Cum de a face sau de a șterge link-ul din cuvântul

uneori, pe care doriți să adăugați un hyperlink într-un alt fișier sau loc în documentul atunci când se lucrează cu Word. De asemenea, aici includ note de subsol, executate în diferite eseuri și lucrări similare. Acest proces nu este complicat, dar mulți utilizatori. chiar și de lucru în acest program nu știu cum să inserați un link în text Word sau să îl ștergeți. Să luăm în considerare fiecare situație în mod individual, și, datorită sfaturile noastre, vă va face față cu ușurință cu sarcina.Cum de a face sau de a șterge link-ul din cuvântul

Utilizatorii folosesc rareori posibilitatea de a apela la alte documente sau fișiere

Dacă doriți să facă referire la o anumită pagină web sau o imagine de pe Internet și atașați-l la unul sau mai multe cuvinte în textul Word, procedați după cum urmează:

Cum de a face sau de a șterge link-ul din cuvântul

Dacă nu aveți un fișier întreg pentru a lega, și indică locul ei bine definit. trebuie să adăugați mai întâi marcajul la locațiile dorite. Acest lucru se face după cum urmează:

  1. Plasați cursorul mouse-ului în poziția dorită în text sau selectați un cuvânt / expresie.
  2. Apoi, în fila meniul „Inserare“, selectați „Bookmark“.
  3. În fereastra rezultată, introduceți numele marcajului. Nu ar trebui să conțină spații, dar puteți folosi o varietate de caractere, cum ar fi subliniere mai mici în loc de un spațiu.
  4. În lucrarea originală a introducerii de hyperlink-uri după selectarea fișierului, faceți clic pe „Tab“ pe dreapta, faceți clic pe linia dorită. Vă rugăm să rețineți că anteturile într-o astfel de metodă nu poate fi invocată, numai filele.

Cum de a face sau de a șterge link-ul din cuvântul

Dacă trebuie să se refere la orice loc în același document Word, pot exista două opțiuni: folosind antetul sau utilizarea opțiunilor „tab-ul.“1. Utilizarea titlului

De obicei, hyperlink-uri plasate în tabelul cuprins, puteți, de asemenea, în timpul funcționării se referă la secțiunea unui document Word, desemnat o poziție separată.

Cum de a face sau de a șterge link-ul din cuvântul

2. Utilizarea caracteristicii „Bookmark“

Trebuie să adăugați mai întâi un marcaj într-un document pentru locurile necesare. În continuare acționează în același mod ca și la crearea referințe în titluri. Numai în locul titlului indică fila selectată.

Uneori pregătirea de prezentare a scrisorilor pe care doriți să le inserați pentru a crea un e-mail. Să ne uităm la modul de a face o legătură în cuvântul de e-mail. procedură:

Cum de a face sau de a șterge link-ul din cuvântul

Eliminarea hyperlink-uri

Dacă doriți să eliminați un hyperlink specifice, apoi selectați-l, faceți clic dreapta pe meniul de comenzi rapide, faceți clic pe „Remove Hyperlink“.

Este convenabil de a utiliza tastele rapide. se deplasează cursorul la locația dorită, apăsați pe Ctrl + Shift + F9. Deci, aveți posibilitatea să eliminați doar link-ul, iar cuvintele la care a fost atașat, rămân izolate.

Cum de a face sau de a șterge link-ul din cuvântul

În cazul în care textul este copiat din resursa on-line, toate caracteristicile formatului, de asemenea, copiat. Un utilizator normal se poate afla cum să eliminați un link, dar nu toată lumea știe cum să ștergeți toate hyperlink-uri în Word direct.

  1. După introducerea textului selectați funcția „Păstrați numai text“.
  2. Dacă vrea să părăsească formatul de text, și eliminați mai multe link-uri, apoi din nou, utilizați tastele Ctrl + Shift + F9, evidențiind o bucată de text pe care doriți să format.

Crearea și ștergerea de trimiteri la sursa

Dacă trebuie să creați o referință la cuvânt în literatura de specialitate utilizată în lucrare, efectuați următorii pași:

Cum de a face sau de a șterge link-ul din cuvântul

Dacă doriți să faceți o listă de surse, la sfârșitul lucrului, pentru a alege „Insert EndNote.“ Dublu-clic pe o notă de subsol, te duci înapoi la acel loc în documentul Word, lucrarea.

Atunci când nota de subsol este posibilă utilizarea de taste: Ctrl + Alt + F - pentru notele de subsol normale, Ctrl + Alt + D - pentru terminal.

Pentru a elimina notele de subsol nu trebuie să elimine textul propriu-zis, este suficient pentru a elimina desemnarea sa în document.

Cum de a face un hyperlink în Word sau o notă de subsol - o întrebare simplă. Urmati sfaturile noastre si veti după primul proces va fi capabil de a experimenta pentru tine de a efectua cu ușurință toate operațiunile. De asemenea, ușor vă va învăța cum să eliminați legăturile din Cuvânt, una sau toate dintr-o dată, cum să adăugați și să eliminați referințele din bibliografie.