Cum de a face și de a descoperi, fișierele și folderele invizibile ascunse

Sistem de operare - un fin organizat. Deteriorarea sau îndepărtarea unora dintre elementele sale cheie poate duce la probleme în funcționarea sau pierderea completă. În legătură cu acest sistem vital fișierele sunt ascunse, care nu este afișată în Windows Explorer. Astfel, acestea sunt protejate împotriva deteriorării. Este important să se ia în considerare înainte de a face un dosar invizibil.Cum de a face și de a descoperi, fișierele și folderele invizibile ascunse

Lucrul cu fișiere și foldere ascunse

Uneori, aveți nevoie pentru a avea acces la datele ascunse. Această necesitate apare de obicei atunci când infectate cu virusul. Executive și piese de software rău intenționat „dragoste“ pentru a mascaradă ca elemente ale sistemului. Multe dintre ele sunt echipate cu funcția de ascundere.

În lupta împotriva infecției cu virus de calculator capabil de a vedea directoarele ascunse este critică. De aceea, pentru Windows au document special setările de afișare, schimbare care se pot ascunde și afișa diferite tipuri de date.

În ciuda faptului că aceste oportunități sunt practice, unii utilizatori ar putea să le utilizeze, precum și pentru a proteja informațiile confidențiale, în special atunci când un anumit computer este partajat sau de uz public.

Din informațiile de căutare direcționate astfel de măsuri sunt puțin probabil să fie salvate, dar numărul de acces aleatoriu la informații cu caracter personal pot fi reduse aproape la zero. Protejați-vă datele pot fi în multe alte moduri. Această metodă este mai bine pentru a da preferință, în cazul în care datele nu este critică, dar încă confidențiale. instalare Împreună este parola vor fi suficiente măsuri de precauție.

Cum de a face și de a descoperi, fișierele și folderele invizibile ascunse

Cum de a ascunde fișiere în Windows

Cum de a crea un folder invizibil? Pentru a face acest lucru, există mai multe moduri. Comenzile sistemului de operare cel mai frecvent utilizate. ascunde mai mult în condiții de siguranță a datelor din linia de comandă.

securitatea comercială prin astfel de mijloace, desigur, nu este de a realiza, dar în viața de zi cu zi, astfel de măsuri sunt foarte utile. Dezactivați directorul de afișare sau de mascare în temeiul documentului grafic pentru a preveni accesul aleator nedorit, dar nu ajută cu privire la acțiunile de viruși sau atacuri direcționate.

Gradul necesar de securitate și confidențialitate, fiecare oferă propria sa, cu toate acestea, neglijare abilitățile de bază încă nu merită. În continuare, considerăm modalitățile de bază pentru a crea foldere ascunse.

Ascunderea datelor Explorer

În primul rând, cel mai simplu și cel mai puțin sigur mod de a ascunde fișiere sau documente importante este implementat în setările sistemului de operare. Mai mult sau mai puțin pregătite de către utilizator poate detecta informații ascunse în așa fel fără probleme.

Dar pentru protecția împotriva utilizatorilor neinstruiți modifica setările de afișare în Windows Explorer foarte eficient. Pentru a ascunde datele astfel încât va trebui să-și petreacă toți acești pași:

  1. click dreapta pe obiect ascuns;
  2. "Properties";
  3. În proprietățile secțiunii „Atribute“;
  4. Checkbox "ascunse";
  5. „Aplicare“.

Cum de a face și de a descoperi, fișierele și folderele invizibile ascunse

Efectuarea de dosar ascuns prin conductorul

Din cauza acestor manipulări simple, obținem fișierele ascunse în Windows 7 și alte versiuni, care nu vor fi vizibile atunci când setările relevante în Windows Explorer. Pentru a efectua astfel de operațiuni pot fi atât directoare întregi sau fișiere individuale.

Linia de comandă pentru a crea un director ascuns

A doua metodă implică utilizarea liniei de comandă. Pentru a deschide un prompt de comandă, va trebui să apela fereastra de execuție (Win + R) și tipul în textul «cmd.exe» câmpul, apoi apăsați «Enter». În consola deschisă trebuie să fie scris după cum urmează:

attrib + s + h „calea completă la directorul, care ar trebui să acopere“

Cum de a face și de a descoperi, fișierele și folderele invizibile ascunse

Pentru a elimina un astfel de ecran de blocare, va trebui să introduceți attrib -s -h și calea completă către directorul. Este demn de remarcat faptul că, în acest mod ascuns locație nu mai este afișată în Windows Explorer, chiar și după schimbarea setărilor de sistem. Mai mult decât atât, chiar dacă acesta este detectat, modificarea proprietăților de atribute nu sunt disponibile până când dispozitivul de blocare este eliberat.

