Cum de a face un arbore genealogic al familiei

Cum de a face un arbore genealogic

Craze pedigree - nu doar un moft. Oricum, aș dori să cred. Majoritatea persoanelor care caută rude și informații despre strămoși inconștient caută să se cunoască pe sine. Acest lucru nu este doar un hobby fascinant și o șansă de a privi viața dintr-un punct de vedere diferit. Pe scurt, face un arbore genealogic al familiei tale!genealogiilor Craze în prezent - nu doar un moft. Oricum, aș dori să cred. Majoritatea persoanelor care caută rude și informații despre strămoși inconștient caută să se cunoască pe sine. Și senzație de implicare în istorie, relația dintre generații, să dobândească o bază mai solidă. Corelarea trecut și prezent, în speranța de a face marca lor în viitor. Pe scurt, MirSovetov apeluri: Asigurați arborele genealogic al familiei tale! Aceasta nu este doar o lecție fascinantă și educaționale și o șansă să se uite la viata ta dintr-un punct de vedere diferit. La urma urmei, totul este relativ.

Pur și simplu și cu bun gust

Cum de a face un arbore genealogic al familiei
Genealogie - separa știința relației și relațiile intrafamiliale, în limba greacă, termenul se referă de familie (genea - familie, logo-uri - cuvânt, cunoștințe). Un studiu aprofundat al pedigree (lui sau a altcuiva), desigur, necesită educație specială. Dar pentru a face un copac de familie, trebuie doar perseverenta.
În realitatea noastră, accesul la informație este deschis larg deschisă, astfel încât nu apar aceste probleme. Și interes, sigur, va veni și va progresa doar cu timpul. Cel puțin, toți prietenii mei, o dată pus piciorul pe această cale, nu se opresc. Mai mult decât atât, entuziasmul infecta alte persoane. M-am fost la primele nevoi pur profesionale - necesare unele informații istorice pentru articol. Dar răspunsul la o întrebare specifică a generat o mulțime de puzzle-uri noi, și se confruntă cu oameni lung plecat, străini, dar rudele îi făcu semn înapoi secole. Ce este - chemarea sângelui? Sau doar curios? Sau dorința de a atinge eternitatea? De fapt, indiferent de ceea ce te motiveaza. Și înfricoșător, că abordarea subiectului, vă imaginați vag imaginea de ansamblu. Arborele familiei tale este posibil să se pornească de la ramurile pe care le cunoașteți totul cu propria familie.
Aceste sarcini sunt realizate chiar elevi: părinții trage din aceste săgeți pentru ei înșiși, și pe ramurile inferioare bunicilor așezat. Adăugați informații despre fiecare:
 • data nașterii;
 • Informații despre instituțiile de învățământ;
 • ocupație;
 • locul de reședință;
 • evenimente importante și date memorabile în viață;
 • hobby-uri, realizări, titluri.
Unchii, mătușile, nu uita! Și acum războaie de țesut viabil de plante, ramificat. La crearea unui arbore genealogic are loc împreună cu doshkolyatami, este mai bine să-l atragă pe o bucată mare de hârtie. Și copiii mai mari se pot planta și computer, și să lucreze independent în căutarea de încredere sau de înregistrare.
Clarificare: creșterea stem (arborele genealogic al familiei directe) informații despre rădăcinile tale de familie și strămoșii, rudele de ramură și descendent (copac invers) - la originile fondatorului genului, iar informația despre descendenții situate în coroana.

O abordare serioasă

Despre capacitatea de a abstract

Probabil, cu excepția pentru motivele enumerate anterior în acest articol, există alte obiective compilatoare arborele genealogic al familiei proprii. Motivația din categoria „vom face, de asemenea, Slurp supa nu Bast!“ Este puțin probabil să ducă la succes. Dacă luați pentru a crea un arbore genealogic numai de o singură dorință de a dovedi el însuși și lumii originea sa ridicat, să fie pregătit pentru dezamăgire, deoarece așteptările nu pot fi justificate.
Pe de altă parte, fiecare nume există un motiv de mândrie în orice celebritate de rasă syschutsya sau doar decente onorabili oameni. Dar punctele ascuțite nu pot fi evitate, totul are cealaltă jumătate a monedei. Se poate întâmpla ca după aflarea faptelor negative din viața strămoșilor lor, s-ar putea dori să nu mai funcționeze pe un arbore genealogic. Nu fi descurajat și nu-ți fie rușine de trecut, pentru că aveți șansa de a schimba viitorul!

