Cum de a face un poster pentru ziua lui cu mâinile, sărbători și cadouri, dragoste comunitatea

Nu contează în cazul în care aveți de gând pentru a sărbători o zi de naștere. Indiferent chiar este vacanta, sau cineva aproape de tine. Principalul lucru este că a fost realizată într-o atmosferă plăcută și caldă. Întotdeauna merită să se gândească în avans cu privire la frumoasele afișe colorate, care se va ridica starea de spirit, si tu si invitatii tai. Ele pot fi cumpărate de la magazin sau o faci singur.Care ar trebui să fie posterul perfectă

Crearea unui poster pentru o petrecere de ziua - nu este doar o metodă bună de a decora o camera festiva. Acesta poate fi, de asemenea, un mare cadou de ziua de nastere, sau cel puțin, în plus față de spectacol principal.

Începe producția ar trebui să fie de la zero. Fa-o pe o bucată mică de hârtie obișnuită, astfel încât să nu strice hârtia de desen și nu pierde timpul lor pe reprelucrare.

Cum de a face un poster pentru ziua lui cu mâinile, sărbători și cadouri, dragoste comunitatea

Iată câteva sfaturi simple, care spun cum să fie perfect afișul de felicitare:

 • Rețineți că ziua de naștere - este o vacanță distractivă, care pe scurt în măsură să se întoarcă o persoană de orice vârstă, în copilărie lipsită de griji. Poster pregătit de tine cu această ocazie, trebuie să fie luminoase. Nu cruța curcubeu de culori - numai în acest caz, și ziua de naștere, iar restul participanților la eveniment, el va face apel.
 • Nu cred că eșecul de a atrage - acesta este un motiv să renunțe la producția de poster. O poți face cu decupaje din ziare și reviste, fotografii și imagini imprimate.
 • Engage imaginația. Acest lucru va ajuta să-și exprime individualitatea.
 • Nu uitați că, în plus față de un poster de felicitare funcție decorativă ar trebui să funcționeze bine și informativ. Este posibil să se scrie numele ziua de naștere, data nașterii, numele invitaților, dorește și așa mai departe.

Salut postere pot fi de mai multe tipuri:

amuzant

postere Contul tau poate fi de mai multe tipuri: Funny Aceste afișe făcute personal care urmează să fie utilizate atunci când sunteți sigur în sensul de erou umorului pentru a doua zi, iar restul participanților. În caz contrar, riscă să fie înțeles greșit.

Cum de a face un poster pentru ziua lui cu mâinile, sărbători și cadouri, dragoste comunitatea

Cu un conținut de felicitări și urări

Aceste postere pot fi folosite în loc de cărți tradiționale. Scrie ce vrei să doriți pe o foaie mare de hârtie și ziua de naștere mână.

Nu uita pentru a decora poster desene frumoase sau fotografii ale celebrării vinovatul.

Pe afișul puteți economisi spațiu și oferă oaspeților adunate cu ocazia zilei de naștere a cuiva, pentru a scrie câteva linii de ziua de nastere de neuitat.

Nu uitați să luați cu tine pe markeri de vacanță colorate sau creioane colorate.

colaje

Dacă sunteți familiarizat cu vinovatul de identitate și aveți o fotografie împreună cu ei, desena un poster poate fi sub formă de colaj.

Conectați-vă fiecare poster înregistrat într-o frază interesantă imagine. O parte a posterului poate fi lăsată sub felicitări.

Dacă aveți idei despre modul de a face propriile lor poster pentru o zi de naștere, nu faci, utilizați opțiunile de mai jos.

Cum de a face un poster pentru ziua lui cu mâinile, sărbători și cadouri, dragoste comunitatea

Un poster pentru un prieten sau un prieten

Pentru producția sa, veți avea nevoie de vopsea, hârtie de desen și fotografia comună. Această opțiune va fi făcută în stilul vechi rusesc.

Culorile predominante - galben, bej și roșu. În centrul de hârtie, trage un sul. Este imaginea ta cu un prieten sau prietena va fi plasat.

Acesta poate fi decorat cu contur bogat ornamentat. Modelul necesar imprumuta internetul pentru ea. În colțul din stânga jos pentru a desena cele două cretini. Unul dintre ele poate juca pe o țeavă, iar celălalt - să se deplaseze în jurul valorii de pe picioroange.

În colțul din stânga sus al soarelui remiză. Derulați peste o fotografie de scriere cu cerneală și condei „La mulți ani!“. Pe partea dreaptă, plasați felicităm dorit. Este de asemenea posibil să se aranjeze cu un cadru cu model starorumynskim.Poster pentru un iubit sau iubit

Original felicit sufletul pereche de ziua lui este, de asemenea, posibil, cu ajutorul poster frumos și original. Aceasta fabrica, de exemplu, sub forma a două inimi.

Cum de a face un poster pentru ziua lui cu mâinile, sărbători și cadouri, dragoste comunitatea

Ia pentru roz sau hârtie roșie. Dacă aveți doar o hârtie de desen alb, vopsea uniform guașe lui.

Desenați o schiță în jurul afișului pal cercuri mici sau inimile. Acest produs se va adăuga expresivitate.

Pe partea de sus a unei jumătăți a inimii, scrie „Favorit / Favorit“, iar al doilea „La mulți ani!“. Nu este necesar să se scrie o dorință pe un standard care pancartă. Preferați scris la întâmplare compliment.

Aici sunt lista lor aproximative (opțiune pentru ziua de nastere de sex masculin): afectuos, blând, magnific, mai sexy, mai, cele mai multe, numai a mea, zâmbet singur, unic, dl radianta, îngerul a coborât din cer, fermecător, cel mai bun, favorit, acasă și așa mai departe.

Adăugați la complimente câteva rânduri cu recunoașterea: „Odată ce inimile noastre sunt unite într-un singur lucru, viața fără tine nu are nici un sens, pentru că eu - ești tu! La mulți ani! Te iubesc! Dvs. (porecla afectuos sau nume)“. În cealaltă jumătate a inimii Clei fotografiile împreună.

poster cool pentru un prieten student

În cazul în care ziua de naștere va fi celebrată într-un cămin studențesc. ceva pentru un prieten care este un student de colegiu sau o instituție, puteți desena un poster esențiale de felicitare.

Pe o foaie mare de hârtie într-un mod haotic băț bandă următoarele elemente și le-a pus lângă inscripția:

 • Produse făinoase "Rollton": image - nimic, foamea - totul!
 • Tableta „Alka-Prim“ - Bună dimineața nu se întâmplă.
 • Țigară - de rezervă, dacă vă opriți brusc la fumat.
 • O altă țigară - taxe, în cazul în care dintr-o dată nu au suficient de rezervă.
 • Sosete - o pereche de șosete proaspete identice.
 • Condom - în cazul în care o nevoie urgentă de a merge la o întâlnire.
 • Deodorant - dacă aveți nevoie urgentă de a merge pentru o dată importantă.

Pe partea de sus a afișului, scrie „gem fericit!“. Nu uitați să-l semneze în întreaga companie și de a face o notă „Prietenii nu arunca probleme“ și „Cine nu a fost un student, să nu înțeleagă.“

Poster cu dulciuri

Această versiune poster va apela la un dinte dulce adevărată. Pe o foaie mare de hârtie cu bomboane mici, așterne o inscripție „La mulți ani!“. Stick acestea și alte dulciuri pot fi la fel de normal, iar banda față-verso.

