Cum de a face un arbore genealogic al genului și familiei auto - model șablon și schema

Toți oamenii vor începe mai devreme sau mai târziu, să se gândească la rădăcinile lor. Deoarece informații despre strămoșii de mare importanță. Povestiri despre rude mai în vârstă și viața lor formează comunicare intra, de a crea un sentiment de unitate între copii, învățați-i să înțeleagă și să fie mândri de patrie și propria lor familie. Sau puteți studia istoria de soiuri pentru anumite modele, care sunt repetate din generație în generație.Calc-le, puteți afla mai multe despre ei înșiși și să ajusteze propriul lor destin. Chiar și cei care au gândit puțin despre propriile lor origini, aceste informații vor fi utile cel puțin la nivelul de determinare a predispoziției genetice a bolii.

Dar, pentru a colecta și de a aranja detaliile celor dragi lor în mod corespunzător nu este ușor. În acest articol vom vorbi despre modul de a face o familie (arborele genealogic) copac al familiei cu scheme, exemple și șabloane.

Care este arborele genealogic

Cum de a face un arbore genealogic al genului și familiei auto - model șablon și schema

copac de familie - o diagramă schematică care descrie legăturile de rudenie în cadrul aceleiași familii. Este destul de des reprezentat sub forma unui copac real. Lângă rădăcinile se află de obicei strămoș sau descendent al acesteia din urmă, pentru care se face din circuit, iar pe ramurile de diferite tipuri de linii.

În cele mai vechi timpuri, păstrarea cunoașterii originii sale a fost o necesitate directă a fiecărui. Deja în timpul oamenii din neolitic știa că căsătoriile sunt strâns legate de apariția copiilor non-viabile. De aceea, bărbații însurați în satele din apropiere, naștere și triburi. Uneori, cu toate acestea, este necesar pentru a menține linia interiorul unele de calitate, iar apoi oamenii au ales mirese si miri cu o gamă limitată. Dar, în primul și în al doilea caz, cunoașterea strămoșilor săi era o necesitate.

Sânge (înrudire), în trecut, înseamnă nu numai legăturile de familie, dar, de asemenea, un fel de comunitate psiho-emoțională, și împotriva membrilor de familie același interval de așteptări de la oameni a fost destul de aproape.

Acest comportament este sub sol. Ați observat că există o familie, reprezentanții diferitelor linii și generații care se aleg tendințele de dezvoltare similare. Există familii în care toate legate de artă și sunt acelea în care generații, în fiecare secundă are o înclinație pentru domeniul științelor inginerești. Și nu numai în domeniul educației, ci și în particularitățile funcționării organismului. predispoziție genetică se manifestă nu numai în boala, dar, de asemenea, în linii conexe ale reprezentanților talente.

Istoria se poate pune in lumina multe valori personale. Foarte mult pus in persoana la o vârstă fragedă prin exemplul relației dintre părinții și rudele lor: modele de comportament, gândire, structura și obiceiurile de vorbire. Dar moștenirea nu este întotdeauna directă. Un studiu de istorie de familie și de recreere arbore genealogic contribuie la autoidentificare, permite realizarea fundațiilor lor personale. Acest lucru este util atât pentru persoana și familia ca întreg. Chiar procesul de colectare de informații și de înregistrare vor fi utile pentru stabilirea de contacte între rude.

Tipuri de arbore genealogic

Există mai multe metode pentru elaborarea arborelui genealogic:

 • Pedigree. Aici, lanțul este construit în direcția descendenților stramosilor. Circuitul compilator acționează ca un element primar. Metoda este potrivit pentru cei care abia a început de învățare de familie. Compilatorul are informații în principal, despre familia lui imediată: .. Părinți, bunici, și așa mai departe - și, treptat, adâncit în trecut.
 • Downward. În acest caz, lanțul se află în direcția opusă. După cum se pornește strămoș vorbind (sau soț). Pentru o astfel de construcție este necesar să existe o informație suficient de detaliate cu privire la rudele lor.