Această metodă oferă un grad ridicat de protecție a datelor cu caracter personal ca datele ascunse, care nu poate fi văzut chiar și atunci când afișajul de foldere ascunse.

truc tactic

În continuare, aveți nevoie pentru a deschide un prompt de comandă și să-l înregistreze, după cum urmează:

Sistemul vă cere să confirmați fișierul destinație de înlocuire pe care doriți să o aprobați.

Notă: Numele nu trebuie să folosească fișiere spații, se rup sintaxa comenzii. De asemenea, aveți nevoie pentru a pune un spațiu între numele doua și a treia fișiere. Primul și un semn doi plus trebuie să fie introduse fără spații.Cum de a face și de a descoperi, fișierele și folderele invizibile ascunse

Cu fișierele obținute ca urmare a unor astfel de manipulări pot fi accesate la voință. Este puțin probabil ca cineva va veni în minte pentru a deschide imaginea în arhivator. Cu toate acestea, metoda de a inversa procesul nu există, dacă ștergeți fișierul original, toate datele vor rămâne în formatul de imagine. Dacă modificați extensia .zip sau .rar (în funcție de fișierul original), fișierul va fi deschis în programul corespunzător.

Cum de a ascunde / afișa directoarele și fișierele din Windows

În toate versiunile sistemului de operare pentru proprietățile ascunse ale datelor corespunde aceleiași fereastra de setări. Înainte de a deschide un dosar ascuns, trebuie să se schimbe în setările. Diferența principală este numai în căile descoperirii sale. „Run“, în toate versiunile de fereastra de setări de apel a sistemului de operare menționat poate fi accesat din fereastra. Provocare se poate folosi o combinație de «Win» + «R» (tasta «Win» pictogramă OS). În XP, aceasta este o linie separată în „Start“

Cum de a face și de a descoperi, fișierele și folderele invizibile ascunse

În linia de intrare pe care doriți să imprimați «directoare de control» și apăsați «Enter». Este demn de remarcat faptul că ultima cerere este stocată în linia de intrare la repornirea sistemului nou sau. Aceasta este, în acest mod de acces în continuare la fereastra Setări poate fi făcută prin apăsarea doar trei taste.

Setări director în Windows XP

În această versiune a sistemului de operare pentru a intra în meniul de configurare, aveți nevoie pentru a deschide orice director. Prin apăsarea «Alt» tasta va scadea un meniu suplimentar. Acesta va fi secțiunea „Service“, este de interes pentru noi. Acesta are un meniu drop-down selectați „Folder Options“, faceți clic pe ea va cauza fereastra de setări.

Cum de a face și de a descoperi, fișierele și folderele invizibile ascunse

opțiunile necesare sunt în tab-ul „View“. În partea de jos a listei de „Advanced Settings“ se va vedea „fișierele și folderele ascunse.“ Există două puncte foarte clare. caseta de selectare marcată indică opțiunea activă. După selectarea dorit, pur și simplu faceți clic pe „Apply“, apoi „OK“. După care puteți vedea folderele ascunse.

Setări de afișare în Windows 7

Afișare fișiere ascunse în Windows 7 va ajuta la acțiunea și locul:

  • A spus fereastra „Run“;
  • Panou de control;
  • conductor;
  • Șirul de căutare din meniul „Start“.

Cum de a face și de a descoperi, fișierele și folderele invizibile ascunse

Explorer se deschide o altă oportunitate de ușor pentru a accesa o fereastra de setări fișiere ascunse pentru Windows 7. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Ordinul“ în colțul din dreapta sus al ferestrei. În elementul de meniu pop-up necesar „dosar și Opțiuni de căutare“, care se va deschide fereastra necesară.

Cum de a face și de a descoperi, fișierele și folderele invizibile ascunse

Versiunea șaptea a sistemului de operare, există o altă modalitate de a accesa rapid setările Setări pentru dosar. Acesta este legat de faptul că o parte din funcționalitatea „Run“ Windows a fost implementat în caseta de căutare meniul „Start“.

