Cum de a face poarta foii trapezoidală cu mâinile sale - instrucțiuni cu fotografii

Cum de a face poarta foii trapezoidală cu mâinile sale - instrucțiuni cu fotografii
Dacă sunteți la îndemână cu geometria și sudura mașinii - să nu fie ușor de a face poarta foii trapezoidală cu mâinile. profmateriale - material de versatil pentru poarta. Chiar dacă site-ul dvs. a fost construit din lemn. gard de cărămidă sau combinate pentru a se potrivi-l poarta de intrare a acestui profil de închiriere de diferite culori. Structura poate fi articulată sau glisante. Vom vorbi despre modul de a face o clapă articulată - cea mai simplă opțiune pentru munca independentă.Profesioniștii recomandă să utilizeze facilitățile foii de perete trapezoidal structură leagăn, care este marcat printr-o literă „C“.

O astfel de rulare este fabricat dintr-un oțel galvanizat subțire, cu o înălțime mică margine. Pentru instalarea poarta este importanta rezistenta si luminozitate. Următorul indicator profmateriale „digital“, denotă înălțimea valurilor în milimetri. Vom avea suficiente marcaje 8 sau 10, pentru a nu greutate de proiectare. O frunză dintr-o astfel de foaie profilată nu va depăși 20 de kilograme, care este cel mai bun indicator pentru întreaga structură și sarcina pe stâlpii de susținere.

lucrările pregătitoare

Alegerea materialului din care se va face stâlpi. Profilul ideal ar fi o secțiune cu pereți groși mare țeavă - până la 10 centimetri. Pilonii pot fi folosite ca o grosime fascicul de canal de 15 centimetri. În acest caz, nu trebuie să-și pună pilonii capacului superior. Dar va trebui să facă serioase groapă de turnare de beton, în cazul în care a stabilit grinzi de canal de fier, care crește costul de operare.

Pornim de la polii de poarta de instalare. Pentru că, după cum se va face corect și eficient acest pas, depinde de rezistență, durabilitate și frumusețe, poarta de casă.

Marcați spațiul pentru instalarea suporturilor. Săpat gropi sau forare cazma horticole la o adâncime de un metru. Asigură susținerea pat de nisip compactat (15 - 20 cm). Setat de nivelul strict stâlpi verticali și betonare-le. De multe ori, pentru a posta nu va deveni liber, sudate la călcâi de metal de bază. Acest lucru mărește suprafața de contact, și, prin urmare fiabilitatea întregii structuri.

Despre betonarea parțială a stâlpilor poate fi vorba! Apreciați munca lor, pentru a nu trebui să refaceți totul din nou.

Efectuați betonarea continuu o parte din ciment 400, cele două părți de nisip de construcție spălate și pietriș 4 părți fracțiune fină. Acesta poate fi înlocuit cu pietriș mytym. Adăugați puțină apă - jumătate din cantitatea de ciment. Acest lucru va da beton puterea necesară. Soluție knead este posibilă fără mixere de beton - nu mai este nevoie de cele două gropi. In timp ce betonul câștigă fermitate, făcând lucrări de sudură.

Instrucțiuni de instalare poarta

Punerea un cadru pentru o poartă pe o suprafață plană - avem nevoie de ea pentru a oferi unghiuri de bază directe. Pentru fiecare cadru aripa ușii (jumătate din dimensiunea de doi metri, sau - două pe fiecare parte) ale tubului pătrat în formă de dreptunghi de sudură. Controlați corectitudinea muncii lor, cu ajutorul lungimii celor două diagonale.

Fiecare colț este consolidată în continuare sudate la acesta „fular“. suduri suplimentare paralele jumperi pentru rigidizarea cadrului. De asemenea, vom face a doua jumătate porțile batante.

Acesta nu este singurul exemplu de realizare, prezentată în fotografie cel puțin o structură puternică cadru.

Cum de a face poarta foii trapezoidală cu mâinile sale - instrucțiuni cu fotografii
Cum de a face poarta foii trapezoidală cu mâinile sale - instrucțiuni cu fotografii


Cum de a face poarta foii trapezoidală cu mâinile sale - instrucțiuni cu fotografii
Cum de a face poarta foii trapezoidală cu mâinile sale - instrucțiuni cu fotografii

Dacă ați decis că în acest prospect, aveți nevoie pentru a face o poarta, rama este sudată prin intermediul jumperi. Dimensiunea lățimii poarta poate fi de la 80 la 100 de centimetri. Sudurile balamale pentru poarta trebuie să fie mai aproape de marginea superioară și inferioară a porții.

Ambele picturi sunt gata. Dar nu aveți o etapă foarte dificilă. În locurile marcate în cazul în care poduri paralele, garaj balamale sudate.