Efectuarea unui arbore genealogic este necesar să se ia în considerare linia de succesiune. Ele sunt de două tipuri:

 • ramură directă. Lanțul tu, părinții tăi și părinții lor și include așa mai departe. D.
 • ramură laterală. Acesta ia în considerare frații și nepoții tăi, frați și surori, bunici, străbunici și așa mai departe. D.

Aceste scheme - urcând și coborând cu ramuri drepte și laterale - pot fi formulate ca mixtă: atât pentru bărbați și femei de acest gen ei - și pentru a urmări moștenirea numai prin natura tatălui sau a mamei sale.

Cum de a face un arbore genealogic al genului și familiei auto - model șablon și schema

arborele genealogic al familiei se poate face după cum urmează:

Familiar pentru a ne ramificare interpunere, care de multe ori completează imaginea de copac. Potrivit pentru decorarea de scheme genealogice de orice complexitate. • Atrageti acest stil al copilului copac generic în sus.
 • Asigurați-vă cadoul perfect pentru o rudă îndepărtată, care au reprezentat în diagrama ca figura inițială a unui strămoș comun și coborând de la el prin construirea unui sistem de relații tuturor verii și verii și surorile doua.
 • Aranjați desenul în formă de clepsidră. Această opțiune este ideală pentru rudele în vârstă: bunici sau străbunici. Luați-le ca figuri cheie și de a face un arbore genealogic genealogic al membrilor familiei prin potrivirea figura ascendent și descendent după scheme - părinți și urmași.

Schema de „fluture“, în esența ei este destul de aproape de opțiunea „ceas“. Ea începe este punctul de cuplu, pe fiecare parte dintre ele sunt situate ascendentă copac ancestrală a părinților lor, iar în partea de jos în jos.

Cum de a face un arbore genealogic al genului și familiei auto - model șablon și schema

Există o altă variantă de construcție a structurii. El nu și-a extins pe teritoriul România, ci pentru a crea o descriere destul de completă a legăturilor de familie. Această așa-numita circular de masă. De asemenea, este capabil de a găzdui descrierea în amonte și în aval de genul.

 • Pentru circuite simple, pot fi luate ca bază a unui sfert de cerc - sistem de „fan“.
 • Orice exemplu de realizare sau uplink proiectare structura downlink sub formă de cercuri concentrate, care sunt introduse strămoși sau descendenți.
 • Sau puteți împărți cercul și să facă un arbore genealogic de soiuri, care combină cele două direcții de familie model similar „ore“.

Oricare dintre opțiunile de mai sus pot fi completate cu fotografii și note.

Cum se poate face în mod independent, un arbore genealogic genealogic

Cum de a face un arbore genealogic al genului și familiei auto - model șablon și schema

Studiul este mai bine pentru a porni din arhiva familiei. Uite, dacă ai fi fotografii vechi și documente oficiale la rude mai în vârstă. Deosebit de utile sunt documente: certificatul de căsătorie sau de naștere, diplome, certificate, înregistrări de muncă - pentru că este prin ei cel mai simplu mod de a începe căutarea în arhivă. Toate documentele și fotografiile trebuie să fie scanate, stocate oriunde în format digital și mai târziu folosi acest simbol. O revenire la poziția inițială, astfel încât să nu piardă aceste dovezi importante.

Următorul pas important este de a cere rudelor. Și ca familia nu etern, nu este necesar să-l întârzie. Nu suprasolicitarea confuzia în vârstă și pentru a evita, este important să se delimiteze gama de probleme în avans. De exemplu, atunci când facem un arbore genealogic al familiei, ar trebui să fie interesat de informații:

 • Când și unde au fost născuți sau alte rude.
 • Unde și când să lucreze.
 • Ora și locul de studiu.
 • Pentru cine și când să se căsătorească.
 • Cât de mulți dintre ei erau copii, numele și datele de naștere.
 • În cazul în care rudele sunt mort, este necesar să se știe când și unde sa întâmplat.