Bine ati venit pe site-ul Femei - Dewchenkam.ru!

Doamnelor, bucur să te văd pe site-ul femeilor oficiale, care a fost creat special pentru tine! Școlărițe, mireasa, mame și bunici, fiecare dintre voi va găsi sfaturi utile pentru femei, așa că alături de noi! Am prezentat articole despre sarcina si nastere, despre îngrijirea și hrănirea sugarilor și a copiilor mai mari, despre îngrijirea ei după naștere. În plus, veți învăța cum să construiască casele lor și să aleagă echipamente pentru copii, să învețe cum să gătească mâncăruri delicioase pentru întreaga familie și să se relaxeze în mod corespunzător.

articole recente

Acasă Familie Cum de a face un arbore genealogic al familiei?

Cum de a face un arbore genealogic al familiei?

Cum de a face un arbore genealogic al familiei. Cred că cei care doresc să afle mai multe despre istoria dinastiei sale și să păstreze memoria, pentru a transmite informații într-o nouă generație. Dacă aranjați în mod corespunzător arborele genealogic, aceste informații vor fi păstrate și descendenții. arborele genealogic al familiei va fi interesant pentru copiii care vor fi capabili să învețe mai multe despre strămoșii lor, a caror memorie poate perpetua acest fel. Și așa, cum să faci un copac de familie, trebuie să știți și necesitatea de a urma? Vom încerca să răspundem la această întrebare în acest articol.Sfaturi pentru cei care doresc să facă un arbore genealogic:

# - Faceți o listă a rudelor apropiate;

# - veți avea nevoie de următoarele date despre ele ca locul și data nașterii, informații cu privire la locul de muncă, de studiu, de serviciu în armată și care au fost căsătoriți, dacă copiii au fost;

# - Întreabă rude despre strămoși, scrie aceste povești. Ei pot spune o mulțime de lucruri interesante, pe care nu-l cunoșteai;

# - Veți avea nevoie de date cu privire la regiunile în care rudele să compileze pașaportul familiei geografice;

# - să colecteze toate posibile documente de arhivă, fotografii, deoarece acestea sunt principalele surse ale informațiilor necesare, care va ajuta sa obtineti rezultatul dorit.

Cum de a face un arbore genealogic al familiei

Trebuie remarcat faptul că există site-uri speciale care fac arborele genealogic genealogic, spune-ne cum să găsească strămoșii, ce documente vor fi de ajutor în acest sens.

Dacă face propriul arborele genealogic al familiei, pre-cumpăra o foaie mare, de exemplu, hârtie sau acuarelă bord poster. Nu neapărat alege alb, puteți cumpăra o versiune de culoare. Inițial, arborele genealogic, trage un creion, și apoi cerc frumos stilou. Marker de asemenea potrivit.

Modelul poate fi sub forma unui copac sau schemă. Totul depinde de imaginatia si preferintele. Introduceți informații despre rudele tale. Figurile de bărbați și femei, de asemenea, pot fi diferite. De exemplu, dreptunghiuri va fi pentru bărbați și cercuri - pentru femei. Clearance-ul poate fi diferit.

Cum de a face un arbore genealogic al familiei

La un copac în valoare, cu siguranta va înțelege că nu sunteți singuri în această lume și ceea ce ai o familie mare și apropiați. Veți găsi mai multe personalitati interesante din familia ta, și, probabil, cu multe CV-uri de comunicare.