Pentru închidere lină și silențioasă a porților mai bine pentru a alege o balama mingea.

Ele sunt fiabile și practice, ele vă va servi de zeci de ani. Apoi, este necesar să se sudură balamalele poarta-post. Pentru persoana lipsit de experiență, acest proces este destul de complicat. Vă vom arăta cum să facă treaba corect.

Marcați instalarea buclelor în conformitate cu stânga și la dreapta canatul de ușă. Pentru a bucla o mică suduri de colț sau o placă - este mai ușor să se stabilească o buclă pe un suport vertical. Alinierea cadrului vertical pentru a suda buclele trebuie să verifice acuratețea linia de plumb, pentru a determina axele - pot fi conectate într-o piese de sudură continuă. Nu dispera dacă „pansament“ al lucrării trebuie să efectuați nu o dată, nu de două ori - vă rugăm să aveți răbdare și vei fi răsplătit. Partea cea mai dificilă a activității desfășurate - cadru ușor, fără distorsiuni, deschise și închise.

Important! Instalați porți pe cadrul de susținere coloane este necesar, astfel încât partea de sus și de jos există un decalaj de 20-30 de centimetri.

Top - în prezent sau în timp util pentru a stabili elementul decorativ final. Poarta va sta pe tesatura complet surd pe aripi. Clearance-ul inferior este necesară pentru pliurile netede la arcul arau săltate sau zăpadă nămeți.

proflist înțepeni

Mantale poarta cadru poate fi atât la sol, până când a fost instalat, și „suspendat“. Înainte de aceasta trebuie să fie bine curățat țevi metalice de la rugină și la scară, vopsea și metal bine amorsate. Este posibil să se renunțe la pistol și aplicați un strat protector de vopsea perie și fleytsem în două sau trei straturi.

foaie în formă fixată pe cadru cu șuruburi cu poarta burghiu (metal + metal). Pentru a evita coroziunea metalelor sub șuruburile, este de dorit pentru a pune tampoane de cauciuc mici. Capace de material de fixare pot fi selectate pentru a se potrivi foaia trapezoidal.

A doua opțiune atașament - nituri speciale, care sunt instalate cu o mână clădire pistol.

Pentru confruntă canatelor pot fi folosite șuruburi și piulițe. Pentru ei, găuri de dimensiunea șurubului, sub piulița a capotei și a pus distanțierul - puck din materiale cauciucate. Strângeți piulița cheii. Pe aceasta instalare va dura mai mult timp, dar rezultatul - mai fiabile. În cazul „slăbire“ de prindere - pur și simplu strângeți piulița.

Ușile glisante din carton ondulat cu propriile lor mâini

Cum de a face poarta foii trapezoidală cu mâinile sale - instrucțiuni cu fotografii
Dacă site-ul dvs. este puțin loc pentru arat frunze late poarta, puteți face propriile mâini uși din carton ondulat glisante. Puteți aduce o astfel de structură să-l pună în aplicare manuală sau automată.

Nimic complicat în crearea unei astfel de structuri nu este: cadrul merge la fel de bine ca și pentru porți batante cu o cârpă întreg. În plus față de acest lucru, trebuie doar să cumpere în avans toate componentele pentru uși glisante: a șinei de ghidare, canal, role, ghidaje laterale, sistem automat de alunecare.

Partea cea mai dificilă în fabricarea poarta de carton ondulat cu propriile lor mâini va fi fundamentul unui dispozitiv cu partea reculul a gardului - la o adâncime sub pământ de îngheț. Fundația poate fi o bandă, gramada, monolitic. Instalat doi rulmenți cu role. poarta de fund foi de oțel ondulată șină sudată.

Cum de a face poarta foii trapezoidală cu mâinile sale - instrucțiuni cu fotografii
Cum de a pune un gard făcut din tablă profilată? Toate secretele articolul pe instalarea unui gard de foi de metal.

View ar putea arata ca un gard din profmateriale și alegeți opțiunea, puteți în Fotografii.

După cum puteți vedea, în timpul construcției porții glisante realizate din tablă profilată cu mâinile, vei fi eliberat de munca de sudare consumatoare de timp pe dreapta de fixare garaj balama. Cu toate acestea, într-o astfel de poarta wicket să nu aranja dat ocazia.

În general, fără participarea specialiștilor, puteți produce în mod independent și a instala porți realizate din tablă profilată cu balamale ca și alunecare pe instrucțiunile noastre.

Aveți posibilitatea să partajați articol cu ​​prietenii tăi:

înregistrări similare

  • Cum sa faci o lumină uși glisante cu mâinile lor
  • Cum se instalează usa de garaj secțională cu propriile sale mâini
  • Trei ușor opțiunea de izolare usi de garaj izolatori termici moderne
  • Poartă automată cu mâinile lor