După cum puteți vedea, din perspectiva căutărilor ulterioare, din lista celor mai importante informații - acesta este locul și timpul anumitor evenimente. Știind-le, puteți accesa arhivele pentru documente.

Dar, din punctul de vedere al familiei este mult mai important să se audă poveștile vieților celor dragi. Fiecare familie păstrează tradițiile lor în fiecare era ceva demn de memoria generațiilor. De aceea, nu neglijați vorbesc mult timp despre trecut.

Atunci când colectarea de informații orale necesare pentru a utiliza reportofonul, astfel încât să nu pierdeți niciun detaliu.

Toate aceste informații sunt importante pentru corect și rapid la structura, în caz contrar doar vă blocați în labirintul de legăturile de familie. Puteți stoca informații pe suport de hârtie în dosare care aparțin fiecare linie de familie. Sau creați un folder pe computer în cazul în care fișierele vor fi plasate pe fiecare dintre membrii familiei.

Unii oameni explora genealogia lor de ani de zile, aprofundarea treptat cunoașterea rudelor lor pe linie directă și indirectă.

Dar poate etapele inițiale ale procesului de a face mai rapid, adresați-vă rudele să participe cu tine în această lucrare importantă. În cazul în care mai multe persoane, fiecare cu linia sa de a face o listă a unei rude apropiate cu nume, fotografii și date, și apoi combină toate aceste informații într-un singur sistem, puteți obține un arbore genealogic pentru câteva generații, adâncimea de câteva luni. În plus, această soluție va facilita comunicarea între diferitele ramuri ale familiei.

Servicii și programe care ajuta la crearea unui arbore genealogic genealogic

Cum de a face un arbore genealogic al genului și familiei auto - model șablon și schema

Colectarea de informații despre rude destul de dificil. Pur și simplu pentru că fiecare generație cu numărul de persoane care aveți nevoie pentru a colecta informațiile vor crește exponențial. Chiar dacă utilizați schema ascendentă luând în considerare numai ramurile directe ale a șaptea generație de tine va fi de 126 de oameni strămoși.

Înregistrarea și stocarea tuturor acestor informații prin utilizarea de hârtie incomodă. Mult mai ușor de utilizat baze de date electronice. Puteți alege să creați fișierele necesare în Excel sau Access. Sau să profite de programe specializate, care sunt inițial setate la maxim ușor de asamblat informații în familie, afișare și imprimați-l într-un mod frumos și clar.

Există mai multe servicii online pe categoria pedigree. Ei vor face în mod corect arborele genealogic al familiei poate ajuta cu căutarea de informații despre rudele lor, vor oferi modele de design.

 • Unele dintre ele oferă posibilitatea de a crea un fel de sistem de dvs. on-line. Pentru a le după înregistrarea liberă trebuie să introduceți informații despre fiecare rudă, specifica legăturile sale de familie, oferă fotografii, dar serviciul este deja construit foarte grafic structura necesară.
 • Există multe site-uri profesionale cu un număr mare de setări. Acestea sunt realizate în mod automat o analiză suplimentară a numelor de familie și chiar căutați informații în arhivele.

soluție convenabilă, dar, din păcate, aceste servicii există un timp relativ scurt, de obicei, aproximativ 5 ani, după care sunt susceptibile de a pierde accesul la informațiile introduse.

 • Pentru mai multe detalii în profunzime de muncă este mai bine să utilizeze programe speciale, care lucrează în, indiferent de Internet. Ele sunt plătite și gratuite. Acestea din urmă au funcționalitate mai limitate.
 • Sau un apel special companiilor implicate în genealogie, aceasta poate ajuta pentru a găsi informații despre legăturile lor de familie și arborele lor de familie frumoasă sau să emită o carte generică.