Pentru a deschide fereastra de nevoia menționată, de fapt, faceți clic pe „Start“ în bara de căutare de tip „Folder Options“, apoi apăsați «Enter». Această funcție permite accesul necesar la locul de construcție pentru câteva secunde.

Opțiuni folder în Windows 8

nu cu mult diferit de alte sisteme de operare în ceea ce privește dosarele de apel panoul de setări ale proprietăților în Windows 8. „Opt“ în aceeași fereastră, puteți utiliza un conductor, panoul de control sau fereastra „Run“. Cu toate acestea, există o provocare la ultima nuanță. „Run“ pot fi găsite în căutare în aplicația sau în meniul care apare pe «Win» Apasarea + «X». Ulterior, programul poate fi fixat în bara de activități.

Cum de a face și de a descoperi, fișierele și folderele invizibile ascunse

Sunt specific doar „opt“ mod de a arăta dosarele ascunse. Ea are nevoie pentru a deschide directorul și selectați tab-ul „View“ pe linia de sus. În partea dreaptă a va selecta „Opțiuni“, făcând clic pe care cauza și parametrii necesari.

fișiere ascunse pe flash-purtător

fișiere ascunse mutat într-un alt computer sau stocate pe suport flash, nu pot fi afișate chiar și atunci când setările corecte ale conductorului. Descoperă-le în acest caz, va ajuta un mic truc.

Deschiderea mass-media flash în Windows Explorer, aveți nevoie pentru a crea un nou document text pad. Această opțiune este disponibilă prin clic dreapta pe o zonă goală a ferestrei. Deschiderea aceasta, va trebui să scrie o linie de genul:

attrib -s -h -r -a *. * / s / d

Apoi, „Save As“, înlocuind extensia de la „.txt“ la „.bat“. Puteți redenumi un fișier gata ca este convenabil. Pentru a identifica va fi suficient pentru a rula din directorul rădăcină al stick-ul. Pentru câteva momente apare o fereastră neagră ca linia de comandă, atunci toate obiectele ascunse de pe USB-drive va fi vizibil.

Probleme cu configurarea foldere de afișare

Unii utilizatori trebuie să se confrunte cu faptul că posibilitatea de a afișa foldere ascunse nu este disponibil. Cel mai probabil, o consecință a expunerii la viruși și alte software-uri rău intenționate. Acest fapt indică faptul că efectele sistemului a fost supus unui conductor.

Reinstalarea sistemului de operare pentru astfel de cazuri, măsura cardinal. Ajutor pentru a îmbunătăți operațiunile intensiv forța de muncă situația mai delicate și mai puțin. Primul pas este de a verifica sistemul de viruși. O analiză profundă a unui software bun anti-virus va detecta, probabil, unele truc murdar. După sistemul de purificare poate trece la depanare.

element Restaurarea „Folder Options“

În partea dreaptă a ferestrei va fi șirul „Ștergeți comanda“ Properties „din meniul“ Tools“, făcând clic dreapta se deschide fereastra de Proprietăți. Este necesar să se stabilească „Disable (nu este folosit)“, apoi faceți clic pe „Apply“ și „OK“.

Apoi, trebuie să închideți toate ferestrele. Acest lucru se poate face cu un buton special situat pe marginea din dreapta a barei de activități sau prin apăsarea «Win» + «D». Birou va trebui să anexați. Pentru aceasta este tasta F5 sau faceți clic pe „Refresh“ în meniul drop-down pe meniul clic dreapta pe ecranul monitorului. Pentru a fi în siguranță, puteți reporni, de asemenea, sistemul.

corectarea Registry

În cazul în care manipularea descrisă mai sus a avut nici un efect, necesitatea de a ajusta registru. Virusul poate elimina din înregistrările corespunzătoare, care sunt responsabile pentru linia de „Folder Options“ din meniul „Service“.

Procesul de recuperare nu este lung. Mai întâi trebuie să deschideți „Run“ și introduceți linia de comandă introduceți:

% Windir% \ System32 \ REG.exe adăuga HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer / v NoFolderOptions / t REG_DWORD / d 0 / f

Copierea șir, este necesar să apăsați «Enter». După ce acest lucru va reporni computerul și toate setarea de afișare este din nou gata.

Studiul Atent a materialului dat de mai sus nu va avea dificultăți în a face cu directoarele ascunse.