Cum de a face pocnitori în casa de hârtie

Cum de a face pocnitori în casa de hârtie

Pocnitori - este o parte integrantă din cele mai importante sărbători, cum ar fi Anul Nou sau ziua de naștere. Dar ce se întâmplă dacă nu poți cumpăra focuri de artificii? În acest caz, cunoștințele necesare a modului de a face o casa petardă. În esența sa, petardă - acest manșon este realizat din hârtie, care este umplut cu un amestec exploziv. Prin urmare, pentru a începe cu ea va fi necesar să se ia o foaie de hârtie obișnuită, A4 și se taie în pătrate cu laturile de cinci centimetri. Acum vom trece direct la formarea căptușelii. Este necesar să înfășurați pătrat de hârtie în formă rotundă ceva, creion adecvat sau stilou. Marginile lipici. Ca urmare a acestor proceduri, am primit un tub de hârtie. Acum, o margine și se rostogolească în sus, strângeți firul.Acum aveți nevoie pentru a face un amestec exploziv și un fitil, atunci întrebarea cum să facă o pocnitoare de casă este finalizată. Pentru aceasta avem nevoie de magneziu și de permanganat de potasiu sau silverfish. Toate acestea ar trebui să fie sub formă de pulbere. Magneziu cu permanganat de potasiu ar trebui să interfereze în raportul de 4 la 1, dar Silverfish poate interveni 50/50. Este necesar să se facă totul foarte atent, deoarece contactul este suficient de cea mai mică scânteie. La finalizarea prepararea unei compoziții pirotehnice este necesar să se înceapă lucrul la fitilul. Acest lucru va necesita sulf din capetele de potrivire și o hârtie foarte subțire de țesut. Twist de hârtie în jurul valorii de ceva subțire, se potrivesc tija unui pix. În continuare, vom face același manșon, și doarme în interiorul sulful din meciurile. Ambele capete de spin. fitil nostru gata.

Faza finală a pocnitori este că aveți nevoie pentru a umple un amestec exploziv într-un tub de hârtie de mare. Apoi, manșonul este introdus într-un fitil și manșonul de casă marginile sunt răsucite și înfășurat firul. Totul, acum întrebarea este cum să faci o pocnitoare, nu este atât de secretă. Este deosebit de important să se respecte măsurile de siguranță atunci când se lucrează cu articole explozive improvizate. Uneori, puterea lor suficient pentru a provoca grave la nivelul membrelor prejudiciu. Înainte de a utiliza cele mai pocnitori verifica mai bine cât de mult timp se va aprinde fitilul, în momentul în care a cedat petardele deja rulează nu sa întâmplat situații neplăcute.Și dacă nu mai este nimic acasă după celebrarea, în plus față de meciuri? În această situație cere involuntar o întrebare „cum să faci o petardă de chibrituri.“ La această întrebare există un răspuns. Pentru a crea focuri de artificii noastre, avem nevoie de aproximativ cinci până la zece cutii de chibrituri, clești și două dopuri din vin, care, desigur, a rămas după sărbători. Totuși, lucrarea merge de sârmă, ac, bandă adezivă, o sulă, un tub subțire pentru un cocktail și un creion. Lucrarea va fi obositoare și consumatoare de timp, dar merita.

Utilizarea foarfece sau cuțit de papetărie elimina sulf din partide. După aceea, este necesar să se zdrobească în pulbere. În continuare, vom face foarte manșonul, folosind hârtie și vin dopuri - și anume, necesitatea de a încheia hârtia în jurul celor două tuburi care dintre ele au avut spațiu, și să stabilească acest lucru cu bandă adezivă sau lipici. Lungimea acestor produse ar trebui să fie de 15-20 cm. Un dop trage afară și du-te la culcare de sulf într-un manșon, plută vin, atunci acesta trebuie să fie închise ermetic și folie de sârmă de top. Acum, în centrul manșonului pentru a face găuri în care pentru a insera fitilul (așa cum face deja menționat mai sus). Totul este posibil acum să arunce în aer petarde, care va fi decorat cu orice ocazie!

Cum de a face pocnitori în casa de hârtie foto


Cum de a face pocnitori în casa de hârtie

Cum de a face pocnitori în casa de hârtie

Cum de a face pocnitori în casa de hârtie

Cum de a face pocnitori în casa de hârtie

Cum de a face pocnitori în casa de hârtie

Citește știri de top: