Cum de a face propriile mâini geanta neobișnuit

Fiecare femeie adevărată știe că aproape fiecare imagine trebuie să termine întotdeauna un detaliu mic, dar foarte important - o geantă mică. Aproape genți garderoba oricarei femei avea un loc de cinste, pentru că fără ei nicăieri: ele nu sunt doar drăguț plus la aspectul dvs., dar, de asemenea internă „a cincea dimensiune“ sa inlocuiasca femeile tot felul de pungi și buzunare.Că doar nu găsesc într-o geantă de mână, nu înțeleg oamenii, și sexul frumos ferm ferm convins că tot ceea ce trebuie să fie în posesia de: produse cosmetice. servetele, notebook-uri, aparate mici și bucuriile altor femei. Ce se poate face, astfel este esența noastră.

Cum de a face propriile mâini geanta neobișnuit

Cât de multe astfel de drăguț inima de sex feminin, asistenții trebuie să fie utilizat de zi cu zi constantă? Barbatii cu încredere spune, „One!“. minte Femeie în acest sens este credința că a evoluat de-a lungul secolelor, și nu ascultă de logica oamenilor.

  • În primul rând, orice femeie ar trebui să aibă unul, de zi cu zi, în toate ocaziile, un sac, care va fi diferite dimensiuni încăpător și culori neutre. Aceasta geanta este perfect pentru excursii de zi cu zi la locul de muncă, se potrivește cu ușurință în orice imagine de zi cu zi și este compatibil cu cele mai multe garderoba de zi cu zi.
  • Al doilea pe lista - pentru sac de ieșire pentru întâlniri de seară, recepții, excursii la un club sau un restaurant, care este într-adevăr în cazul în care există o cameră pentru a hoinareasca fantezie. ambreiaje mici, presărate cu strasuri, paiete, modele, realizate din materiale scumpe, și poate chiar și din colecțiile de designeri celebri!
  • Al treilea tip implică versiunea veche,, materiale naturale de culoare deschisă ușoare, probabil realizate cu împletitură sau prin paie.
  • Ei bine, atunci, geanta pentru călătorie, rucsac pentru drumetii. pungă pentru plimbări romantice, precum și mai multe opțiuni pentru ieșire, care va merge cu fiecare rochie sau pantofi!

Desigur, cu atât de multe întrebări foarte dificil să facă față, având în vedere că acest domeniu este destul de mare de stabilire a prețurilor, cum să rămână la modă, elegant, dar în același timp, nu pierde în ultimă instanță? Foarte simplu, face o pungă neobișnuită cu mâinile!

Cum de a face propriile mâini geanta neobișnuit

La prima vedere poate părea că acest lucru este nerealist, și dacă ceva a făcut, atunci un astfel de produs ar fi rușine să apară în stradă. Toate acestea este prostia inutilă, dacă o dorință puternică, puteți face totul, fără excepție, desigur, pentru opțiuni foarte rafinate și sofisticate, au răbdare, rezistență și entuziasm.

Asigurați-o pungă cu mâinile este real!

Opțiuni genți de mână drăguț pentru toate ocaziile se numără foarte mulți, și fiecare dintre ele vor fi diferite de fabricare a echipamentelor proprii, precum și materialele necesare. Dacă decideți să încercați să vă o geantă de mână face, apoi, în primul rând, este important pentru a selecta un anumit model, care va fi pus în aplicare de către mâinile.Desigur, trebuie remarcat faptul că versiunile originale ale pungi încă aveți nevoie pentru abilitățile de bază ale unei croitoreasă, și dacă cu brodată într-adevăr rău, atunci poate că este mai bine să nu concepe acest lucru.

Pentru a face o pungă, trebuie să se pregătească materialul necesar din care te va: piele, tesatura, și poate fi făcută din hârtie? Da, da, nu fi surprins, pungi de hârtie, de asemenea, au dreptul de a exista, în special în cazul în care un astfel de model este fabricat pentru fetițe.