Pe restul spațiului, afișul trebuie să fie plasat după dulceața cu inscripții corespunzătoare:

 • „Bounty“ - doresc ca viata ta a fost o adevărată plăcere cerească.
 • „Twix“ - doresc cât mai repede posibil pentru a găsi un suflet pereche. Pentru cei care sunt căsătoriți sau are o relație pe termen lung: vă dorim să fie cu cealaltă jumătate lui erau ca aceste două bețe inseparabile.
 • „Snickers“ - doar în caz de foame non-uman sau retard.
 • „Kinder Surprise“ - au nevoie pentru a lipi câteva bucăți și să scrie: Să viata ta va fi plin de surprize plăcute și neașteptate.
 • Bomboane de ciocolata sau cu imaginea de dolari sau euro - chiar dacă aveți întotdeauna o mulțime de bani.
 • „Skitls“ - încercați curcubeu și partaja cu prietenii.
 • Ciocolata cu coniac - lasa îmbată fericire.
 • Bomboane cu lamaie - fără lumină acru în viață nu se poate face, sau bucuria va fi percepută nu este la fel de luminos.
 • Guma de mestecat „Orbit“ sau „Dirol“ - zambetul radiant este orbitoare și nebun.
 • Ciocolata „Inspirație“ - dorința de muzică bună și bună și o mulțime de inspirație.

Cum de a face un poster pentru ziua lui cu mâinile, sărbători și cadouri, dragoste comunitatea

printuri de mâini

Rapid și ușor, puteți lua afișul următor. Pentru fabricarea acestuia, veți avea nevoie de:

 • o foaie de hârtie mare;
 • tava pentru rulare vopsea;
 • vopsele guașă sau degete;
 • markere colorate.

În centrul foii, se pune o fotografie de ziua de naștere. Cu toate acestea, înainte de a începe munca mai bine să plece pur și simplu spațiul poster, nu pata accidental imaginea.

Adresați-vă prietenii erou de ocazie a pus mâna în vopsea și să facă poster. Acest lucru trebuie făcut în așa fel încât imprimă ca și în cazul în care fotografia înconjurat.

Sub palma fiecare vopsea de proprietarul său poate scrie urări de distracție și bună pentru ziua de naștere. În mijlocul celebrării nașterii, puteți să-l invita să ghicească în cazul în care cineva este amprenta.

copil Poster

Copiii, mai mult decât oricine altcineva, la fel ca toate luminoase și pline de culoare. Pentru a face propriile lor mâini un poster în onoarea nașterii unui copil poate fi utilizarea unui număr mare de fotografii sale.

În cazul în care copilul împlinește trei ani, sau cinci ani, selectați imaginile, unde a fost o lună, șase luni, un an și așa mai departe. Dacă firimiturile doar un an vechi, fotografii adecvate pe lună.

Nu uitați să facă o inscripție cu dorințele. Efectuarea unui poster Puteți desena sau decupate imagini din reviste de animale, oameni amuzant, precum și personaje de desene animate preferate ale copilului tau.

Cartusul se poate face din acest „(numele fiicei) nostru este deja un an,“ sau „(numele copilului) nostru timp de șase ani.“

Cum de a face un poster pentru ziua lui cu mâinile, sărbători și cadouri, dragoste comunitatea

Poster copil „Pe cine arata?“

Pentru a face acest poster, ai avea nevoie de un copil poze mame si tati. Foaia de hârtie de sus decora inscripția „firimituri noastre de azi (ani).“

În centrul posterului a pus poza lui. Una și cealaltă parte trebuie să fie fotografii pentru mama si tata. În partea de jos a scrie „Dragi oaspeti, cui pot arata?“.

În plus, hârtia de desen poate fi decorat cu imagini de animale și personaje de desene animate. Pe afișul puteți lăsa, de asemenea, loc pentru o masă mică. Vor fi două coloane - „tata“, „mama“ și

Toți cei care au venit la oaspeții festivalului vor trebui să facă o intrare în căsuța corespunzătoare. La final, se pot face calcule, și de a afla care, în conformitate cu oaspeții, cum ar fi copilul.

Cum de a face un poster pentru ziua lui cu mâinile, sărbători și cadouri, dragoste comunitatea