Cum de a desena un arbore genealogic

pedigree Imagine în formă de arbore genealogic - o modalitate foarte bună de a ajuta copiii să înțeleagă moștenirea lor și aflați mai multe despre stră-bunici și alte rude care nu au văzut. Pentru adulți, este o oportunitate de a perpetua memoria celor care au murit, și de a crea o afișare frumoasă a istoriei familiei tale. Mai jos veți găsi informații cu privire la modul de a face un arbore genealogic.

pași Editare

Metoda 1 de la 3:
Partea întâi: aflați istoria familiei Edit

Cum de a face un arbore genealogic al familiei

Cum de a face un arbore genealogic al familiei

Aflați mai multe despre originile lor. Unii oameni sunt foarte familiarizat cu istoria familiei lor, în timp ce altele nu sunt conștienți de bunicii lor, străbunicii, veri și așa mai departe. Înainte de a începe compilarea arborele genealogic, aduna toate informațiile necesare, efectuarea de cercetări în următoarele moduri:
 • Vă rugăm să verificați cu membrii familiei. Dacă redactați un arbore genealogic pe instrucțiunile unui profesor de școală, poate că părinții tăi vor fi în măsură să vă spun tot ce trebuie să știți despre familia ta. Dacă aveți nevoie pentru a explora în continuare istoria familiei lor, incearca sa se uite in baza de date genealogice. Site-uri cum ar fi FamilySearch.org. furnizează informații despre rudele de mult pierdut, existența care poate nici nu știu.
 • Fii atent. Dacă cineva accidental este omis, compoziția arborelui genealogic pierd parțial sensul. Pentru a vă asigura că informațiile sunt exacte, puteți verifica cu mai multe surse.

Cum de a face un arbore genealogic al familiei

Cum de a face un arbore genealogic al familiei

Decide cât de departe vrei să mergi. Este interesant de a urmări istoria familiei, în măsura în care este posibil, dar dacă desena un arbore genealogic al familiei, va fi dificil să conțină în ea informații privind mai mult de câteva generații. Tu sunt limitate la dimensiunea hârtiei pe care o utilizați, pentru că aveți nevoie pentru a se potrivi toate numele pe o foaie.
 • Mulți preferă să stați la stră-bunicul, și frați și surori, sau străbunici și frați și surori. Ei sunt cei care vă, părinții sau bunicii tăi știu, astfel încât acestea sunt conectate la tine mai mult decât rudele mai îndepărtate.
 • Dacă aveți o familie mare, care include o mulțime de veri și bunici, veri și așa mai departe, pentru a se potrivi toate pe aceeași pagină, poate fi necesar să se oprească în ultimele generații. Dacă aveți o mică familie, vă puteți extinde arborele genealogic la mai îndepărtat de la tine de generații de timp.

Metoda 2 din 3:
Partea a doua: Pregătiți-vă să lucreze la desen Editare

Cum de a face un arbore genealogic al familiei

Cum de a face un arbore genealogic al familiei

Alegeți hârtie și arta furnizate. Vei petrece timpul pe cercetare și desen arborele genealogic, astfel încât găsi un bun materiale de desen pentru a aplica în mod corespunzător a informațiilor.
 • În arta magazine vând foi individuale de format mare. Alegeți un robust și frumos foaie, de exemplu, hârtie acuarelă.
 • opțiune, probabil, mai convenabil - o foaie de bord poster. Acest tip de hârtie este, de asemenea, vândute în mod individual și este disponibilă în diferite culori. Acesta poate fi găsit în magazinele de aprovizionare de artă și magazine de papetărie.
 • Asteptati-va pentru a desena creion arborele genealogic și inducerea unui stilou frumos sau un marker.

Cum de a face un arbore genealogic al familiei

Cum de a face un arbore genealogic al familiei

Decide ce forma este copacul. Uneori, arbore genealogic întocmit sub forma unui copac real, cu o singură ramură pentru fiecare tip de ramură. Uneori, ele sunt o schemă de rudenie: rezultatul final este o formă arborescentă, dar numele nu sunt impuse pe lemn pictat. Utilizați un stil care a fost dat la tine la școală, sau pur și simplu selectați unul care vă place cel mai bine.