Cum de a face propriile mâini chioșc, sfaturi de vară

Cum de a face propriile mâini chioșc, sfaturi de vară
Cabană mobilier de grădină, va fi, fără îndoială, cel mai popular și favorit destinație de vacanță pentru întreaga familie. Este perfect pentru o seară de întâlniri prietenos cu un grătar sau un grătar. În nișa confortabil spațioasă poate obține confortabil companie mare.Mobilier de grădină cu propriile sale mâini, pentru a alege materialul pentru constructii

Deci, sa decis! Avem nevoie de un foișor de grădină, construit cu propriile sale mâini. Trebuie să te gândești cu atenție, ia în considerare opțiunile și să aleagă cele mai atractive.

Putem construi o structură formată din:

Deși este posibil să se cumpere de-a gata chioșc de vară, dar interesant toate la fel pentru a încerca și de a construi o casă de vară pe cont propriu. Să ne uităm la tipuri de foișoare pentru construirea propriile mâini.

Avantajele și dezavantajele de lemn mandrinele

Cum de a face propriile mâini chioșc, sfaturi de vară
Destul de a construi rapid și ușor un foișor din lemn de vară. Prin urmare, ele sunt foarte populare. Amplasat astfel de chioșc pe cărămidă, lemn sau beton fundație. Puteți selecta structura de lemn grele realizate din bușteni sau cherestea furnir laminat, și poate fi ușor foișor portabile de șipci și scânduri. Dar dacă intenția dumneavoastră este de a construi un foișor portabil, apoi, sub colțuri de construcție poate pune o cărămidă obișnuită, nu este asociat cu o soluție. Acest chioșc poate fi transportat în fiecare vară într-o nouă locație. Ușoare structura din lemn pot fi îndepărtate pentru iarnă în hambar, asa ca va dura de două ori mai departe.

Are clădiri din lemn și dezavantajele sale. Arborele poate rupe cu ușurință, și BBQ cu scântei de zbor nu poate fi configurat într-un foișor din lemn, dar numai în afara. Sunt de acord, nu este foarte convenabil.

Știați că? Foișorul de lemn nu tolerează zăpadă și ploaie. După trei sau patru ani, copacul începe să putrezească. Cu toate că acest dezavantaj poate fi combătută prin orice lemn înmuiate prin mijloace speciale impotriva mucegaiului.

Mobilier de gradina din policarbonat

Cum de a face propriile mâini chioșc, sfaturi de vară
Noul material de minunat - policarbonat este combinat într-o singură unitate cu orice material de construcție. Din aceasta este ușor de a face un arbore la casa cu propriile sale mâini. El este la fel de structuri adecvate și din lemn și metal suport, stâlpi de cărămidă sau piatră. Futuristic arata structura spectaculos din policarbonat ușor întunecat. Puteți face un arc curbat a acoperișului sau a unui cort, puteți face o dată sau de fronton. masa de opțiuni.

Dar, cu tot confortul și frumusețea din policarbonat în aplicarea acesteia există și dezavantaje. Acesta este un preț destul de ridicat de material policarbonat și susceptibilitatea la fisurare a zăpezii de sarcină grea.

Important: ploaie într-un foișor va fi o nuanță și plânge. La urma urmei, având o mare de plastic și amplifică sunetul picăturilor de ploaie.

„Capital“ de chioșc caramida

Cum de a face propriile mâini chioșc, sfaturi de vară
Dacă știți cum să facă propriile lor mâini caramida foișor, atunci aveți un pic de zidar. Deoarece de stabilire specialist zidărie ar trebui, deoarece va fi structura de capital. Important pentru el o fundație solidă, monolit sau bandă. Înainte de construcție de necesitatea de a determina ce tip de sol aveți pe site-ul dvs., și se bazează pe această fundație pentru a face o alegere. Brick chioșc în țară combină de multe ori rolul de bucătării de vară și adăpost - adăpost de soare și de vreme. Dacă în timpul construcției de chioșc pentru casa cu propriile mâini contemplați instalarea de ferestre și uși de cadre, atunci când atașați ferestrele și ușile chioșc se transformă într-o casă de vară pentru oaspeți. Cărămidă chioșc - cea mai bună opțiune, dar, de asemenea, destul de o costisitoare și consumatoare de timp.

