Cum de a face pentru ei înșiși Ward nauz în cele mai bune tradiții slave păgâne

Cum de a face pentru ei înșiși cel mai bun din episcopie nauz tradițiile păgâne slave. Cum de a face propriile lor farmece și talismane nauzy la domiciliu

Nauz este format din unul sau mai multe pandantive, purtate și ușor de purtat în jurul gâtului. Aceste pandantive în zilele vechi au fost în mare parte ierburi, rădăcini, bucăți de lemn, figurine din metal. În plus față de aceste secții în medicamente nauzy legate și diferite (cărbune, sare, sulf, aripi de liliac, cap de șarpe și piele, cozi de șopârlă), pe care oamenii superstițioși atribuite puteri magice, împreună cu reale eficiente amulete - lemn, pietre, rădăcini și frunze de ierburi și m. p.acțiune

Talismane și amulete protejate și tratate pentru diverse boli si necazuri. Componentele utilizate în nauzah, sa schimbat, „în căutarea pentru un fel de neputință.“ Chiar și în epoca creștinismului în nauzah de multe ori devin tămâie uzate, prin urmare, un alt nume său - amuletă. Strămoșii noștri au crezut că nauzy - un amuletă puternic de siguranță împotriva demonilor, vrăjitorii, corupția, deochi, boli. noduri de vânzări legate Nauza, ele sunt „atașați la sănătatea lui.“

Cum de a face pentru ei înșiși Ward nauz în cele mai bune tradiții slave păgâne


Deci, am văzut că nauzy - vechi, uitat nemeritat metoda poporului român de a face cu adversitate și modul de a te proteja de rău. În nauza bazat pe conceptul de ceva legat, prin urmare, se poate spune că este format din două părți - componenta de protecție sau curativă și componenta externă, cum ar fi cârpe, care este fixat ward. Prin nodurile sale nauz sporește puterea magică a unui talisman legat de el. După asamblare, așa cum am văzut, are o mare energie. noduri simbolism de protecție bazate pe alungarea spiritelor rele. În Islam, de exemplu, barba cravată nodul pe care Satana ademenea planuri.

La fabricarea de nauza pentru care o faci - pentru tine sau pentru un iubit-o, în principiu, nu contează. Cel mai important lucru - voința ta bună, puterea ta mentală, încorporate în nauz atunci când acesta este creat. Chiar dacă faci ceva greșit, de exemplu, trage un copac nu este simbolul corect al soarelui, energia si inexactitățile tale tweak credință. Pe de altă parte, dacă nu crezi în ceea ce faci, atunci, în mod evident, și energia pe care ați creat va fi nauza scăzută.


Ne vom uita la cele trei cele mai comune tipuri de nauzov. Acestea pot fi împărțite în două grupe - nauz fără „umplutură Farmecul“ și două nauza cu „umplutură“. Puteți pune în delfin argint nauz și o crenguta de sunătoare, sau adăugați-l cu scândură de stejar pârjolit semn ei de soare. Restricții speciale în talismane amenajare și amulete din nauze nu există, dar nu uitați - ele nu trebuie să fie prea mult! La urma urmei, puterea ei derivă inițial; de la tine atunci când le faci cu talismanul său, va trebui să investească în ele o bucată de energie. În plus, ei atrag puterea lor în încrederea în el. Dacă aveți încredere în amuletele - te ajuta daca ai atârna în jurul gâtului de treizeci de diferite ramuri, rădăcini, cifre și caractere, atunci nu crezi cu adevărat în ele! Și dacă da, atunci efectul tuturor treizeci va fi mai mică decât una, care aveți deplină încredere.

Cum de a face pentru ei înșiși Ward nauz în cele mai bune tradiții slave păgâne


Pentru fabricarea de prima vom avea nevoie de o curea din piele sau frânghie este de aproximativ un metru lungime. Aceasta va fi cea mai simplă nauz constând numai din noduri. Marcați mijlocul curelei și să înceapă de la acest punct pentru a lega un nod. Poate tricot unitate de orice configurație - este importantă, nu forma, și important nod transmis energia, este important ceea ce crezi. Legarea primul nod, repetă pentru tine scopul pentru care o faci. De exemplu, dacă doriți, pentru a evita să fie chinuit de stres, se repetă: „Lăsați această unitate nu se va lăsa stres și slăbiciune spirituală nici o putere asupra mea!“ Forma de exprimare nu este din nou critică. Principalul lucru este că a fost în mod clar articulat, înțeles tu însuți. Acorde o atenție! Scopul este de a fi natural, desigur, aveți nevoie - adică, ar trebui să curgă de la nevoile tale naturale.

acțiune

Dacă aspiră la sănătate și oberezheniyu de rău nauz te ajuta. Dacă doriți o casă în Insulele Canare - nu da vina pe mine dacă ajutorul nu așteaptă. Deci, ați impus un nod în mijlocul de frânghie sau curea dumneavoastră. Acum impune a doua și a treia unitate de pe partea de sus a acesteia, spunând sau de gândire până la fel ca și la început. Atunci când cele trei noduri, impuse unul pe altul, gata, poate fi considerată ea însăși nauz finaliza. Cu toate acestea, puteți impune două mai mult de asamblare - în stânga și dreapta principal, aceeași distanță. Scopul acestor unități trebuie să fie diferită de destinația principală! Cel mai important - nu exagera, nu pulverizați puterea lor. Nu este necesar să zeci tricot de site-uri pentru toate ocaziile - cel mai bine este de a selecta trei flagel majore față de care v-ar dori să oberechsya. Asigurați-o unitate centrală de mare, format din trei - împotriva celor mai semnificative - si doua mai mici - împotriva necazuri mai puțin.


