilizării înșirare fir rezistent, care va ajuta atât pentru a strânge pielea de pe bloc. Am tras în portbagaj față direct de pe tastatura, iar partea din spate a - deja introdusă în interiorul tălpii interioare. Faceți găurile pentru șireturi.Se prepară welt. Pentru aceasta măsoară lungimea circumferinței tălpii 2 și se taie fâșii de lungimea pielii cu o toleranță de 0,5 - 1 cm prin lipire. Capătul fiecărei benzi au nevoie de rărire prin răzuire sau tăierea parte a grosimii pielii. Am folosit șmirghel. Apoi, lipici viitorul Welt. Ori de-a lungul. Ia un cablu subțire, a pus-o într-un lipici și lipici Moment transparent. Până când adezivul sa uscat, formează un inel oval plat, care seamănă cu forma aproximativă a tălpii. Apoi, lipici cu atenție pe conturul exterior al tălpii. Se pare frumos. Ia-carton, tăiate ovale mici pentru a închide nișa și să le lipească în interior așa cum se arată în fotografie.

Cum de a face pantofi pentru păpuși
Cum de a face pantofi pentru păpuși

Să ne tălpi interioare. În mod ideal, nu-i-ar strica să se așeze pe captuseala, dar mi-a plăcut și așa. Prin talpa interioară ar trebui să fie lipite mai întâi deget de la picior și apoi se suprapun toc. Între aceste două acțiuni ar trebui să fie tăiate din fila piele de orice formă și lipici din față la partea de sus. Cum atenție lipici partea de sus a pantofului? Pentru a face acest lucru în etapa de îndepărtare din părțile de încălțăminte din piele sfarogit nevoie foarfece mici sau lamă cu grijă pentru a tăia toate șifonare proeminente inutile pe fund. Apoi, asigurați-vă că marginile de încleiere ale tălpii în care nu se vor suprapune. Apoi, atașați talpa interioară a pantofului, aliniați și lipi pe linia de cote în cursul scoate piesele suplimentare rămase și, în același timp, trăgând pielea de pe bloc. Clay Moment se descurcă cu această sarcină, înțeles imediat. Ei bine, principalul lucru se face.

Cum de a face pantofi pentru păpuși

Acum trebuie să se răspândească lipici pe ambele părți ale pantofului, și combină-le ferm presate împreună. Pantofii sunt gata! Rămâne de a insera funii sau panglici. Puteți utiliza, de asemenea dungi subtiri decupate din piele.

A doua metodă de fabricare a botinochek papusa

Desigur, ar fi de dorit să aibă pantofi pentru o păpușă ca un cadou - a făcut în conformitate cu normele: pentru fabricarea de tampoane, crearea unui model, prin atașarea ramă, tălpi interioare și exterioare, precum și utilizarea în lor sapozhnichih lucru termeni precum Berecz, căpută, toc, și altele.

Cu toate acestea, această parte a articolului spune despre modul de a face din piele pentru Pupa pantof neprofesionist, primitiv, timp de 20 de minute și cu costuri reduse. Și ei se vor uita pe papusa la fel cum ar fi pantofi, aproximativ în formă de pantofi sau botine din piele. Pentru incepatori kukolnits care mă găsesc, și este destul de o opțiune potrivită, chiar dacă în adâncul sper că va veni timpul când voi face întotdeauna doar mai grave pantofului sau papucul.

Pentru a crea modelul tălpii trebuie să descrie piciorul păpușă din tablă gem sau alt material care are o grosime de 2-5 mm. De ce avem nevoie de o astfel de talpă groasă? Adevărul este că, atunci când ne menținem pielea ei, trebuie să existe o zonă de setare de-a lungul marginii tălpii. Cu alte cuvinte, pielea este ținut la tălpi de pantofi. Se taie talpa rezultată. Apoi se măsoară printr-un cerc și o lungime de bandă tăiate din piele cu coasere sau, mai degrabă, lipire. - 0.5 cm Înălțimea benzii pielii poate varia - măsură de înălțimea dorită tocuri de pantofi și ia ca bază.

Acum răspândit un super-lipici pe marginea tălpii și lipici o fâșie de piele într-un cerc, la sfârșitul puțin suprapunere. Doar nu imediat, ci treptat, în porții mici. Toate.

Cum de a face pantofi pentru păpuși

Rămâne să se stabilească pliurile aplatizate în partea din față și o sulă face găuri pentru șireturi. Pantoful, făcută într-un mod simplu, să fie gata.

Cum de a face pantofi pentru păpuși

Crăciun cizme din stofa

Cum de a face pantofi pentru păpuși

Cum de a face pantofi pentru păpuși