Fiabilitate și durabilitate, avantajele și dezavantajele cadrului de fier

Cum de a face propriile mâini chioșc, sfaturi de vară
cadru metalic pentru construcția U-secțiuni sunt sudate sau arbor țevi profilate. Unghiurile rigidității căutat, privarivaya electrowelded contravantuirea colțuri. Dintre toate tipurile de schelete este metalul cel mai durabil. Este ușor de fabricat și ușor de instalat pe orice suprafață. Robust, de încredere și va servi pentru mai mulți ani. Gazebo cu un schelet de fier este învelit din lemn, plastic, ardezie, policarbonat, decorate cu forjare și ușoare perdele artistice. Producerea lor proprii foișor cu mâinile, aveți dreptul de a decide cum va arăta.Știați că? Singurul dezavantaj la cadrul de fier se referă susceptibilitatea la coroziune de fier. Dar acest lucru pur și simplu evitate anual curățarea metalului de rugină și de colorare.

În cazul în care se află chioșc vila, alegerea locației pentru construirea

Cum de a face propriile mâini chioșc, sfaturi de vară
Locul în construcție este mai bine pentru a alege chioșc în grădină sau sub un copac verde da rece, în profunzimea site-ului, departe de drumuri și de zgomot. Pe lângă chioșc pot fi plantate alpinism trandafiri și Clematis, care sunt frumos zadekoriruyut de perete. La ieșirea arbor este divizat paturi de dorit de flori anuale.

Maestrul chioșc din lemn cu mâinile lor

Va oferim un desen finisat cu dimensiuni de chioșc din lemn.

Cum de a face o fundație pentru chioșc și care va trebui să facă

Vom construi un foișor pe fundație dig. Conform marcate găuri site-ul dig pentru instalarea stâlpilor de fundație. le pune într-un ham montarea și instalarea obreshetochnye forma, umple-l cu mortar de ciment pilon de beton pe numărul de colțuri ale chioșc, nu uita rack centrale. Total șapte bucăți.

Important: Dacă nu tratează structura de lemn prin degradare, apoi timp de un an, în punctele de contact ale arborelui la pământ, se va putrezi!

instalare etaj

Cum de a face propriile mâini chioșc, sfaturi de vară
Sub podea podele viitoare bord capăt set (lag-uri). Atunci când întregul design al chioșc vor fi colectate la plăcile de parchet grinzi posteletsya. Dușumele trebuie să aibă cel puțin 50 mm, gaura tolschinoy.Ostavlyaem în podea în cazul în care presupunem că pentru a pune la cuptor - gratar. Puțin mai târziu, vom face fundație solidă ignifug - o fundație.

Construcția cadrului și placarea

La începutul lucrărilor pe carcasă, prevăzute grinzi de lemn de 10 cm, șuruburi de fixare la colțuri. Întregul strat cadru de lemn cu scanduri podele antiseptice, și numai apoi face. Lăsând o gaură în podea, în cazul în care presupunem că pentru a pune la cuptor - gratar.

Cum și ce să facă pentru acoperiș chioșc

Cel mai simplu mod de a ridica acoperișul de pe teren, toate verificarea finală și a regla toate detaliile de design. Apoi vom semna și fiecare detaliu a ceea ce se întâmplă cu ceea ce se conecteze. De exemplu, o singură parte numărul 1 marca și unul care va fi atașat numărul 1-A. La înălțimea instalării unor astfel de structuri este marcată simplu. Ne-am pus pe un căpriori constant propilivaya scobituri în ele, în locurile în care sunt montate pe chioșc cadru. Fixați toate șuruburile de pe.

