Cum de a face persoana râde timp de cinci minute

Cum de a face persoana râde timp de cinci minute

Tu nu va crede, dar rețete, modul de a face râs tulbure orice persoană angajată gelotologiya specială știință. Gelotologi considerate psihoterapeuti si exercitarea lor - o modalitate buna de a scapa de depresie. Am decis să creeze un gelotologa național de referință medicale și a apelat la experți naționali, cei care lucrează în agențiile de evenimente și fără râs și aplauze de scena nu dispare.Cum de a face persoana râde timp de cinci minute?

Cum de a face persoana râde timp de cinci minute

Svetlana Artistova, MP "surpriză"
Îmi place când oamenii să se distreze, și ei zâmbesc. Când văd un om cu ochi tristi - am început să-l gâdil la smeshinki a apărut în ochii lui. Și apoi, pentru a fixa fata de starea de spirit Crampe amuzant și-i dea un bomboane! Dacă acest lucru nu funcționează, atunci îl întreb vocea desenelor animate: „De ce-ai mâncat tristețe“ - și începe automat să-mi răspundă la aceeași voce ... Cinci minute mai târziu, cei doi râs.

Cum de a face persoana râde timp de cinci minute


Evgeny Grigoriev, PA "Fiesta"
Ca un copil, am un simț al umorului nu exista. Am văzut că fetele mici prefera băieți fără obiceiuri proaste, frumoase și, mai presus de toate, un joker practic. Apoi am început să lucreze la tine: citit toate glumele - nu a ajutat, repetat tot felul de fețe în oglindă - nu este o opțiune, apoi imitat ași de acest gen cu Nikulin Khazanov - De asemenea, nu a funcționat. Secretul este, de fapt, situată pe suprafața: Cel mai important lucru este să nu ezite, să nu fie teamă să arate ridicol și de a fi tu însuți, și tot ce se face se face cu sinceritate și cu un zâmbet.

Cum de a face persoana râde timp de cinci minute

Evgeniya Redichkina TM "caz special"
Când doriți să interlocutor zâmbit, întotdeauna acționând pe principiul „zâmbet zi sumbru luminos“, adică mi se zâmbesc. Este mult mai dificil de a obține un zâmbet a fost mireasa nervos mâine a cărui nuntă, și pe stradă este turnarea de ploaie și vreme sincer josnic. În astfel de momente, cel mai bine este să spunem că ea a așteptat atât de mult pentru această zi și-a făcut atât de mult pentru ca acesta să fie perfect, că acum este necesar să zâmbească, și nimeni sau nimic nu lasă să se strice această zi!

Cum de a face persoana râde timp de cinci minute

Svetlana Zateyka, "Tutti Frutti"
Cum de a aduce un zâmbet? Răspunsul este foarte simplu: zâmbet la lume si va zâmbet pentru tine în schimb! Iar pentru o anumită persoană, puteți cânta un cântec amuzant, ilustrând diverse trafic ridicol.
Chiar dacă nu ați primit fețele - cu atât mai bine va fi chiar mai amuzant.

Pentru rasmishyt umană îl Tickle și totul va fi bine.