Cum de a face pentru ei înșiși Ward nauz în cele mai bune tradiții slave păgâne


Dacă nu vă puteți concentra în cazul în care capul urca gânduri străine cu privire la problemele, vecin alcoolic, că fiul a adus înapoi de la școală doi, ar trebui să amâne nauza de producție. Relaxați-vă pentru un timp, poate că durează câteva zile, în momentul în care va fi capabil să re-începe producția nauza. Bunica-înțelept femeie, care mi-a explicat întreaga nauza tehnologia de fabricație, a declarat că nauz va lăsa să știi când poți face. Tocmai ai simți că acum sunteți dispus să pună în ea la fel de mult emoții pozitive, dragoste și bunătate. Dacă simți - nauz va fi ajutor deosebit de puternic și protector.

Cum de a face pentru ei înșiși Ward nauz în cele mai bune tradiții slave păgâne


Ar fi mai bine dacă va purta nauz pe aceeași curea, pe care l-ați legat, așa curea pentru aceste scopuri alege destul de mult timp.
În general, lungimea dantelă depinde de scopul pentru care purta nauz: de obicei, acesta este purtat la nivelul inimii, dar dacă, să zicem, vrei ca el să te ajute la orice pulmonar sau a bronhiilor - astm, pneumonie, și așa mai departe. . atunci ar fi oportun să fie plasate direct lângă zonele cu probleme.

Cum de a face pentru ei înșiși Ward nauz în cele mai bune tradiții slave păgâne

Cum de a face pentru ei înșiși Ward nauz în cele mai bune tradiții slave păgâne

Există o opinie că este necesară în fabricarea nauza prisheptyvat diverse farmece speciale. Și ce să fac, dacă nu știi de conspirații? Nu vă faceți griji, există un tip comun de teren, care ajută atunci când se lucrează cu nodurile care le face asistenții dumneavoastră de încredere. Acest teren poate fi găsit în multe cărți vechi, este valabil în toate situațiile, atunci când cravată noduri, nu numai în nauzah. Iată complot:

„Leagă, spune vrăjitorul și vrăjitoarea, salvie și salvie și sluga upirtsu (numele tau) nu mysliti rău de călugăr, de la Czernica, de la fată frumoasă, de la alb cu părul, de la negru cu părul, din părul roșu, de la blond, de un singur ochi, raznoglazogo și de la upirtsa și elegant din LIH, și răul de probleme. "


Acest teren poate fi modificat pe placul dumneavoastră, dacă faci nauz de boli, mai multă atenție în complot ia o cerere pentru a proteja împotriva bolii dacă faci nauz de deochi - este ideea de deochi și de a proteja de la ea.
Puteți adăuga, de asemenea, că parcela - doar forma exterioară a încărcării pe cale orală nauza energia bună. Dacă ai ceva de spus sau nu spun așa, așa cum este scris, nu există nimic în această teribilă acolo - este dominat de gandurile tale, aura ta, credința ta.

Cu cât vă gândiți, cât devii mai puternic în dorința de a ajuta la acea persoană și, prin urmare, cu atât mai eficient va fi de ajutor!
Citiți cu atenție tabelele și secțiuni, care se ocupă cu proprietățile metalelor, pietre, iarbă și copaci. Amintiți-vă că alegerea potrivită a unui talisman sau amuleta pentru nauza - cheia pentru puterea lui!


nauzov Aplicație pentru oberezhnyh

Pentru mai multe zeci de generații de femei studiate nauznitsy proprietatile diferitelor plante aromatice, plante și minerale. Sarlatanie a fost ereditară și trecut de la mama la fiica timp de secole. După ce a trecut de secol, această dovili cunoaștere până în prezent. Ierburi și combinarea lor, studiul antic vrăjitoarea, conservate în manualul medical și „secolele Trawniki» XVI-XVII și au reprezentat două treimi din farmacologia luminat secolul al XIX-lea.
Casa pentru strămoșii noștri a fost o adevărată fortăreață, protejează o persoană din numeroase; Pericolele el la fiecare pas. Omul a avut ajutoare - casa, ovinnik, alte creaturi mistice prietenoase, de a proteja curte, porți, hambar. În plus, casa și alte clădiri au fost protejate fir, care a avut în primul rând o funcție oberezhnuyu mistică, și apoi tăiați. Lăsând casa, oamenii bazat pe puterea de modele oberezhnyh, brodate pe haine, complet cu semne-ca vraja. Foarte special, rol foarte important jucat nauzy ca oamenii purtau în jurul gâtului, agățate pe mâinile sale.
Astfel, strămoșii noștri nu spre deosebire de caractere individuale și să măsoare forțele răului, și un sistem complex de secții.

Nauzy au fost extrem de diversă în metoda de fabricație și în funcțiile lor. Unele nauzy fabricate sub formă de saci cu un talisman, care pe un cablu sau lanț de purtat în jurul gâtului, în timp ce altele - prin înfășurarea sau a unui obiect legat cu banda. Ca oberezhnogo supus nauza folosit lucruri cu totul diferite - săbii de metal mici și ierburi uscate, simboluri ale zeități păgâne și hârtie cu rugăciuni creștine.
Să ne amintim, ce au fost prima nauzy ceea ce a însemnat ei. În vremurile păgâne nauzy a evoluat dintr-o combinație de elemente de harnașament și figurine magice oberezhnyh, copii mici ale obiectelor. O varietate de articole legate de nauzy și purtat în jurul gâtului, protejând de rău.

Diferite persoane folosesc diferite simboluri în amulete și farmecele lor, dar există unele generale, foarte important și puternic.