Caracteristici de aranjament de pavilioane, confort asigurând și relaxare

Cum de a face propriile mâini chioșc, sfaturi de vară
Este ușor de a găsi desene care arată modul de a face chioșc de mâini. În timpul construcției clădirii, utilizarea verticală și orizontală, toate 7 proiectarea de rafturi pentru a face exact verticală. Secure rack, puteți utiliza părți ale clădirii. Montaj legăturile orizontale fac folosind șuruburi și benzi metalice, unghi curbat. Punerea părți etichetate ale designerului de acoperiș și să consolideze un loc permanent. Saw de pe pilonul central - coloana sub acoperiș. Fac pereți Batten podele.

Efectuarea fundației sub soba în deschiderea podea abandonată. Se îndepărtează excesul de sol și de a face tubulatura pentru turnarea fundației. Pentru aceasta acumulând de placi de șipci. Pereții cutiei obreshetochnogo pavaj material pentru acoperișuri. El va servi pentru impermeabilizare. Noi facem pe consolidarea bolțurile fixe ale plasei ham pentru armare.

Pregătirea unei soluții concrete: 1 parte nisip, 1 parte ciment și 1 parte granotseva. Efectuarea de umplere fundație sub sobă. Stânga pentru a face designul chioșc nostru. Chioșc de capitonaj pot fi realizate din căptușeală sau cazemate. Acoperiș de acoperire Ondulin sau dale. În interiorul chioșc Cottage poate fi decorat si a terminat pe placul dumneavoastră. juca pe deplin la imaginație. La intrarea în chioșc poate fi setat lămpi stradale elegant, antic stilizat. Decorul de iluminat în foișor în sine, puteți utiliza o varietate de abajururi și abajururi.

Pereții sau fereastra străpungeri foișoare sunt perdele perfecte și ușoare, draperii, jaluzele și umbrire, selectate în ton cu stilul general de decorare a casei. Sortiment mare de mobilier de grădină vă permite să bată vară canapele chioșc de răchită sau grele de mobilier din fier forjat, plasându-l pentru comoditate și confort perne colorate și covoare. Ei bine, munca se face. Rezultatul eforturilor noastre va fi un foișor confortabil, creat cu propriile mâini și pentru familia sa.

chioșc Caracteristici de îngrijire

Cum de a face propriile mâini chioșc, sfaturi de vară
La finalizarea construcției și lucrări de finisare este necesară pentru a procesa un foișor din lemn cu lac sau alte vopsele de lemn de protecție. Mai târziu, în cursul anului, trebuie să aibă grijă de structura. În toamna vântul adesea antrenat în chioșc în aer liber mormanul de frunze, iar dacă acestea nu sunt curate periodic, din frunze de contact preyuschey și se formează putregai lemn. Înainte de debutul iernii, trebuie să verificați pereții și podelele structurii și, dacă este necesar, face mici reparații, lemn sau metal nuanțare cu lac sau vopsea.

De obicei, deschiderile de pavilioane deschise pentru iarna întârziere filmul, blocarea accesului la ploaie și zăpadă. În același timp, nu trebuie să uităm să lase o pereche de deschideri mici, deschise pentru pavilioane de ventilație. Mobilierul deschis la culoare, perdele, lămpi de iarna trebuie să fie eliminate într-o casă de țară sau garaj. Dacă mobila grea umbrar din bușteni, de asemenea, este mai bine pentru a ascunde panza sau film.

În timpul iernii, după căderile masive de zăpadă, este necesar să se curețe troiene de pe acoperișul chioșc. Acoperișul plantelor de vară nu sunt proiectate pentru sarcini grele și poate prosest sub greutatea zăpezii. Odată ferm stabilit în primăvara de vreme caldă, puteți elimina folia protectoare. La minim, dar în timp util de îngrijire chioșc dvs. servi mult timp.