Cum de a face propriile dvs. materiale mâini foisor, constructii

 • Alegerea locației chioșc
 • În cazul în care pentru a începe să facă chioșc?
 • Faceți o casă de vară din lemn
 • Producția de acoperiș și podea
 • scule necesare
 • materiale folosite
 • tunde

Echipării gradina ta și sa angajat în design peisagistic, este practic imposibil de a face fără a crea astfel un pavilion suburban ca un foișor. Ea trebuie să îndeplinească simultan mai multe funcții: acest decor de grădină. și un loc de odihnă. În chioșc, situat în zona de locație excelentă, la doar o plăcere să stea și comuna cu natura. Dotat gratar sau gratar chioșc poate fi o parte centrală a grădinii interioare, adunând sub proprietarii bolți prieteni de vacanță acasă în timpul diferitelor sărbători.Cum de a face propriile dvs. materiale mâini foisor, constructii

Cel mai bine este de a construi o grădină foișor sub copaci într-o locație umbrite.

Astăzi, există o multitudine de informații cu privire la modul de a face un foișor cu mâna.

Cum de a alege designul și materialul din care pentru a efectua depinde de preferințele și capacitățile unui proprietar casă de țară, astfel încât această structură să reflecte natura sa și gustul artistic. Arbor ar trebui să fie construite în așa fel încât să se integrează bine cu alte detalii de interior. Alegerea speciilor de pavilioane uriașe: structura prefabricate si pliabilă, de capital sau construcții ușoare, geamuri, deschise sau sub acoperișul capitalei - o alegere numai pentru proprietarul casei. Acest pavilion de gradina poate fi mic în dimensiuni și pot găzdui un număr mare de persoane.

Alegerea locației chioșc

Cum de a face propriile dvs. materiale mâini foisor, constructii

Schema de arbore de carcasă.

Alegerea locației depinde de chioșc toate lucrările în continuare. Puneți-l în soare nu este numai imposibil, dar nu practic. Locația sa trebuie să se încadreze în mod ideal în aspectul zonei suburbane. Do chioșc este cel mai bine sub copaci grădină într-o locație umbrite. O puteți plasa în apropierea casei. Idealul este locația sa lângă un corp natural sau artificial de apă, care va fi amplasat pentru a da oamenilor în răcoarea în căldura verii și un sentiment de pace. Desigur, nu este necesar să se facă chioșc de lângă sursa de zgomot sau în apropierea unui loc de joacă. Este necesar să se aleagă de proiectare clădiri suburbane de acest gen, a făcut cu propriile mâini: permanente sau temporare.

pavilioane de vară temporare au de a face cu începutul sezonului de vară, dezmembrare-l de vremea rece. înțeleagă rapid designul, arborele este eliminat pentru depozitare în cameră. Avantajul acestei construcții este abilitatea de a muta la orice parte a site-ului, dar dezavantajul - demontarea și instalarea acestuia, care are de a face de 2 ori pe an. Fabricarea foișoare primul tip cu mâinile lor este dificil, pentru că ei locuiesc pe teritoriul site-ului pe tot parcursul anului, aveți nevoie pentru a efectua o fundație de încredere. Acest lucru poate fi din beton sau asfalt pilot de fundație, care pot fi realizate din tronsoane de conducte din metal sau beton.

Permanent chioșc - un element important de design peisagistic al proprietății. Oricare ar fi alegerea de proiectare chioșc nu trebuie să facă toate elementele sale și componente interioare necesită o protecție constantă împotriva efectelor negative ale mediului. Și de impregnare nevoie de substanțe antiseptice și impermeabilizare de încredere.

Înapoi la cuprins

În cazul în care pentru a începe să facă chioșc?

Cum de a face propriile dvs. materiale mâini foisor, constructii

Schema pergole formă generală.

După ce a definit amplasarea clădirilor pe site-ul, tipul de construcție și materialul din care este planificat să facă, trebuie să faceți desen. întreg armonios se va uita la construirea lor cabana de vara din lemn, care este destul de posibil să se facă propriile lor mâini. Se poate utiliza materialul rămase de la construirea casei. Dupa fundatie de fabricare a efectua structura de transport de bază. Înainte de a face o fundație, este necesar să se efectueze analiza solului la locul. La urma urmei, dacă nu iau în considerare starea solului și de a ignora un astfel de indicator important, aceasta poate conduce în viitor la distrugerea clădirilor.Cele mai fiabile și, de obicei considerate a fi sol nisipos și pietros. Când este poziționat sub apa freatică la punctul de fundație este suficient de stabilă. Astfel, adâncimea de fundație poate fi nu mai mult de 0,5 m. Asigurați arbor cu mâinile lor pe soluri nămoloase este dificil. Acest lucru va necesita un calcul mai detaliat al fundației. Cel mai probabil, acest lucru va necesita servicii de designeri.

În cazul în construcție pe motive de acest gen necesare punerii în aplicare a unor măsuri suplimentare pentru a proteja substratul de uzura. fundații benzi solide nu ar trebui să se facă în același timp. Soluția cea mai rațională ar fi punerea în aplicare a fundațiilor columnare. pergole de construcție cu mâna pe stâlpii de temelie ale corespunzătoare și în sol argilos. Umiditatea conținută în ea și distribuția sa neuniformă a argilei duce la umflarea solului neuniform, colmatare și deformarea fundamentul întregii structuri.

