Cum de a forța o persoană pentru a rambursa o datorie de magazine alimentare

Cum de a forța o persoană pentru a rambursa o datorie de magazine alimentare?

Recomandă, te rog, că putem face într-o astfel de situație. Am un mic magazin alimentar. Așa sa întâmplat în magazinul nostru a fost timp de mulți ani, unii dintre clienții săi regulate vinde uneori produkty.V datorii în principal pensionari sau familii cu copii. Vino întâlni oameni. De obicei, se întoarce după un salariu sau pensie. Uneori, desigur, este că datoria pentru un cuplu rămâne mai mult decât de luni, dar apoi a reveni întotdeauna. Dar, în ultimele șase luni, mai multe persoane care nu au returnat banii pentru alimente. Ei fie retras din sau au pierdut. Cineva doar de băut, alcoolici beat.Putem cumva primi banii înapoi? Doar vorbind nu ajută. Ei sunt scuze că banii și nu va fi niciodată. Dovada datoriilor există doar intrarea în caietele de datorii. Am pictat totul atunci când iau mâncare în datorii.

Răspunsuri avocați (7)

Oraș necunoscut

Odată ce cerința nu este îndeplinită termene, puteți merge la tribunal cu o cerere pentru restituirea datoriei prin aplicarea probei „intrare în datoriei carte cu titlul“.

Clarificarea clientului

În general, o mare probabilitate că nu pot obține banii înapoi prin instanțele de judecată?

Întrebări la un avocat?

Există o mulțime de informații necesare. Situația este similară.

Oraș necunoscut

Există cu siguranță, este dificil să se garanteze că persoanele care au primit articolul a revenit la bani, care este o opțiune prevăzută Sergey Viktorovich este potrivit în cazul în care debitorii curs sunt de acord să semneze, în cazul în care instanța poate colecta în favoarea magazinului.Dar atunci există un singur lucru, de fapt material persoana responsabilă este vânzătorul, deci este responsabil pentru siguranța mărfurilor în cazul în care a existat un deficit. în consecință, trebuie să ramburseze. Ulterior, acesta poate colecta de la cumpărător lipsit de onoare.

Astfel, pentru a rezolva problema, este necesar să se pornească de la valoarea datoriei, s-ar putea mai ușor să se aplice colectorii care sunt de acord să lucreze pentru tine.

Probabil sa se intoarca un pic, dar puteți încerca să se întoarcă.

Totul depinde de modul în care cartea încadrată datoria, care sunt se înregistrează condițiile datelor cumpărătorilor.

Se poate spune, de asemenea, că nu dau produse pe credit și banii pe care clienții plătit magazin. Ia un acord de împrumut.

Și o cerere formală poate intimida, pentru a picta acolo despre responsabilitate și despre descrierea proprietății de către ofițerii de poliție.

Pe baza datelor descrise de căutare, situația nu este fără speranță.

Eu cred că te pot dezamăgi cu răspunsul, dar din cauza st.493 contractului GKRumyniyaesli de vânzare nu prevede plata în rate pentru bunuri, cumpărătorul trebuie să plătească vânzătorului prețul bunurilor transferate complet. carte de credit pentru care ti-a dat clienților în produse datorii, nu pot servi drept bază pentru încheierea între tine și cumpărătorii acestui tip de contract de vânzare. Mai ales alegerea ta pe care cumpărătorii ai fost „alcoolici beat.“ Este îndoielnic că, chiar dacă te duci la tribunal, veți primi o decizie pozitivă privind restituirea.

Încercați să luați încasările de la debitori, care preciza termenul de rambursare. de exemplu, câteva luni. După această perioadă, - du-te la tribunal.

Oraș necunoscut

În cazul în care debitorul va semna cerința de rambursare, astfel el din nou, afirmă este de datoria lor de a tine. Și apoi presupun o cerere semnată și notebook-uri datorii de înregistrare semnat cu joacă un rol important în instanța de judecată, și probabilitatea deciziei instanței în favoarea ta va crește.

Căutați un răspuns?
Cere un avocat mai ușor!

Întrebați avocații noștri - este mult mai rapid decât căutarea unei soluții.