Cum de a face propriile mâini geanta neobișnuit

Baby Love pentru a copia mama, iar dacă o faci împreună pentru o adevărată, deși hârtie, ambreiaj. pe care ea poate decora pe gustul dumneavoastră, sunteți sigur că va multumi copilul. Pe internet există atât de multe clase mater, care, în mare detaliu spus cum două foi de carton și de lipici alb, pentru a face un pic de distracție pentru copilul tau.

Cea mai simplă opțiune, care se poate ocupa chiar un novice, este un sac plat din piele sau material textil gros. Un astfel de accesoriu are un set destul de mic de părți: din față și din spate, partea care sunt cusute împreună, nu trebuie să coase separat porțiunile de fund și laterale care au simplifică foarte mult de muncă.

Cum de a face propriile mâini geanta neobișnuit

Pentru aceasta geanta a fost o formă bună, este necesar să se sculpta două jumătăți cu adâncituri mici pe marginile inferioare ale care sunt în colecția de articole va da forma. Când sacul în sine este gata, va fi să dau seama cum să facă mânere pentru saci, pentru că fără ele nu se poate supraviețui.

Desigur, nu-i rău, dacă ați fost preparate, de exemplu, saci inutile, mai ales dacă acestea sunt adecvate în culoare. Dacă aceste opțiuni nu au, trebuie să taie, lipite, și apoi o altă fâșie de piele cusute sau tesatura in sine, care, deși dificil, dar, de asemenea, foarte real.

Simplu și frumos!

Etapa finală a unei geantă de mână - este, desigur, decorare. Partea din spate poate rămâne normală, dar partea din față - mândria oricărui produs, și nu va trebui să includă toate fantezie existente. Unora le place să completeze pungă fermoare, butoane sau neobișnuite care fixează îndeplinească două funcții simultan - decor destul de simplu si frumos, precum și acționează ca un sistem de blocare de încredere.

Cum de a face propriile mâini geanta neobișnuit

Pentru cei care sunt o astfel de opțiune este simplu la minte, va trebui să lucreze din greu: toate tipurile de broderie, piele sau material textil aplicelor, pictura pe material textil - toate acestea fac într-adevăr propriile lor mâini.

Orice decoratiuni de pe punga ar trebui să fie un organic, dacă sunteți buni prieteni cu broderie, adaugă un decor neobișnuit pentru produsul dvs., dă un farmec aparte pentru ea. Dacă dețineți tehnica de croșetat, puteți crea un produs incredibil de modă, bazat pe populara Dolce & Gabbana designer.

În general, puteți alege orice ti-a placut crearea de designeri celebri, și să încerce să-l repete, după cum se dovedește, atunci când există o idee, punerea sa în aplicare este destul de real! Dar numai unele idei nu pot fi găsite: pungi tricotate care merg perfect cu pulovere calde și eșarfe, pungi de inimi, flori si alte figuri, care sunt destul de ușor de învățat, taie tiparele necesare.

Cum de a face propriile mâini geanta neobișnuit

saci Lovely de pulovere, pături pentru laptop sau tabletă de blugi vechi, precum și pungi originale din cele mai uzuale furat sau eșarfă, care este foarte confortabil pentru a transporta cărți. Ceea ce este cel mai interesant, aceste „pungi“ nu este necesar să se taie și coase, trebuie doar să stăpânească tehnica de înnodare. Asta-i drept, te duci la bibliotecă, vei uita punga și pentru a face față cu batista de obicei!

Așa cum am spus mereu, în orice efort creativ și de afaceri - cel mai important, dorința și dorința de a crea. Nu este nimic posibil, iar dacă nu obține chiar și dreptul de prima dată, puteți încerca întotdeauna un al doilea sau al treilea și, în cele din urmă, pentru a crea o geantă de mână unică. Astfel creative realizate manual-pungi sunt întotdeauna surprinși de alții, iar unele face un deliciu! Surprinde-te și prietenii, noroc!