În construirea pe teren argilos trebuie să le respecte anumite reguli. stâlpi de fundație trebuie să fie plasat în jurul perimetrului clădirilor. Numărul lor nu trebuie să depășească 6 bucăți. Teren sub pergola îngheață mai lent, astfel încât în ​​cazul în care există un număr excesiv de piloți de fundație, facilități înclinate va crește numai. Pentru izolarea bazei de umflare a solului, va fi nevoie de folie de ambalaj exterior din PVC. În acest caz, pământul nu va îngheța la stâlpii de fundație, de alunecare de-a lungul ei la bule de aer.

Înapoi la cuprins

Faceți o casă de vară din lemn

Cum de a face propriile dvs. materiale mâini foisor, constructii

Bazându-se pe un pergole de copac

Dimensiunea cea mai optimă pentru o astfel de construcție va fi dimensiunea de 2x3 m la cabana lor de vară 2. Proiectarea un arbore din lemn, este necesar să se asigure o trecere liberă în jurul valorii de cel puțin o persoană. Acest detaliu nu este numai simplifica foarte mult de construcție, dar va fi, în viitor, mult mai ușor de făcut lucrări de reparații. Pentru a începe numărarea, veți avea nevoie de o lopată, bandă, coarde și cuie. Primul pas este de a începe construcția clădirilor cu mâinile lor, trebuie să fie complet lipsit de plante moloz și terenuri.

Apoi, îndepărtați solul fertil (aproximativ 10 cm) și depozitați-l în lateral. În viitor se poate aplica în fabricarea unui dispozitiv cu efect de seră sau răzor de flori. Apoi, trebuie să sape o gaură de mărimea de 150x150 mm 2 în stâlpii de fundație în jurul perimetrului clădirii viitorului și centrul cel mai larg perete la o adâncime de 0,5 m. Pe fundul gropii aveți nevoie pentru a umple moloz și compactat cu atenție. Acest lucru trebuie făcut pentru drenaj, care va oferi baza de încredere și de înaltă calitate. Acesta poate fi folosit pentru stâlpi grinzi în formă realizate din zada sau profil stejar dimensiune 100x100 mm 2 până la 3000 mm lungime. Partea inferioară a coloanei de copac, care va fi livrat într-o groapă acoperită cu bitum sau gudron. Înainte de a instala polii, perimetrul fiecărei găuri trebuie să fie închisă de film din PVC. În acest caz, stâlpii trebuie să fie strict fixate.

Apoi, groapa este umplut cu straturi de pietriș, fiecare strat este atent compactat. După performanța finală a acestei lucrări în puțul turnat beton formând o ușoară elevație în jurul perimetrului părții supraterana a coloanei cu un gradient de la ea. Așa că betonul este bine înțeles, va dura 2 zile. Toate structurile din lemn trebuie tratate cu agenți care le protejează de umiditate, cum ar fi uleiul de in.

Înapoi la cuprins

Producția de acoperiș și podea

Cum de a face propriile dvs. materiale mâini foisor, constructii

Schema purlin foișor acoperiș.

Partea superioară a stâlpilor trebuie să cravată dimensiune fasciculului secțiunii 50x100 mm 2 prin șuruburi. Pentru ham este plat la colțuri și intersectându-se pe o bară trebuie să efectueze o adâncitură de formă dreptunghiulară. structuri de podea pot fi ridicate deasupra solului sau poziționat la nivelul său. Prima opțiune presupune fabricarea unei baze, constituind scândurile 100x100 mm 2 situate între stâlpii de susținere.

Pentru o șapă bara de secțiune 100x50 mm aplicată 2. instalate între centrele de laturile opuse ale arbor. Pe sapei este prevăzută de bord tăiată 100x30 mm 2. Apoi, trebuie să facă un pas. A doua opțiune presupune utilizarea ca betonul de bază sau de suprafață asfaltată. chioșc acoperiș se poate face la cererea a două sau ipohondru. Primele căpriori forma 4, interconectate printr-un șine Traversa orizontală. acoperiș Ipohondru este format din 4 căpriori, căptușit pe unghiurile și 4 căpriori pavate de construcție din laturile centrului.

Baza acoperișului este realizată din placaj deasupra, care poate fi plasat, de exemplu, zona zoster. Realizarea acoperișului, trebuie să faci drenaj.

Înapoi la cuprins

scule necesare

 • Pentru săpat găuri sub fundație dig va avea nevoie de o lopată;
 • Toate măsurătorile sunt efectuate utilizând o măsură de bandă;
 • Tăierea grinzi de lemn, puteți utiliza un fierăstrău pe lemn sau ferăstrăului circulație;
 • Șuruburi răsuci printr-o duză specială într-un burghiu sau o șurubelniță;
 • fundație din beton pentru fabricarea pot fi preparate în orice capacitate.

Înapoi la cuprins

materiale folosite

Bearing structuri, stâlpi pentru fundație, acoperișul din lemn. O parte din stâlpii de temelie adâncite în pământ, tratat cu gudron. beton necesară pentru turnarea fundației.

Înapoi la cuprins

tunde

Decorați chioșc într-o varietate de moduri. În cazul în care design-ul închis, suprafața poate fi finisate cu lambriuri din lemn sau gips-carton, care este tapet încleiat sau pur și simplu vopsite cu vopsea de latex. Acoperirile de pardoseală poate fi linoleum, laminat sau PAL.

Pergola ușor de realizat cu propriile sale mâini. Este un multiplu de arce interconectate prin elemente de fixare din metal sau lemn.