Cum de a face râde persoana

Astăzi, mulți medici apelează la metode de psihoterapie, care au un efect benefic asupra oamenilor. O astfel de metodă este gelotologiya, care implică un tratament de râs. Un exemplu frapant al unei astfel de cura poate servi ca un caz cu american Norman Cousins ​​psihoterapeut. Atunci când medicamentul diagnostic a fost lipsit de putere. Norman nu avansau ei înșiși „îngropa“ l uitam pe tot parcursul zilei diferite de transmisie plin de umor. Treptat, el a început să fie observat wiggling degetele paralizate, a oprit durerea. Și a învățat să meargă din nou și pentru a muta, în cele din urmă, el a revenit complet. Pentru el lumea este dator fenomenul gelotologiya. Prin urmare, problema modului de a face râs persoana, acordat o atenție mult.Tratamentul de râs

Rasul poate vindeca depresia, aceasta boala afecteaza un număr foarte mare de oameni din întreaga lume. Și dacă nebifat, moartea prin sinucidere crește dramatic. Aceste studii au fost efectuate de către Organizația Mondială a Sănătății. Prin urmare, mulți oameni de știință au început să se gândească la modul în care oamenii râd de o astfel de boală. oamenii de știință australieni, ca un tratament complementar, a lansat un CD. Pe acest disc au înregistrat râs și aprobarea declarațiilor pozitive ale oamenilor interesante. Ca rezultat, au existat rezultate bune, starea pacienților a început să se îmbunătățească.

râde prieten

Luați în considerare modul în care râdem. În viață există situații diferite, și dacă prietenul tău a lovit rock de jos, trebuie să încercați să-l să se agite și să râzi. În primul rând, noi nu ar trebui să-l lase în pace. Este necesar să se prezinte situația ca și cum ar putea bate un comediant bine-cunoscut, sau să ne imaginăm că situația este rezolvată, și cum ai de gând să-l cu un prieten ia spus companiei că totul a fost distractiv. Foarte adesea provoca un zâmbet și amintiri râs în comun, care amintește de un incident curios care a avut loc în viața lui. Trebuie doar să-l amintesc.râde prietena

Luați în considerare modul în care să amuze un prieten. Fetele atrag tipi cu un bun simț al umorului. Acești tipi nu se tem să arate ridicol în ochii ei și să încerce să la toate, pentru a face să râdă. Trebuie reamintit faptul că femeile sunt respectate umor subtil, iar pe prima data nu este în valoare de a spune glume obscene. Fetele sunt, în general, destul de ușor să râzi, pentru că le place atenția băieților. Prin urmare, este necesar să stoc pe câteva glume populare, care astăzi sunt pline cu ecrane TV și monitoare. Un timp dreptul de a insera o glumă este întotdeauna acolo.

Omul râde

Luați în considerare modul în care să râdă Man. Ele sunt, de asemenea, destul de greu să nu râzi. Le place glume și multe dintre băieții sunt gata să-i asculte ore în șir. amintiri de orice evenimente și prezentarea lor cu un zâmbet și un râs comun, de multe ori le place să-și amintească anul școlar, că într-adevăr în cazul în care a fost libertatea pentru distracție. Aceste amintiri provoca râs autentic. Un străin să râdă Man, puteți încerca să râzi, dar dacă rasul este, de asemenea, contagioasă, nu este doar un tip începe să râdă, dar, de asemenea, toate în jurul valorii. Aceste experimente au fost efectuate mai mult de o dată, și au un efect pozitiv.

Dacă doriți să amuze oamenii pot învăța din experiența britanic, și de a petrece ceva timp frihagserom, ceea ce înseamnă „free hugs“. Este necesar să se adune un grup mic de oameni pentru a face semne și scrie pe ele „îmbrățișare liber“. Plimbare cu astfel de semne în locuri aglomerate ale orașului. Și atunci vei vedea că oamenii sunt gata să îmbrățișeze și zâmbet va fi destul de mult. Radeti pentru sănătatea ta!

Chiar mai interesant